Tadej7ad Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Kon?uje se wikend in pol, pa v?eraj dodobra spoznal eno extra simpati?no gospodi?no. A v biblijskem smislu? 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Z M A J Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Glede na to da me Furs gleda, bom modro tiho Uceri vozil avtomatika in to ne katergakoli pac pa legendo iz Tomosa Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Navadu sm se na Citroena in dizla hahaha. ?e ne druzga so vsaj to pogruntali da pri dnevnih lu?ih tudi del zadnjih lu?i sveti, kar je mislim da pomankljivost pri kar nekaj znamkah. 1 Citiraj
Katjaa Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Mali je bil dve no?i pri noni brez problema - luksuz! Prvi dan sem si privo??ila brezdelje in mehi?ko restavracijo z mo?em, drugi dan pa glancanje stanovanja:) 1 Citiraj
dragana.stojiljk Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Tako je treba Katja. V?asih prav pa?e kak dan lenarit in ne mislit ma ni?. Sama sem se obsedla z radlerjem O?ujskega piva... ?isto nekaj novega 1 Citiraj
Deeyan Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Tako je treba Katja. V?asih prav pa?e kak dan lenarit in ne mislit ma ni?. Sama sem se obsedla z radlerjem O?ujskega piva... ?isto nekaj novega Tole je pa veliko boljse od nasega Unionovega Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dragana.stojiljk Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Tole je pa veliko boljse od nasega Unionovega S tem pa se strinjam. Pri nas limone sploh ni (ali?). Prav obsedlo me je Citiraj
Z M A J Napisano 5. avgust, 2015 Prijavi Napisano 5. avgust, 2015 Prezivel super dan! Najprej kopanje s hcetko v vel.jezeru potem pa se druzenje z eno drugo fantastic no osebo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 5. avgust, 2015 Prijavi Napisano 5. avgust, 2015 Tako je treba Katja. V?asih prav pa?e kak dan lenarit in ne mislit ma ni?.Sama sem se obsedla z radlerjem O?ujskega piva... ?isto nekaj novega Mora? ?e probat Osje?ki tamni radler Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dragana.stojiljk Napisano 5. avgust, 2015 Prijavi Napisano 5. avgust, 2015 Morem ga poiskat v kak?ni ve?ji trgovini (se bom zapeljala do Pore?a), tukaj je samo ena majhna Citiraj
iceman22 Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 dragana dj v onem lokalu ki je na plazi pozdravi blond kenlerja pa reci da te more pivo castit. rec da ga pozdrav sosolec iz kranja. sj si v cervarju ane? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 spet na motorju, prst ok 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Dal v izdelavo klju? za zadnje bati?e na kle??ah not stiskat. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Za kater vagn ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 S tem pa se strinjam. Pri nas limone sploh ni (ali?). Prav obsedlo me je Je, je... Sam je ta men osebno boljsi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Za kater vagn ?Mazda 6 verjetno tudi mx-5m,... Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Tam se batki za?raufajo nazaj v cilinder, ?e je vse tako kot je treba lahko to naredi? s "?picangami" - brez da se matra?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Ja ampak imam bolj ne?ne, do sedaj sem si pomagal z klju?em od brusilke pa ima malo preve? narazen ?tifte. Tako da sedaj pride taki spodaj pa privarjen gedora nastavek Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dragana.stojiljk Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 dragana dj v onem lokalu ki je na plazi pozdravi blond kenlerja pa reci da te more pivo castit. rec da ga pozdrav sosolec iz kranja. sj si v cervarju ane?V ?ervarju sem ja. Okej zmenjeno Citiraj
Z M A J Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Se 8 urc oddelam in startam 2.del dopusta, ki bo se zanimivejsi od prvega. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejan pavlovic2 Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Ja ampak imam bolj ne?ne, do sedaj sem si pomagal z klju?em od brusilke pa ima malo preve? narazen ?tifte. Tako da sedaj pride taki spodaj pa privarjen gedora nastavek Klju? za zadnje zavore.JPG Google sketchup:)? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mazdaman Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Google sketchup:)?ja, meni je zakon, sem z njim kar nekaj narisal oz zmodeliral. Tako sem naredil Hi?o, ki sem jo takrat gradil in ne vem kako sem ?e leta 2010 vedel, da moram vstaviti modro Miato :ne vem: , ki pa je pri meni komaj od leto?nje spomladi. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Mazdurina tudi registrirana in ima seveda prometno s pripadajo?imi lastni?kimi tablicami. Mi je pa tudi ostalo ?e precej cekina po registraciji pa sem pred dopustovanjem fantasti?ne volje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Mazdurina tudi registrirana in ima seveda prometno s pripadajo?imi lastni?kimi tablicami. Mi je pa tudi ostalo ?e precej cekina po registraciji pa sem pred dopustovanjem fantasti?ne volje. Ej..lepa novica,samo ne vse zapravit...he he bo? rabil ?e kaj za mazdurino..lp:-):-):-) 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.