Z M A J Napisano 8. marec, 2015 Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Fantasti?en wikend je bil tale! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 9. marec, 2015 Prijavi Napisano 9. marec, 2015 prvi tedenski (lanski) dopust v novi slu?bi. Eni u?ivajo, smu?ajo, kolesarijo, tako kot sem jaz do lani... zdaj pa pa so postali ?asi bolj resni..adaptacija bajte..sem ?e v rovih, tako da ne bom kazal rezultatov ker so porazni..gremo "dopustovat". Citiraj
jures Napisano 9. marec, 2015 Prijavi Napisano 9. marec, 2015 prvi tedenski (lanski) dopust v novi slu?bi. Eni u?ivajo, smu?ajo, kolesarijo, tako kot sem jaz do lani... zdaj pa pa so postali ?asi bolj resni..adaptacija bajte..sem ?e v rovih, tako da ne bom kazal rezultatov ker so porazni..gremo "dopustovat".Ti povem da najljubsi dopust bo potem v zrihtani bajti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tawko Napisano 9. marec, 2015 Prijavi Napisano 9. marec, 2015 .....neki seprpravlja 1 Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Grega_ Napisano 9. marec, 2015 Prijavi Napisano 9. marec, 2015 Ne morem verjet kako znajo Avstrijci oz. Italijani pripraviti odli?ne pogoje za smu?anje v tem vremenu. Vsa ?ast. Kronplatz je pa najbolj?e smu?i??e na katerem sem bil do sedaj. Pa mal potreniral za svetovno prvenstvo 2016 haha ps kako se sliko prilepi?? ne vem kako da mi ne rata. 1 Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 9. marec, 2015 Prijavi Napisano 9. marec, 2015 u?er bil kr dvakrat na rakitni.. popoudan ?e brez strehe k je tok top vreme bil:) 2 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Gelipter Napisano 9. marec, 2015 Prijavi Napisano 9. marec, 2015 Ne morem verjet kako znajo Avstrijci oz. Italijani pripraviti odli?ne pogoje za smu?anje v tem vremenu. Vsa ?ast. Kronplatz je pa najbolj?e smu?i??e na katerem sem bil do sedaj. Pa mal potreniral za svetovno prvenstvo 2016 haha ps kako se sliko prilepi?? ne vem kako da mi ne rata.ej...poznam to smu?i??e in proge fuii dobro se smu?a in kaj poje ... lp Citiraj
Z M A J Napisano 9. marec, 2015 Prijavi Napisano 9. marec, 2015 Odkar imam tole Reno (pokrovko od loncaza kuhanje ) in LPG, sem v enem mesecu, naredil ?e preko 4000km in prva polovica investicije LPG-ja se mi je s tem ?e vrnila, druga polovi?ka sledi pa v naslednjih 30-ih dneh ali ?e prej. Nisem ga dobil zastonj, ampak pa dokaj blizu tega. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boškobuha Napisano 9. marec, 2015 Prijavi Napisano 9. marec, 2015 Se pravi da je bila cena okol 300?!?!? Citiraj
Z M A J Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Celo malo ni?je, ker govora je namre? o Gazprom LPG sistemu. Ups, o Ga?perjevem sistemu, ki mi ga je prodal za 200?, to je tisti, ki je bil vzet ven iz Mx5. Dans je s5 fantasti?no vreme, dajte ga izkoristit, ?e je le mo?no. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 ps kako se sliko prilepi?? ne vem kako da mi ne rata. Takole: Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Z drugimi besedami v mobilni verziji se me da, razen preko tapatalka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Z drugimi besedami v mobilni verziji se me da, razen preko tapatalkaDa se tudi iz mobilnika... Spodaj na szrani izberes "Celotna verzija" .... Tole je oddano preko iPhone-a 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 ja saj iz mobilnika, ampak ne iz mobilne verzije. JE pa trapasto da gre? na mobiju v celotno verzijo, se izgubi? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Si uresni?ila dolgoletno ?eljo - nakup psa:) 2 Citiraj
astor Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Si uresni?ila dolgoletno ?eljo - nakup psa:)Sem videl po rubriko doma?e ?ivali. Me pa presene?a da ste vzeli 7 mesecev starega psa, to se ja ponavadi vzame dosti prej? Citiraj
Katjaa Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Slu?ajno je bil na voljo, ker so ga najprej ?eleli obr?ati vzreditelji. No psov imajo ve? kot dovolj...?li smo gledat mladi?ke potem vzeli tega, ker je ?e ?ist in res je precej la?je z malim otrokom. Citiraj
Grega_ Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Hvala Jest, sem po?timal Evola, na sliki drugi Hermann Maier ki bo tekmoval za SLO 2 Citiraj
P4nd4 Napisano 11. marec, 2015 Prijavi Napisano 11. marec, 2015 Opravljen tehni?ni pregled do konca tedna pa ?e preostalo laj?anje denarnice z registracijo in zavarovanji 2 Citiraj
Deeyan Napisano 11. marec, 2015 Prijavi Napisano 11. marec, 2015 ja saj iz mobilnika, ampak ne iz mobilne verzije. JE pa trapasto da gre? na mobiju v celotno verzijo, se izgubi?Se navadis Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 Volvotu kupil ?e en komplet plati??! Sredinske pokrov?ke pa naro?il nove. 2 Citiraj
Shrek Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 FORD... A je 5x114,3 tud na volvi? Citiraj
jstdoma Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 FORD... A je 5x114,3 tud na volvi?5x108 Citiraj
dpicul Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 Takole: Jest: meni mi pod tisto ikono naredi tako: Citiraj
Jest Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 Jest: meni mi pod tisto ikono naredi tako: Ja saj je prav... to je opcija 1, kjer potem prilepis (lahko tudi rocno prepises ) naslov (URL) do slike... ki pa mora biti ze shranjena na nekem strezniku... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.