Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A mas tud lev pedal za gas?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pohvalit moram Kamnik in na?e cestne slu?be, ker so ceste res dobro po?istili, za razliko od nekaterih bli?njih ob?in, kjer sem se danes vozil v istem/podobnem ?asu.  :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

od petka do danes mo?il j..... v Rimskih Toplicah. Kepanje s kopanjem..uff :danzoman:

Amater za to mamo eni babe.  :hudicek:  :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

2015 je vse balkanski V-Strom meet v Rimskih. Tokrat so na vrsti Slovenci za organizacijo :)

Ene 300 japonskih stromarjev pa drat muska

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

2015 je vse balkanski V-Strom meet v Rimskih. Tokrat so na vrsti Slovenci za organizacijo :)

Ene 300 japonskih stromarjev pa drat muska

To je sam za stromarje?

Sent from my iPhone using Tapatalk

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

To je sam za stromarje?

Sent from my iPhone using Tapatalk

itak da ne, ?e koga s sabo pripelje?

Napisano

No pa se odpravljam in da vidim, ?e bo res ZABAVA IN POL :)

Napisano

Da otvorim leto?nje pisanje po forumu s slikco ali dvema  ... :)

10454448_10153039381622147_1882590965949

IMG_3809-20150101-092102.jpg

Sre?n'ga na zdrauga 2015!

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Da se pohvalim - brez glavobola. Pa ?e brez dileme kaj po?eti na novega leta dan - na ?ihtu do ve?era.

Vsem enga sre?nga pa zdravga.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

?e iz moje strani vse lepo v novem letu! Sem pa ?e imela dop. dreme?. Odkar sem mamica sem bolj podobna staram mamam :)

Napisano

Sem se odlo?u, da bo tole leto MOJE, vi si izberite kak?nega naslednjega in ?e malo po?akajte.  :harhar:  :D

Napisano

Sem se odlo?u, da bo tole leto MOJE, vi si izberite kak?nega naslednjega in ?e malo po?akajte.  :harhar:  :D

Svinja egoisti?na :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Dr. Pelku danes pomagal o?ivet eno Mazdo6 iz Kranja, ki ji je zmrznila nafta.  :aaaaa:

Napisano

Dr. Pelku danes pomagal o?ivet eno Mazdo6 iz Kranja, ki ji je zmrznila nafta.  :aaaaa:

Ej...to pa je full ?udno..je bila slaba nafta...???lp

Napisano

Kje pa je tankal na Floridi:)?

Ni treba, je dost v Rovinju....

Napisano

Dans se pa mal gospoda po?utim, ker sem kupu vinjeto 2A za 2015. Vo?nja brez vinjete je enostavno preve? mu?na, stresna in zamudna.  :danzoman:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.