Gelipter Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Ej...Mojster dobro si to zrihtal...samo kaj nisi nemak hitro bil v postelji.,,he he lp Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Tudi ?ude?i se dogajajo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Danes je s5 1 super dan! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 odsotnost ?ene izkoristil, da sem z marjeticam na micri v LJ, ker z motorjem ne morem po froce. Kaj je to en super nabrit avto za po mestu . Vozi? ga kot dizla lahko, ker vle?e od jurja, vmes pa ?e v merkur po 2 stola, 2 nerazstavljiva RUDLA in nabavo....brez podrtja zicov Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Fajn smo odigral dana?njo ko?arko in se moramo kmalu s5 kej sre?at na igri??u. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Avtodom spakiran jutri prihajamo v potron biondi in ?akamo rde?e bike. Jure ?e bo? doli pridite na kozar?ek ali dva. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 29. maj, 2015 Prijavi Napisano 29. maj, 2015 Avtodom spakiran jutri prihajamo v potron biondi in ?akamo rde?e bike. Jure ?e bo? doli pridite na kozar?ek ali dva.Ja a mesta se bom izogibal Edit: pisem iz centra mesta, ker sta mulca tezila, presenetljivo se prazno, parkiral direktno na rivi....res pa da je sedajle blo konec kvalifikacij. Zna bit da se bo folk sedajle zgrnil v mesto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 30. maj, 2015 Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Prvi? v tem tednu sem se naspal K ZMAJ! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 30. maj, 2015 Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Zjutri sem si lepo naredu super fru?tek (jaj?ka v toastu + slanina), tudi perutni?ke se ?e marinirajo. Zdej mal pavze in grem prebrat ta zadnji Science, ?e mi bo volja bom skadil ?e eno pipo (drga? ne kadim, kako pipo vsake 2 tedna). Potem grem pa na izi delat mojo BBQ omako, sem se odlo?u, da bom naredu kar velik batch, pa jo bom ustekleni?il za drugi?.In pivo je tudi ?e v hladilniku. Sam ?e kaka fajni ?enska dru?ba mi fali, da bi blo tole kar fajn dan... Glede na to, da sem bil take vojle zadnej dva tedna, da bi se najraj v kako grapo zalu?al, bo tale fajni son?en dan kar pravo zdravilo. 2 Citiraj
daSKAn Napisano 30. maj, 2015 Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Ene cca. 1kg perutni?k potamanil, ?e kake 0.5kg je ostal. Sem mislil, da me bo malo delo na vrzu zlakotilo, ampak mi je sam neki ?udn slabo ratal. Ampak bo kak?no ?e za prigrniznt za med pol?asom. Citiraj
P4nd4 Napisano 30. maj, 2015 Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Half iron man uspe?no po?timan in pospravljen pod streho logarska dolina pa ?e enkrat pokazala svoje son?ne in de?evne ure 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 30. maj, 2015 Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Danes sm naredu neki za kar res rab? imet jajca.. pala?inke 4 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Katjaa Napisano 30. maj, 2015 Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Half iron man uspe?no po?timan in pospravljen pod streho logarska dolina pa ?e enkrat pokazala svoje son?ne in de?evne ure Si bil ti ta teden kaj v na?ih koncih (Jesenice) eno ?rno 6ko s CE tablicam sm sre?ala... Citiraj
P4nd4 Napisano 30. maj, 2015 Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Si bil ti ta teden kaj v na?ih koncih (Jesenice) eno ?rno 6ko s CE tablicam sm sre?ala...Ne to pa ?al nisem bil js Citiraj
Z M A J Napisano 30. maj, 2015 Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Zaklju?uje se precej prijeten dan. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 31. maj, 2015 Prijavi Napisano 31. maj, 2015 Na prvi pasji razstavi pa sva ?e prvaka:) 5 Citiraj
Gelipter Napisano 31. maj, 2015 Prijavi Napisano 31. maj, 2015 Ej...lepo lepo...tako naprej...lp:-):-):-):-) 1 Citiraj
Scr3am Napisano 31. maj, 2015 Prijavi Napisano 31. maj, 2015 heheh prepoznas tedva lepotca iz razstave ? 2 Citiraj
Katjaa Napisano 31. maj, 2015 Prijavi Napisano 31. maj, 2015 heheh prepoznas tedva lepotca iz razstave ? Vauuu:) Iskreno povedano drugih nisem toliko gledala. Mal sm bla ?iv?na pa mal sem umes ?la domov na Hru?ico na kosilo ipd. Citiraj
Scr3am Napisano 31. maj, 2015 Prijavi Napisano 31. maj, 2015 Ta levi je od bratove punce pa je bla isto dones gor . Drga? ma pa pasji salon v radovljici, ?e poznas kej . Aja pa ?estitam. Citiraj
Katjaa Napisano 31. maj, 2015 Prijavi Napisano 31. maj, 2015 Ta levi je od bratove punce pa je bla isto dones gor . Drga? ma pa pasji salon v radovljici, ?e poznas kej . Aja pa ?estitam.Aha. Pol pa poznam:) Sva se sre?ali. Mi je ona psa zrihtala. 1 Citiraj
Katjaa Napisano 31. maj, 2015 Prijavi Napisano 31. maj, 2015 Scream katera pasma je to??etlandski ov?ar - ?elti 1 Citiraj
daSKAn Napisano 31. maj, 2015 Prijavi Napisano 31. maj, 2015 ?e se ta vikend nisem zredu za ene 2 kile... danes sem si spet naredil fantasti?no pico in pizza rollse. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.