LabiGT Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 prodal kanto 3 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Katjaa Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 prodal kantoJaz pa ?e vedno ?akam na to:( Citiraj
Gorjup13 Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Katja ne mor? tko no, sej ko jo bo zrihtu bo fenomenaln avto 1 Citiraj
Katjaa Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Katja ne mor? tko no, sej ko jo bo zrihtu bo fenomenaln avto Nevem. ?e bom do?akala, da bo fenomenaln. 2 Citiraj
Gorjup13 Napisano 22. julij, 2015 Prijavi Napisano 22. julij, 2015 Nevem. ?e bom do?akala, da bo fenomenaln.to je pa odvisn kok ?asa pa financ mu bo? pustila dat v to brezno hec, upam da jo s ?im mn stro?ki dokon?no porihta 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 Lej nej model ?rufa, ?ez dan makaronarco ?ez no? pa katjo, pa bodo vsi sre?ni. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Katjaa Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 Me glava pol boli od tega sraufanja avta:) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 Mater sem mislu da je drugje druga?e, pa vidim da je kalsika, glava,prebava, kolk, zmatrana,.... 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 Mater sem mislu da je drugje druga?e, pa vidim da je kalsika, glava,prebava, kolk, zmatrana,....Ej..tudi pri nas je tako...poznam te stvari he he ...lp:-):-):-) 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 In pol se ?udjo ?e hod kdo kam drugam namakat, isto kot ?e v eni ?tacuni ne?esa ni gre? v drugo isti sistem. 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 Evo ....mi smo pa tle na dopustu..na obali je prevro?e...noro..LP 1 Citiraj
Katjaa Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 Kaj ni v Prekmurju ?e bolj vro?e:)? Citiraj
Gelipter Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 Kaj ni v Prekmurju ?e bolj vro?e:)?Ja je...samo ni vlage pa pove?an ozon..zve?er zahladi...okolje sprememba zraka..LP Citiraj
Z M A J Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 Zelo moram izpostavit dobrodu?nost in prijaznost na?ega Viper-ja, ki je sicer od mene kupil znamenito delovno ?ival (Clio, ki je ljubkovalno imenovan Katrca), ampak ga ?e vedno lahko jaz uporabljam ter bom s tem prenesel boniteto na vozilo z bistveno ve?jo motorno mo?jo. Temu se re?e, da ti gre nekdo res totalno na roko. VSA ?AST, ker tak?nih ljudi ni ve?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 23. julij, 2015 Prijavi Napisano 23. julij, 2015 Takole pa Bear Grylls ?evape pe?e: V?eraj ?e 3tji? v 10ih dneh na jezeru (katerega ime ne smem omenit, ker bo Jures hud da delam reklamo, pol bo pa gne?a tam).Tam smo se na ?e?ku nafukalku zbasali cela familija, ?evap?i?i in ?ar za enkratno uporabo. Odveslali smo na plac, ki je po kopnem normalno nedostopen, ima pa dotok sve?e hladne studen?nice da nebi bili ?ejni - pir je bil tako ustrezne temp. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 Za?enja se moj all inclusive wikend, najljub?i v celem letu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejan pavlovic2 Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 taprava tema da napi?em... prvi? rihtam mal obse?nej?i izlet ki bo trajal cel vikend in ?e to v San Marinu in okolici.. lepe vite?ke igre.. ogled dveh lepih mest.. pla?e.. kampiranje.. lep izlet po pode?elju.. skratka ?e vreme zdr?i res top izlet:) in zbralo se nas bo celo 7 roadsterjev:) res the best:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Gelipter Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 LP..v?eraj sem tankaln na najman?i benzinki pumpi PETROL..full zanimivo Citiraj
mazdaman Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 Vo?nja domov brez sterhe uspela. Glede na soparo, ki pa je pa je bila potrebna ?e klima zraven v noge. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 Sem bil na ob?ini in se malo pogovoril o mojem gradbenem dovoljenju za gara?o. Res se je prileglo... ?enska ima pa novo frizuro... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 Sem bil na ob?ini in se malo pogovoril o mojem gradbenem dovoljenju za gara?o. Res se je prileglo... ?enska ima pa novo frizuro... KJE ? 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 KJE ? Si lahko malo bolj natan?en: a te zanima, kje ima ?enska novo frizuro ali te zanima kje je ?enska, ki ima novo frizuro? 1 Citiraj
Tadej7ad Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 Zanima ga, ali si je uredila zavese, ali preprogo 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Z M A J Napisano 24. julij, 2015 Prijavi Napisano 24. julij, 2015 Morjeeee 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.