jstdoma Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Peljal avto v avtopralnico. Ker pa sem kupil ?istilo za feltne, sem pa potem ?e enkrat opral feltne doma. ?istilo je "ValetPro Bilberry Wheel Cleaner" Slike po vrsti: pred pranjem, po avtopralnici in po doma?em pranju (?e bi ?e enkrat na?prical in podrgnil bi mogo?e ?lo ?e ostalo stran) 2 Citiraj
Gelipter Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Ej....dobro je to ?istilo :-):-):-)kje pa si to nabavil?? Lp:-):-):-) Citiraj
jstdoma Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 http://www.ebay.co.uk/itm/191591046261?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Citiraj
Gelipter Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 http://www.ebay.co.uk/itm/191591046261?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITOk....hvala za informacije.:-):-)lp Citiraj
jures Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Koga je treba pohvaliti, da je vrnil mazda forum? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Koga je treba pohvaliti, da je vrnil mazda forum?Kam je pa ?el??? Citiraj
jures Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Kam je pa ?el???vrnil se je stari forum..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. november, 2015 Prijavi Napisano 8. november, 2015 Toook sem dobre volje, ker sta svetovna prvaka v dirka?kih ?portih oba2 za katera navijam, to sta cifri 44 in 99. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 10. november, 2015 Prijavi Napisano 10. november, 2015 Peljal avto v avtopralnico. Ker pa sem kupil ?istilo za feltne, sem pa potem ?e enkrat opral feltne doma. ?istilo je "ValetPro Bilberry Wheel Cleaner" Slike po vrsti: pred pranjem, po avtopralnici in po doma?em pranju (?e bi ?e enkrat na?prical in podrgnil bi mogo?e ?lo ?e ostalo stran) w1.jpg w2.jpg w3.jpgE, pa sem te na?el! Citiraj
Z M A J Napisano 10. november, 2015 Prijavi Napisano 10. november, 2015 Dans je malenkost boljsi dan kot uceri, ki je bil katastrofalen! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 10. november, 2015 Prijavi Napisano 10. november, 2015 sm se spomnu predn sm zavil k vulkanizerju da ne morm kr tko gum menjat (varnostni vijaki) in se nism osme?u 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 Saj vem, da je tole na nesre?o drugega toda PRVI VOZNIK JE ZBOLEL IN GREM JAZ NAMESTO NJEGA! 1 Citiraj
mazdaman Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 Slivka ?e enkrat hvala za tvojo pomo? danes v tvojih krajih. Sedaj sem ?e name??en v Hotelu v Kopru in avto dela kakor da se nebi ni? zgodilo, niti enkrat ni poka?ljal, tako, da je bila taktika re?evanja pravilna. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 11. november, 2015 Prijavi Napisano 11. november, 2015 Ograja na zunanjem delu hi?e ?e (skoraj) dokon?ana. (me pa tola?i dejstvo, da ministrski predsednik postavlja bolj?o (?vrstej?o) od mene). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 12. november, 2015 Prijavi Napisano 12. november, 2015 Se 2 urci delovnika in ju3 osvojit nove vrhove preko 2000mnm. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. november, 2015 Prijavi Napisano 13. november, 2015 Os Se 2 urci delovnika in ju3 osvojit nove vrhove preko 2000mnm. Zadeva ?la po na?rtu in sem vknji?il ?e TOSC ter VDV, ki je njegov sosed. Zdele se mi pa obeta eminentni obisk ene gospodi?ne, ki se ?e dolgo meniva, ampak kar nekaj komplicira me mika da ji povem svoje kar si mislim in vsaj OSTANEM TAPRAV DEC in ne copata. Janezke ko (vas gledam/poslu?am), to s(m)o/ste slab?i ko Ladyboy-i (v povpre?ju pravi kimav?ki in teli?ki, ?alostno). 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 Vsaj izkorist obisk, prpogn pol pa bri?i. 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 Vsaj izkorist obisk, prpogn pol pa bri?i. ?e ti po pravic povem, imam raje svoj lastni ponos kokr pa eno "trofejo" ve? v zbirki. Dans je bil pa super dan in sem cca. 200km prevozil z odprtim stre?nim oknom, pri nizkih obratih in seveda z vo?njo na LPG. Kasnej sem pa ?e poskusil Polzelski kebab s KAJMAKOM (kon?no). 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 14. november, 2015 Prijavi Napisano 14. november, 2015 ?e ti po pravic povem, imam raje svoj lastni ponos kokr pa eno "trofejo" ve? v zbirki. Pa saj, ponosno prpogne?... 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Scr3am Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 Pa saj, ponosno prpogne?... Hahahahaha Citiraj
Još šta Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 "trofej" ni nikol prevec v zbirki in to to ves Zamenjal gume,pa se vozimo na zimskih 16kah 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 A babe jih pa nimate.... trofej mislim. Aja samo druga? jim re?ete... 1 Citiraj
Katjaa Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 A babe jih pa nimate.... trofej mislim. Aja samo druga? jim re?ete...Babe smo naivne.... 1 Citiraj
Deeyan Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 Vsaj izkorist obisk, prpogn pol pa bri?i. Vsaj izkorist obisk, prpogn pol pa bri?i. Ni to sam fora trofejah, sploh pa ni vec zanimivo kar je lahkega, zanimivo je tisto za kar se mors potrudit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.