Bossek Napisano 23. maj, 2015 Prijavi Napisano 23. maj, 2015 Precenil malo velikost prtla?nika, tako da je bilo potrebno gurtne kupt in na streho dat Pripeljal pa sem vseeno ?eprav je bila ?ena malo te?na, ker sem pa? malo narobe ocenil velikost P.S. Je pa to kav? iz ikee 3 Citiraj
Gelipter Napisano 24. maj, 2015 Prijavi Napisano 24. maj, 2015 Uf. . danes smo pa noge namakalni v morju...Ankaranska obala kar pa?e...he he lp???? Citiraj
Z M A J Napisano 24. maj, 2015 Prijavi Napisano 24. maj, 2015 U?eri noro dober ?ur v Celovcu in pri?el domov ?ele ob 7.15 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 24. maj, 2015 Prijavi Napisano 24. maj, 2015 Zmagal smo na Euroviziji! Mislim Volvo je zmagal. Aja, ?vedska je zmagala! :hohoho: 3 Citiraj
Baby Viper Napisano 24. maj, 2015 Prijavi Napisano 24. maj, 2015 Bolanija mas ksno k so luci ugasnene?Evo dons sm nahitr eno prtisnu, sam je blo ?e mal pozn pa ni blo ve? velik svetlobe v senci. Sj ?e bol?, k mi ga ?e ni uspel oprat Se pa ?ist hudo skup pove?ejo ?ipe, maska, ?rte in feltne No sj ve? kaj sam ?e manka.. 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Scr3am Napisano 24. maj, 2015 Prijavi Napisano 24. maj, 2015 lepo zgleda . Ti ma? ?e sprednje bo?ne ?ipe zatemnjene an ? Citiraj
Baby Viper Napisano 24. maj, 2015 Prijavi Napisano 24. maj, 2015 Tud tiste so ja, mam pa ?e neki ?rnga v planu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 25. maj, 2015 Prijavi Napisano 25. maj, 2015 Evo dons sm nahitr eno prtisnu, sam je blo ?e mal pozn pa ni blo ve? velik svetlobe v senci. Sj ?e bol?, k mi ga ?e ni uspel oprat Cak, cak, ti pises, da si eno prtisnu, spodi das pa sliko avta? 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 25. maj, 2015 Prijavi Napisano 25. maj, 2015 Hahah ja fotkat sm jo hotu skupi z avtom pa je prehitr pobegnla Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 25. maj, 2015 Prijavi Napisano 25. maj, 2015 Kaj to pomen... da si jo slabo prtisnil? Tako ali druga?e 3 Citiraj
Gorjup13 Napisano 25. maj, 2015 Prijavi Napisano 25. maj, 2015 Pa sej je blo pol pesmi tm plagiatov Citiraj
P4nd4 Napisano 25. maj, 2015 Prijavi Napisano 25. maj, 2015 Pa se bo slavnostno h gorcu doma pridru?la ?e gospa specijalka al bomo gonl leto?no sezono 3 Citiraj
Z M A J Napisano 25. maj, 2015 Prijavi Napisano 25. maj, 2015 S kuhanim pr?utom konkretno po?astil ma?ka iz sose??ine. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 25. maj, 2015 Prijavi Napisano 25. maj, 2015 S kuhanim pr?utom konkretno po?astil ma?ka iz sose??ine. Macka Pelkota? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 25. maj, 2015 Prijavi Napisano 25. maj, 2015 Tega pa la?je ti pogosti?, ker iz moje Sutjeske je kar dale? do njega in nisva ravno soseda. Zdele pa sem malo pospravu mojo 3-sobno garsonjero, ker si obetam en visoki obisk. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
amatej Napisano 25. maj, 2015 Prijavi Napisano 25. maj, 2015 Zdele pa sem malo pospravu mojo 3-sobno garsonjero, ker si obetam en visoki obisk. Hmm, malo spominja na: "Boli me koleno in to na nogi" oz. ".Imeli smo te?kega nasprotnika vendar je bil nasprotnik bolj?i!" 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. maj, 2015 Prijavi Napisano 26. maj, 2015 Tega pa la?je ti pogosti?, ker iz moje Sutjeske je kar dale? do njega in nisva ravno soseda. Zdele pa sem malo pospravu mojo 3-sobno garsonjero, ker si obetam en visoki obisk. In kako visok je bil obisk? Tebi ?ez glavo? Citiraj
Z M A J Napisano 26. maj, 2015 Prijavi Napisano 26. maj, 2015 Ne ni pri?el Magic Johnson pa tudi ne Marko Mili?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 26. maj, 2015 Prijavi Napisano 26. maj, 2015 Ne ni pri?el Magic Johnson pa tudi ne Marko Mili?. ?ez glavo ti lahko zrastejo tudi manj?i... In kaj je nazadnje obisk rekel? To kar si pri?akoval? Citiraj
jures Napisano 26. maj, 2015 Prijavi Napisano 26. maj, 2015 haha... s plagiatom.Ne stekate, ce je zadaj isti dj (producent) Aviici ne more bit plagiat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 26. maj, 2015 Prijavi Napisano 26. maj, 2015 Slivka ti si prov en firbec hehe. Dans vsi okoli mene neki dobre volje kar je super! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 27. maj, 2015 Prijavi Napisano 27. maj, 2015 lp...morem pohvalit ,da je ladja z mojim avtom -Mazdurino prispela v Antwerpen Belgija ....pol pa ?e en teden pa pride v mazda salon kp...ufff...samo to ?akanje se vle?e...he he lp 2 Citiraj
Z M A J Napisano 27. maj, 2015 Prijavi Napisano 27. maj, 2015 Zelo ponosen na h?erko, ki je dans nastopala v baletni predstavi. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 V?ERAJ ! Poslal vse skupaj v razne organe. ?el na vrt. Zaklju?il projekt rastlinjak. ?e enega poslal v qu... Zrahljal zemljo v rastlinjaku in pobral ven plevel in travo ki se mi je med gradnjo pri?vercala noter. ?el nabavit sadike - pocen roba sem bil presene?en Posadil nabavljene sadike v rastlinjaku in jih zalil in seveda se malo pogovoril z njimi. Pokosil parcelo - s kosilnico seveda, ki JE v?gala v prvo (kot da je kdaj potrebno 2X > )Naredil praznilnik baterij za fotoaparat(da jih malo zbudim) Spucal mojega DSL-ja + objektive +spraznil kartice in za?el s polnenjem baterij. Sko?il v mikrobazen(banja) se splaknil in ob pol 11h ?e zalegel. In to VSE v enem popoldnevu. 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.