jures Napisano 29. december, 2014 Prijavi Napisano 29. december, 2014 A mas tud lev pedal za gas? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 29. december, 2014 Prijavi Napisano 29. december, 2014 Pohvalit moram Kamnik in na?e cestne slu?be, ker so ceste res dobro po?istili, za razliko od nekaterih bli?njih ob?in, kjer sem se danes vozil v istem/podobnem ?asu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 29. december, 2014 Prijavi Napisano 29. december, 2014 od petka do danes mo?il j..... v Rimskih Toplicah. Kepanje s kopanjem..uff 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. december, 2014 Prijavi Napisano 30. december, 2014 od petka do danes mo?il j..... v Rimskih Toplicah. Kepanje s kopanjem..uff Amater za to mamo eni babe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dpicul Napisano 30. december, 2014 Prijavi Napisano 30. december, 2014 ni? bat, nisem bil sam Citiraj
jures Napisano 30. december, 2014 Prijavi Napisano 30. december, 2014 2015 je vse balkanski V-Strom meet v Rimskih. Tokrat so na vrsti Slovenci za organizacijo Ene 300 japonskih stromarjev pa drat muska Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 31. december, 2014 Prijavi Napisano 31. december, 2014 2015 je vse balkanski V-Strom meet v Rimskih. Tokrat so na vrsti Slovenci za organizacijo Ene 300 japonskih stromarjev pa drat muskaTo je sam za stromarje? Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj LP KAALman
jures Napisano 31. december, 2014 Prijavi Napisano 31. december, 2014 To je sam za stromarje? Sent from my iPhone using Tapatalkitak da ne, ?e koga s sabo pripelje? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 31. december, 2014 Prijavi Napisano 31. december, 2014 No pa se odpravljam in da vidim, ?e bo res ZABAVA IN POL Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 1. januar, 2015 Prijavi Napisano 1. januar, 2015 Da otvorim leto?nje pisanje po forumu s slikco ali dvema ... Sre?n'ga na zdrauga 2015! 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 1. januar, 2015 Prijavi Napisano 1. januar, 2015 Da se pohvalim - brez glavobola. Pa ?e brez dileme kaj po?eti na novega leta dan - na ?ihtu do ve?era. Vsem enga sre?nga pa zdravga. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Katjaa Napisano 1. januar, 2015 Prijavi Napisano 1. januar, 2015 ?e iz moje strani vse lepo v novem letu! Sem pa ?e imela dop. dreme?. Odkar sem mamica sem bolj podobna staram mamam Citiraj
Z M A J Napisano 1. januar, 2015 Prijavi Napisano 1. januar, 2015 Sem se odlo?u, da bo tole leto MOJE, vi si izberite kak?nega naslednjega in ?e malo po?akajte. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 1. januar, 2015 Prijavi Napisano 1. januar, 2015 Sem se odlo?u, da bo tole leto MOJE, vi si izberite kak?nega naslednjega in ?e malo po?akajte. Svinja egoisti?na 1 Citiraj
Z M A J Napisano 2. januar, 2015 Prijavi Napisano 2. januar, 2015 Dr. Pelku danes pomagal o?ivet eno Mazdo6 iz Kranja, ki ji je zmrznila nafta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 2. januar, 2015 Prijavi Napisano 2. januar, 2015 Kje pa je tankal na Floridi:)? Citiraj
Gelipter Napisano 2. januar, 2015 Prijavi Napisano 2. januar, 2015 Dr. Pelku danes pomagal o?ivet eno Mazdo6 iz Kranja, ki ji je zmrznila nafta. Ej...to pa je full ?udno..je bila slaba nafta...???lp Citiraj
Deeyan Napisano 2. januar, 2015 Prijavi Napisano 2. januar, 2015 Ni osanljen orimer v teh dneh... Sploh tisti, s starimi naftnimi filtri Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 2. januar, 2015 Prijavi Napisano 2. januar, 2015 Kje pa je tankal na Floridi:)?Ni treba, je dost v Rovinju.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Dans se pa mal gospoda po?utim, ker sem kupu vinjeto 2A za 2015. Vo?nja brez vinjete je enostavno preve? mu?na, stresna in zamudna. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.