Z M A J Napisano 23. februar, 2015 Prijavi Napisano 23. februar, 2015 Moj jih ima 195.000km in je dejansko kot iz fabrike, saj je zanj zadnjih 8 let skrbel njegov lastnik in na? dobro znani dr. Pelko. Do selitve in ?e malo po njej bo takle nevpadljiv avto glih tapravi, za razliko od predhodnika - H Coupeja, ko bi me garant zaustavil vsak izven na?ih meja. Kasneje pa se verjetno vozni park nadaljuje v "pravi" smeri, bomo vidli. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 23. februar, 2015 Prijavi Napisano 23. februar, 2015 Mi se pogovarjamo o prevoznih sredstvih, ne o delovnih strojih Ja saj jaz tudi govorim o prevoznem sredstvu. Preva?am ?eno, koko?i, polena, otroke, ?ebele, hlevski gnoj, ta??o, koze, seno, mazda?e, cement in kaj jaz vem kaj vse... ?e torej preva?am vse mogo?e (in nemogo?e), potem govorim o prevoznem sredstvu, mar ne? 1 Citiraj
Deeyan Napisano 23. februar, 2015 Prijavi Napisano 23. februar, 2015 Ja saj jaz tudi govorim o prevoznem sredstvu. Preva?am ?eno, koko?i, polena, otroke, ?ebele, hlevski gnoj, ta??o, koze, seno, mazda?e, cement in kaj jaz vem kaj vse... ?e torej preva?am vse mogo?e (in nemogo?e), potem govorim o prevoznem sredstvu, mar ne? Ok, bom drugace povedu.... Ti to pocnes s "traktorjem" 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Ok, bom drugace povedu.... Ti to pocnes s "traktorjem" Hlevskega gnoja ne bi preva?al v prtlja?niku Mazde 6. Pa ?ivih koz in ?ivih koko?i tudi ne kar na zadnjih sede?ih - jih je te?ko pripet z varnostnim pasom... Sploh pa ne bi v isti kabini preva?al panje z ?ivimi ?ebelami. Ker ?e se slu?ajno odpre... Seveda pa dovolim, da drugi po?nejo druga?e in imajo svoje mnenje... 1 Citiraj
Deeyan Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Hlevskega gnoja ne bi preva?al v prtlja?niku Mazde 6. Pa ?ivih koz in ?ivih koko?i tudi ne kar na zadnjih sede?ih - jih je te?ko pripet z varnostnim pasom... Sploh pa ne bi v isti kabini preva?al panje z ?ivimi ?ebelami. Ker ?e se slu?ajno odpre... Seveda pa dovolim, da drugi po?nejo druga?e in imajo svoje mnenje... Hocem ti povedat, da pri tvojih opravilih ne pride v postev sploh bencinar, ker rabis navor za zaplinjenje pa pravim, da se splaca komurkol kdor ma vec ko 4 cilindre ne glede na prostornino Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Js bom pa kr iz dosedanjih ve?letnih dejanskih izku?enj rekel, da ni pomembno kolk cilindrov in kak?no prostornino ma motor, ker igra najve?jo vlogo stro?ek vgradnje in amortizacija le tega. ?e je cena predelave 5000?,je lahko motor tud 5.0 V8 s 600konji ter porabo 20l in se ne bo preve? spla?al. V nasprotnem primeru pa ?e je ena ni?la manj pri stro?ku vgradnje, se tud pri 1.0 mlin?ku hitr profitira, po presegu te to?ke se pa le ?e vozi sme?no poceni 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Dokler vi ?e ugotavljate komu se kaj spla?a, jaz pridno nabiram kilometre in jih je bilo ?e po dveh dneh preko 400 na LPG-ju. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Ej...mi pa malo u?ivamo na snegu zdaj ko so zimske po?itnice lp 2 Citiraj
Shrek Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Ej...mi pa malo u?ivamo na snegu zdaj ko so zimske po?itnice lpPa sigurn ne doma... Citiraj
Gelipter Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Ej...ne doma na Rogli...full snega noro.lp 1 Citiraj
