LabiGT Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 Ni to sam fora trofejah, sploh pa ni vec zanimivo kar je lahkega, zanimivo je tisto za kar se mors potrudit jap, npr druzina 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 15. november, 2015 Prijavi Napisano 15. november, 2015 Po?trihana ograja in oprana oba avta, kasnej pa je bil ?e ?as za dru?enje. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 16. november, 2015 Prijavi Napisano 16. november, 2015 Ni to sam fora trofejah, sploh pa ni vec zanimivo kar je lahkega, zanimivo je tisto za kar se mors potrudit ?e dolgo nisi dobil? 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 16. november, 2015 Prijavi Napisano 16. november, 2015 ?e dolgo nisi dobil?Jaz sem bolj zagovornik ideje, da pri teh aktivnostih moski DA in zenska PREJME, hehe. Zdele sem narocu dostavo Novak, pico 40cm, da ne bo lakote in pa Mazdaklub clani imamo 10% popusta Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 17. november, 2015 Prijavi Napisano 17. november, 2015 Postal clan AMZS in to muskega paketa, ki krije tudi tujino, cena pa ugodnih 69 cekinov za celo leto 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 18. november, 2015 Prijavi Napisano 18. november, 2015 Mazda zrihtana pri Treh kronah. Majtser pravi, da smo pri?li ?e pravi ?as, da ni sledu rje:) In pa samo ?e pol avta imam za odpla?at:) ?e eno leto ?kredita? 2 Citiraj
jstdoma Napisano 18. november, 2015 Prijavi Napisano 18. november, 2015 Postal clan AMZS in to muskega paketa, ki krije tudi tujino, cena pa ugodnih 69 cekinov za celo leto Tud jst letos, sam men so dal 10? popusta 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. november, 2015 Prijavi Napisano 18. november, 2015 Tale V6 mi skoraj vsak dan prilepi nasmeh na usta (in dans mi ga absolutno je, spet). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
P4nd4 Napisano 18. november, 2015 Prijavi Napisano 18. november, 2015 Pre?iveu supr, dan ob eni fletni gospodi?ni pa ?e nad mazduro bla naudu?ena in za fin? ve?era dobu dres d?ekota prfektn dan uglavnem 1 Citiraj
Deeyan Napisano 19. november, 2015 Prijavi Napisano 19. november, 2015 ?e dolgo nisi dobil?Ni fora v tem, sam pravim, da talahke cakajo na vsakem vogalu... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 19. november, 2015 Prijavi Napisano 19. november, 2015 http://www.24ur.com/ekskluziv/film_tv/v-dvoje-voyo.html nisem sicer fejmi? in na fotki :-( Citiraj
P4nd4 Napisano 19. november, 2015 Prijavi Napisano 19. november, 2015 Prehodu dva lokalna gri?a in jih nanovo spoznal lep zaklu?ek ve?era ni kj 1 Citiraj
mazdaman Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 http://www.24ur.com/ekskluziv/film_tv/v-dvoje-voyo.html nisem sicer fejmi? in na fotki :-(Ja kateri pa si? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Ploki Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Ja kateri pa si? del postprodukcije :-) Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 21. november, 2015 Prijavi Napisano 21. november, 2015 ?e vedno na letnih pnevmatikah pa ?e kurblam sauno. Juhuhu, zima je tu! 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 U?eri?nja zabava je bla fantasti?na in lovske ko?e so zakon. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 a si ulovil kako ?Sem upo?teval Deeyan-a, da zadeva ne sme bit prelahka in se je treba namatrat, pa sem vzel samo gsm cifro in da se sli?iva v prihodnjih dneh. Dans pa mal na sneg, da vidm ?e je ?e tak kot se ga spomnim od lani. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Sem upo?teval Deeyan-a, da zadeva ne sme bit prelahka in se je treba namatrat, pa sem vzel samo gsm cifro in da se sli?iva v prihodnjih dneh. Dans pa mal na sneg, da vidm ?e je ?e tak kot se ga spomnim od lani. A se sam meni zdi al narobe interpetiram. Da samo spoznava? neke gospodi?ne in dobiva? cifre ipd... 1 Citiraj
Boss Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Nov hobi... zbiranje GSM ?tevilk raznoraznih tetic. Izgleda zanimivo - ?e se pa pol zbiratelji ?e kje dobivajo in menjajo ?tevilke, ki jih ne rabijo zna bit pa to ?e posebne vrste dober hec. 2 Citiraj
Katjaa Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Nov hobi... zbiranje GSM ?tevilk raznoraznih tetic. Izgleda zanimivo - ?e se pa pol zbiratelji ?e kje dobivajo in menjajo ?tevilke, ki jih ne rabijo zna bit pa to ?e posebne vrste dober hec. Mo?ki na?in razmi?ljanja Citiraj
Z M A J Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Kukrkol, tule kar sta napisala, lahko damo na skupni imenovalec in ugotovimo, da mene dru?insko ?ivljenje (kolikor sem ga doslej izkusil) je en velik dolg?aaaas, glih ene tok kot bi vozu golfe SDI-je cel ?ivljenje in imel zraven vsak dan za kosilo govejo ?upco, dunajca, pomfri in zeleno solato. (kolega bi reku; Hvala ne bi, zaenkrat ne bi, odjebi). Pa DOBER TEK, ?e ste ravno v fazi kosila. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Haha:)Ej sej tole si kr ok napisal.Jz mam tud vsake tolk tak dan:) pa dobr tek (pa ni ne goveja zupca pa ne dunajc) 1 Citiraj
Ploki Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Jutri dopoldan grem gledat volvi?a. :-) 2 Citiraj
mazdaman Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 Haha:)Ej sej tole si kr ok napisal.Jz mam tud vsake tolk tak dan:) pa dobr tek (pa ni ne goveja zupca pa ne dunajc)A je krajnska pa jaj?ke? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.