Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ej...za spremembo bi laho tako pobarval,,he he lp

Napisano

Zaenkrat imam zelo dober "score" na "moj dan". Samo en ni nasedu na moje fore... ?koda, ker zadnja leta sem mel skoraj vedno 100% score. ;)

Napisano

Danes jedel najbolj?i borovni?ev sladoled v dosedanjih (skoraj) 37-ih letih, je pa doma?e izdelave, by mojster Baki, ki je obenem tudi kebab ma?ek. Tam sem spontano sre?al ?e ?mega in sva udarla eno kraj?o debato. 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Verjetno ne bo prete?ko ugotovit kater avto je ampak da vidim kako hitro vam rata :D

ar.jpg

Je pa to napovedana moja nova lepotica, ki sem jo danes kon?no dobil   :danzoman:

Napisano

Verjetno ne bo prete?ko ugotovit kater avto je ampak da vidim kako hitro vam rata :D

ar.jpg

Je pa to napovedana moja nova lepotica, ki sem jo danes kon?no dobil   :danzoman:

Ugibam na podlagi imena slike (ar.png) da je Alfa Romeo ... kateri model pa pojma nimam :) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

ar.jpg

?estitke:) Mi pa smo jo danes prodali.

Napisano

?estitke, upam da ni ?la pretirano pod ceno :)

jst pa svoje ?e nisem :( tako da imam sedaj dve :S

Jest, preve? si pozoren :D ja je Alfa ja.

Napisano

?estitke, upam da ni ?la pretirano pod ceno :)

jst pa svoje ?e nisem :( tako da imam sedaj dve :S

Jest, preve? si pozoren :D ja je Alfa ja.

To pa nevem . Je spet v rokah foruma?a:) Zdej pa pridi kej z Alfo na sre?anje.

Napisano

haha no lepo da je spet v dobrih rokah :)

bom se pokazal na kakem sre?anju, na ?alost sem ravno zamudil piknik :)

Morda se poka?em pa na kakem Mazda?kem sre?anju :D bomo vidl

Napisano

Dans sem odli?nega razpolo?enja!  :ouje:

Napisano

Med vo?njo je moja ?verca danes obrnila 258888 km :D ?eprav bi jih morda moralo na ?tevcu bit ve?  :ne vem:  ...glavno da jih ima motor manj :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Navkljub zoprnemu vetru sem danes 5-letnico napotil na bli?nji hrib, sv, Primo?a in je bila fuuul navdu?ena nad pohodom.  :ouje:

Napisano

Danes testirali novo mzdurino 3 2.o G120 Testno:-)SUPER dobra lepa vo?nja ...poraba solidna lp:-)

Napisano

Pri nas pa sne?iii, kar pomen da obstaja upanje za ?e kak?no sankanje v tej sezoni.  :ouje:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.