skydriver6 Napisano 23. junij, 2015 Prijavi Napisano 23. junij, 2015 Prav, hotel Izvor in Aran?elovcu.Kje pa je tole? Izgleda super. arandjelovac Prav, hotel Izvor, Aran?elovcu. Citiraj error driver 6
jures Napisano 24. junij, 2015 Prijavi Napisano 24. junij, 2015 ?e uradnohttps://www.uniri.hr/ Na Reki danes pihala mo?na burja - verjetno se je hvalila, da bo ime superra?unalnika 'BURA' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 24. junij, 2015 Prijavi Napisano 24. junij, 2015 zdej mam pa sobo ?e skor k kino dvorano sicer je ?la na milimetre v sobo ampak je ?la pa ?e ga?perju ( baby viper) se lahko zahvalm za pomo? pri prevozu in namestitvi Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
YavarYe X6V6 Napisano 24. junij, 2015 Prijavi Napisano 24. junij, 2015 Pri Pelkotu, sam zamenjal zadnje plo??ice pri sakerju v manj kot uri, brez da bi kakorkoli hitel. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 24. junij, 2015 Prijavi Napisano 24. junij, 2015 pa ?e ga?perju ( baby viper) se lahko zahvalm za pomo? pri prevozu in namestitvi Ne razumem najbolje: a tole ti je Baby viper pripeljal z miato? Ja, pozna ura, pa traja, da zakapiram... Citiraj
Baby Viper Napisano 24. junij, 2015 Prijavi Napisano 24. junij, 2015 Ne razumem najbolje: a tole ti je Baby viper pripeljal z miato? Ja, pozna ura, pa traja, da zakapiram...Dobr da imava mi?ice in sva jo lahko celo pot nad glavam dr?ala namest strehe ok no, resnica je pa taka, da moj vozni park obsega tud kaj ve? kot dvoseda Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Mraušk Mčk Napisano 25. junij, 2015 Prijavi Napisano 25. junij, 2015 Pa da vidimo. Kdo od vas se lahko pohvali s tem, da ima po 4ih mesecih lastni?tva ?e vedno "tovarni?ko opran" avto? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 25. junij, 2015 Prijavi Napisano 25. junij, 2015 S tem se pa res ni za hvalit. On je tabornik..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 26. junij, 2015 Prijavi Napisano 26. junij, 2015 Enega novega "mazdasa" imamo v familiji 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 26. junij, 2015 Prijavi Napisano 26. junij, 2015 Hmmm, a si dedi ratal? Ne se... Sedaj je bilo treba samo teren pripravit, da bo dost placa za povecanje familije ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
skydriver6 Napisano 26. junij, 2015 Prijavi Napisano 26. junij, 2015 Po morju 4 dni doma?eg turizma. Tako se gleda crtani na poti Za moj rojsni dan prijetno presene?enje. Tudi i on je pr?el na moj dan Zelo lep odmor! 1 Citiraj error driver 6
Slivka Napisano 26. junij, 2015 Prijavi Napisano 26. junij, 2015 Pa da vidimo. Kdo od vas se lahko pohvali s tem, da ima po 4ih mesecih lastni?tva ?e vedno "tovarni?ko opran" avto? Hja, s tem se pa niti jaz ne morem pohvaliti. Jaz sem avto prvi? opral ?ele po ?tirih letih... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. junij, 2015 Prijavi Napisano 27. junij, 2015 Dans si s5 obetam super dan, zve?er pa ... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 29. junij, 2015 Prijavi Napisano 29. junij, 2015 Pretekla 2 dneva totalno u?ival v Veldnu (sportwagen treffen se je odvijal) in sem bil z enim avtom, ki je po?el precej zanimanja (pa ni Mazdurina), dru?ba pa itak najbolj?a. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 29. junij, 2015 Prijavi Napisano 29. junij, 2015 Podpisana pogodba za slu?bo ?e do septembra:) 3 Citiraj
Scr3am Napisano 29. junij, 2015 Prijavi Napisano 29. junij, 2015 Pelu spolirat luci in se zej svetijo kot nove Citiraj
jures Napisano 29. junij, 2015 Prijavi Napisano 29. junij, 2015 Podpisana pogodba za slu?bo ?e do septembra:)pa saj ?e te ?ez poletje rabijo, te bojo pa ja septembra, ko je ferker Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dpicul Napisano 29. junij, 2015 Prijavi Napisano 29. junij, 2015 V?eraj bili v Julijskih alpah: Start iz Zadnjice do Kri?kih Podov, nato Stenar in Kri?, sestop do ko?e na podih in nato spet v dolino..odli?en dan 2 Citiraj
P4nd4 Napisano 29. junij, 2015 Prijavi Napisano 29. junij, 2015 Jutri urejanje papirjev za novo zaposlitev 6 Citiraj
Z M A J Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Napisano 1. julij, 2015 Pele mi je nardil gratis redni servis na njegovi ex Katrci! 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Napisano 1. julij, 2015 Ej...lepo od dr.Pelkota.lp 1 Citiraj
Deeyan Napisano 1. julij, 2015 Prijavi Napisano 1. julij, 2015 Dons pri SIGASU prejel skor vso opremo za vgradnjo LPG sistema, en kos ?e dobim po po?ti 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.