Katjaa Napisano 29. november, 2015 Prijavi Napisano 29. november, 2015 Noro nor wikend je za mano in zdj grem direkt dremat, ker sem totalna pecenka. Jz bi tud pa me ?aka ?e mal dela:) Citiraj
Z M A J Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Obujam spomine, ko sem uceri takle cajt stal na 2-tisocaku, pa ne kakmu DIN bankovcu Zdele pa lacn k zmaj in si bom dostavo Novak privoscu. Dober tek tudi ostalim, ce karkoli malcate\kosite 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Uspe?no zamenjal ekran na Sony Xperia Z3 2 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Dobil najmanj?i ra?unalnik v ?ivljenju, ki ga lahko programiram kakor JAZ ho?em in dela TAKA TISTO in TAKRAT ko jaz ho?em in ne ko se mu dvigne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Dobil najmanj?i ra?unalnik v ?ivljenju, ki ga lahko programiram kakor JAZ ho?em in dela TAKA TISTO in TAKRAT ko jaz ho?em in ne ko se mu dvigne.Raspberry Pi? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
P4nd4 Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Mislim, da se res za?el pounopomensko veseli december klic iz slu?be, da smo danes prosti za jutri ?e sporo?ijo petek prosti vikend se bo ?e videla koli?ina naro?il, son?n dan kterga se bo izkuristu za skok v bli?nje hribe z ?ensko dru?bo pa lep dan tud ostalim 2 Citiraj
Z M A J Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Se ena uspesna krvodajalska je za mano! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 V?er sm dva turka na erasmus izmenjavi tolk navdu?u z musko, da sta mi po koncu ?ihta ?astila kebab 3 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Kje so bel pa pitschke ? :ne vem:Raspberry Pi?Ne to mam ?e dolgo 1. in 2. varijanto, ?e nekaj precej manj?ega in zmoglivej?ega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Sem bil v tovarni kjer izdelujejo raspberryja...pencoed, walesV bistvu je to sonyjeva tovarna, ampak zraven izdelujejo se radpberryja pa led ulicne luci. Zgleda kot hi-tec bolnisnica Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Ful moram pohvalit CARGLASS, na Kajuhovi ulici, ker so mi res strokovno in zelo hitro zamenjali prednje steklo ter dobil gratis Bosch brisalce. Odnos prva liga, vse tako kot smo se dogovorili, ?e zapeljali so me na delovno mesto. Obenem moram pohvalit Lumpija in Viperja, ki sta mi prav tako precej pomagala s tem v zvezi. Aja, kar se ti?e dana?nje krvodajalske, je pa po?utje POPOLNO in naj tako tudi ostane ter nasplo?no je bil dana?nji dan idealen. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 3. december, 2015 Prijavi Napisano 3. december, 2015 Se neki malga oddelam in potem 3 dni frej, oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 4. december, 2015 Prijavi Napisano 4. december, 2015 Kje so bel pa pitschke ? :ne vem:Ne to mam ?e dolgo 1. in 2. varijanto, ?e nekaj precej manj?ega in zmoglivej?ega.potem pa je raspberry pi zero za 5$ Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 4. december, 2015 Prijavi Napisano 4. december, 2015 Do zdej sem dremal in v kratkem sledi izlet v smeri ?tajerske. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 6. december, 2015 Prijavi Napisano 6. december, 2015 H?erke ?e NIKOLI nisem vidu tok veselo kokr dan, ko je vidla svoje darilo od sv. Miklav?a. Z njenimi besedami; OOOOO, TO PA JE NEKAJ! SUPER! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tadej7ad Napisano 6. december, 2015 Prijavi Napisano 6. december, 2015 ....?eprav je mogo?e za pojamrat, kak?na rev??ina je AKOS in kako pla?ujemo uradni?ke tam, ko pa od njih res ni nobene koristi in ne morejo ukreniti ?isto ni?. Kdor ima opravka z njimi, je upravi?eno lahko mnenja, da javni sektor pobira dobre pla?e in ne dela ni?...Glede AKOSa ima? na PortalPlus.si grozljivko v ve? delih... Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
jures Napisano 7. december, 2015 Prijavi Napisano 7. december, 2015 Glede AKOSa ima? na PortalPlus.si grozljivko v ve? delih...jaz sem ?e vedno brez TK kabla in tudi bom..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 8. december, 2015 Prijavi Napisano 8. december, 2015 Rezerviral sobe in gremo do najbolj?e ceste v ITA za avto kruzanje- SS163 Amalfitana, ?e dobro da imamo veliko panoramsko streho . Eni se je zaradi ozkosti brez ?rt bojijo drugi obo?ujejo to bo cca 2.800km na zimakih pri skorajda 20C http://www.dangerousroads.org/europe/italy/339-amalfi-coast-road-italy.html Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. december, 2015 Prijavi Napisano 8. december, 2015 Sem se odlocu zapelat do Bakija na polzelski kebab. Pa dober tek tudi ostalim, ce kosite ali malcate! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 9. december, 2015 Prijavi Napisano 9. december, 2015 Rezerviran mini dopustek:) Citiraj
robertos664 Napisano 9. december, 2015 Prijavi Napisano 9. december, 2015 Rezervirano morje za drugo leto Citiraj
Z M A J Napisano 10. december, 2015 Prijavi Napisano 10. december, 2015 Simona Pelka MORAM danes pohvalit, ker tole je bilo super kar je danes naredil; http://www.mazda-si.net/topic/12104-mojster-pelko-odgovarja-in-svetuje/page-28 Obenem sem prov vesel, da je pogonski jermen v odli?nem stanju in ga ?e nekaj let ne bo potrebno menjat, ker je to kot ka?e postoril predhodnik. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Fajn ob?utek, ko za?ne? nov delovni teden popolnoma naspan in umirjeno spo?it. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 v nedeljo bil mislim da zadnji? na Krnu letos Vreme prelepo, jasno, od polovice naprej hodili v kratkih rokavih, v dolini oblaki. 1 Citiraj
P4nd4 Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 In konec kar se ti?e slu?benih obveznosti za leto?nje leto 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.