Shrek Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Se mi je zdel, da je pretoplo ob morju... ... Citiraj
Gelipter Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Ja res je zato smo ?li malo na sneg...se hladit he he lp 1 Citiraj
Deeyan Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Js bom pa kr iz dosedanjih ve?letnih dejanskih izku?enj rekel, da ni pomembno kolk cilindrov in kak?no prostornino ma motor, ker igra najve?jo vlogo stro?ek vgradnje in amortizacija le tega. ?e je cena predelave 5000?,je lahko motor tud 5.0 V8 s 600konji ter porabo 20l in se ne bo preve? spla?al. V nasprotnem primeru pa ?e je ena ni?la manj pri stro?ku vgradnje, se tud pri 1.0 mlin?ku hitr profitira, po presegu te to?ke se pa le ?e vozi sme?no poceni Odvisno kolk km se dela letno, najprej je treba stroske vgradnje pokrit, pol se pa zacne profitirat vecji, ko je ta avto porabnik prej se ti stroski pokrijejo. 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 25. februar, 2015 Prijavi Napisano 25. februar, 2015 ?e enkrat preber zadnji del prvega stavka 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
P4nd4 Napisano 25. februar, 2015 Prijavi Napisano 25. februar, 2015 Evo kon?no klet dobiva izgled plo??e polo?ene 4 Citiraj
Z M A J Napisano 25. februar, 2015 Prijavi Napisano 25. februar, 2015 Dans naredu eno dobro delo. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 26. februar, 2015 Prijavi Napisano 26. februar, 2015 P4nd4...tam se vidi...20 odtenkov zelene... ...mogo?e celo 40 odtenkov... :mi pijemoo: ... 2 Citiraj
P4nd4 Napisano 26. februar, 2015 Prijavi Napisano 26. februar, 2015 P4nd4...tam se vidi...20 odtenkov zelene... ...mogo?e celo 40 odtenkov... :mi pijemoo: ...Ma? prav haha dobr opazuje? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. februar, 2015 Prijavi Napisano 27. februar, 2015 Se zdele odpravljam smu?at. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 27. februar, 2015 Prijavi Napisano 27. februar, 2015 Se zdele odpravljam smu?at. Jaz pa jutri Kje pa si bil:)? Citiraj
Z M A J Napisano 27. februar, 2015 Prijavi Napisano 27. februar, 2015 Golte sem danes obiskal in to je bila super izbira. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 27. februar, 2015 Prijavi Napisano 27. februar, 2015 LP...na poti iz dopusta-Rogla sem se sre?al z dr.Pelkotom in mojstrom Ajvarjem..lepo smo se imeli???lp 3 Citiraj
Slivka Napisano 28. februar, 2015 Prijavi Napisano 28. februar, 2015 Pravkar kon?ujemo po?itnice. Brezpla?ni polni penzion, brezpla?no varstvo otrok na smu?i??u, brezpla?ne vozovnice za otroke, za naju z ?eno pa je vozovnica 44? za tri ure za oba skupaj. Le do smu?i??a je okoli 50 km. Kje smo? V hotelu "Pri ta??i"... 2 Citiraj
Shrek Napisano 28. februar, 2015 Prijavi Napisano 28. februar, 2015 Kaj pa ?e ostale ugodnosti... ... ... Citiraj
Z M A J Napisano 28. februar, 2015 Prijavi Napisano 28. februar, 2015 Tale LPG R Clio je pa sme?na ki?ta, ker malo prej sem ga tankal za ?voh 16? na Petrolu (cena za liter 0,648) in se je tankanje plina zaustavilo, kar pomeni da naj bi bil tank poln. S tem sem prevozil cca. 475km, to pomeni porabo okrog 5,2 do 5,3 LPG na 100km (zraven gotovo ?e liter benza za hladne zagone). Hec pa je, da niti nisem vozil neke stra?no penzionerske vo?nje, ampak po avtocesti tudi ene dvakrat do 160 kmh. ?.P.A.R.O.V.C. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.