YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 V?eraj nisem imel ?asda za vrt, sem si ga pa vzel danes pred slu?bo. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 V?eraj nisem imel ?asda za vrt, sem si ga pa vzel danes pred slu?bo. ej..pol si pa zgodaj vstal.... lp Citiraj
uklopko Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 a sem prav sli?al da se je Ajvar za?el ukvarjat z vrti?kanjem Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Katjaa Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Kolikor vem, imajo v Ljubljani na polikliniki precej te?av s klimo. No, o?itno jim je uspelo stvar "spravit k pameti", ?e pravi?, da dobro hladi.Sm pozabila dopisat klima v avtu:) Na kliniki pa savna. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 a sem prav sli?al da se je Ajvar za?el ukvarjat z vrti?kanjem Leta so tukaj. Ali pa narobe razumemo in se je zjutraj ?el Vrtnarja in je urejal Vrti?ek. 3 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 a sem prav sli?al da se je Ajvar za?el ukvarjat z vrti?kanjem Lahko, da je na?el tr?no ni?o in posadil kak?ne ilegalne rastlince. Petek je, u?ivejte ga, jaz ga bom sigurno. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Hmmmm.. saj ni napisal, o kaksnem vrticku je govora Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Leta so tukaj. Ali pa narobe razumemo in se je zjutraj ?el Vrtnarja in je urejal Vrti?ek.Da se ne bo komu kaj naredilo, ?el sem na vrt in rastlinjak in zalil zelene stvari da bodo zrasle, in da se bom pol nabutal s sade?i ki bodo potem upam da 1X zrastli na teh zelenih stvareh.Lahko, da je na?el tr?no ni?o in posadil kak?ne ilegalne rastlince. Petek je, u?ivejte ga, jaz ga bom sigurno. Pa da po p in w name planeta ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gorjup13 Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 http://media.merchantcircle.com/30011887/best-lawn-mowing-job-in-the-world_full.jpeg tkole a Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Na?a je bolj moderna. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
daSKAn Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Jutri na?akinja pri meni praznuje 1 raijstni dan. In danes sem bizi na polno. Sko?u v ?tacuno, sestavu eno velko marelo za piknike, sestavu novo mizo. Si skuhal ju?no, strogal en kup smeti. Popedenal ene mejle za slu?bo.Za?vico ful....spil vsaj ene 2 litra teko?ine, pa ?e enkrat ni blo treba na WC. 1 Citiraj
dpicul Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Jutri na?akinja pri meni praznuje 1 raijstni dan. In danes sem bizi na polno. Sko?u v ?tacuno, sestavu eno velko marelo za piknike, sestavu novo mizo. Si skuhal ju?no, strogal en kup smeti. Popedenal ene mejle za slu?bo.Za?vico ful....spil vsaj ene 2 litra teko?ine, pa ?e enkrat ni blo treba na WC. spil vsaj ene 2 litra teko?ine....ali 4*0,5l? 1 Citiraj
daSKAn Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Ne bom jutr. ?e bi blo po 0,5 bi bla pomoje tista miza ?e zmer v delih. Predvsem zato, ker ka?e nekdo v fabrki na zna ?tet do 6. Se mi ni dal ?e enkrat ?ibat v LJ, ker bi samo stal v kolonah. Tko da sem malo zalaufal MacGyver ve??ine pa popedenal. Me je pa sonce u?gal. ?e dobr da tega sploh ve? ne ?utim. Sem lohka rde? k rak, pa ne ?utim ni?. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 MAlO investiral v nego sakerja, Micre, in swifta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Hvala Aci-ju, ker mi je v kamp prinesel podalj?ek za elektriko :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Citiraj
Gelipter Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Hvala Aci-ju, ker mi je v kamp prinesel podalj?ek za elektriko :-) Sent from my GT-I9505 using TapatalkEj..ni problem samo ,da smo re?ili...lepo u?ivaj 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Bomo, pridi kaj na pivo :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
robertos664 Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Danes postal prvi? stric Pa cel teden sem se vozil z mopedom v slu?bo 1 Citiraj
daSKAn Napisano 6. junij, 2015 Prijavi Napisano 6. junij, 2015 Jaz stric, pa danes ?e cel dan pripravljam piknik za prvi rojstni dan. In me neorganiziranost in anfnanje sestre(mame), ?e malo spravlja ob ?ivce... Zato sem zdejle na forumu, da sem si vzel 10min frej. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 6. junij, 2015 Prijavi Napisano 6. junij, 2015 Moja 5-letnica dans osvojila svojga 1. 2-tiso?aka in sicer Raduho z njenimi 2062m. Hodila je celoten cajt sama in bila na vrhu totalno navdu?ena. Lahko si mislite kolko sem ?ele jaz (nad njo), ki hodim v gri?e prav tako od svojega 5.leta. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 6. junij, 2015 Prijavi Napisano 6. junij, 2015 Dobra je. Jest zdej ne vem ?e bi se na ?marno lohka primajal. 1 Citiraj
Boss Napisano 7. junij, 2015 Prijavi Napisano 7. junij, 2015 Jaz sem tud crknu v petek, k sem ?el na Golovec, res da z biciklom ampak na vrh sem mislil, da mi bo srce ven sko?u. 1 Citiraj
Katjaa Napisano 7. junij, 2015 Prijavi Napisano 7. junij, 2015 Torta se dela, ?upca se kuha in klima laufa:) Popoldne pa hlajenje ob vodi. 2 Citiraj
Gelipter Napisano 7. junij, 2015 Prijavi Napisano 7. junij, 2015 Torta se dela, ?upca se kuha in klima laufa:) Popoldne pa hlajenje ob vodi.Ej....lepo....tudi pri nas doma dela klima non stop je vro?e za popizdit.?e na pla?o se nam na da ...gu?va lp:-):-):-) 1 Citiraj
jures Napisano 7. junij, 2015 Prijavi Napisano 7. junij, 2015 D vikend za jadransko osmico!Klasika, cehi, 2 nesreci, 33C, leva roka bo imela muskelfiber od pozdravljanja, voda odlicnih 21C, mimo kilometrskih kolon na meji in Primorki Samo radarji so razocaral, niti enega.... 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.