Jest Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Lep pozdrav iz sencke... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Prevelika zame in na?o kost. Kako bi zgledal MPS + prikolica zadaj, kljuka za prikolico sploh ne obstaja za ta model.Kaj ti bo prevelika? Ve?ja je ?e od ?otorja, ampak manj?a ti bo hitro premala, ko bo? Lu?ko po?teno nasadil. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Tadej7ad Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Kon?no nabavili prikolico, tko je to, ?e ne dobi? pametnega apartmaja , pa kupi? prikolico ))Upam, da si si rezerviral prostor v kampu Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
jures Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Upam, da si si rezerviral prostor v kampuzakaj ?e? Jaz ga vabim na frej parcele okol mene Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Ce ne jo pa na Micro prhakli Vi se smejete, sem do?ivel(fotr je v firmi bil tudi za postavitev in pospravilo prikolic po kampih na hrva?ki obali) smo prikolioce furali z golf enka 1.3, lada niva, citroen visa in podobno, ker so to bla slu?bena vozila. Prikolice pa dimenzijsko tam tam z spektr-ovo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gorjup13 Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Kon?no usposobil zmrzovalnik, zdj ga je treba pa ?e nafilat Citiraj
Baby Viper Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Z juniorjem odli?no izkoristu dan za skupni izlet na Bohinjsko jezero 3 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Tadej7ad Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 zakaj ?e? Jaz ga vabim na frej parcele okol mene Lastne izku?nje. Sam sem imel pred leti kar nekaj slabih izku?enj, ko sem na blef prihajal v kampe na Hrva?kem (Zadar in ju?neje) in to v za?etku julija - zato sem Hrva?ko za nekaj let opustil. Letos sem bil po 10 letih spet na morju na Hrva?kem in sem si za vsak slu?aj izbral Stra?ko na Pagu.Glede na tempo zapolnjevanja, je sedaj komaj kaj prostega na neparcerilanem delu - parcele so ?e zdavnaj vse rezervirane. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
jures Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Ja v ta najbolj popularnih kampih ze....je pa dovolj ostalih. Nas bivsi Vestar je na primer celo leto prazen... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tadej7ad Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 2005 sem se izgubljal po Ugljanu in Pa?manu - ni? kaj posebej popularni in/ali urejeni kampi niso bili videti; eno tako ?alostno hrva?ko povpre?je (za tisti ?as) Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Mraušk Mčk Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Ce ne jo pa na Micro prhakli Pa enega zraven da bo snemal... 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
dragana.stojiljk Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Kon?no mi je uspelo do?akat pot ma morje. Na?alost ne z mojo mazdo, ker je na road tripu v Srbiji, smo pa zato z golfom. Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk 1 Citiraj
Gelipter Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Lp....v?eraj sem se sre?al z Mazda?em ?Jest v Moravskih toplicah...malo sva pogovarjala o vsem po malem,,,,lepo :-):-):-):-):-) 2 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Mater ?e kaalman-a pokli?ta ima cca 5-10 min do tam ?e je doma. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 U?eri se kopal v dveh jezerih, dans pa proti tretjemu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Za malco fajni nabutal, pr?u v firmo in zleknu na kav?. Zdej po 20min power napa sem ?ist spo?it in lahko pridno zabu?avam naprej. Citiraj
Gelipter Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Mater ?e kaalman-a pokli?ta ima cca 5-10 min do tam ?e je doma.ja saj bi,,,nimam njegovega gsm?ja lp:-):-) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Poslano. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
robertos664 Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Speko ?evape na 38 stopinj. No malo je pomagala ?e elektrika Citiraj
Jest Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 ja saj bi,,,nimam njegovega gsm?ja lp:-):-)A bo mini Mazda meet v Prekmurju? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Speko ?evape na 38 stopinj. No malo je pomagala ?e elektrika to je tako kot ?e bi formulo vozil brez turbine (elektrika) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertos664 Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Za na morju v apartmaju je ok. Prav dobri so bli. Za doma je pa druga stvar.. Citiraj
jures Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Za na morju v apartmaju je ok. Prav dobri so bli. Za doma je pa druga stvar..saj ve? kova?eva kobila...mam tudi elektriko na morju Je pa res da je teflon in da se pe?ejo v lastnem soku, ki se dimi ima mini efekt oglja ..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertos664 Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 ?e bi videl kak se je pri meni prej kadilo.. ko pade kapljica ma??obe direkt na grelec se tudi fajn zasmodi in lepo podimi.. Citiraj
Gelipter Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 A bo mini Mazda meet v Prekmurju? Ja lahko...imam zdaj njegov GSM mu bom poslal SMS..?e je doma..LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.