Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ga izpil pol litra na ex.  :cheers:

(pa ne pir?ka, pa? pa mleka).  :aaaaa:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zdele mi v lokalni gostilni pripravljajo hobotnco po mojem p-osebnem receptu in se enmal sefa pocutim! ,:D

Napisano

Mal nazaj v Cankarjevem domu odprl vrata predsedniku Pahorju :bravo:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

a je mel karto?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

a si ga vsaj spotaknu... to je najmanj kar si zaslu?i za svoje pobalinsko obna?anje.

33112_1.png

Napisano

Pol jih pa men pred nosom zapru... :hudicek: ... :angry: ...

Napisano

Ju3 bo kr lustno tlele gor, neki smuke in mal sankanja

http://www.pro-vreme.net/index.php?id=2000&m=251

Tole je super ratalo in glede smu?anja moje  :dudek: se moram posebi zahvalit Slivka-m, pa Mateji, ki se je v?eraj posebej anga?irala in trenirala mojo ?verco. Popoln dan.  :ljubezen:

:dudek: pa je v roku dveh ur pri?ela samostojno smu?at, se pravi da je ?la sama na trakec in potem odpeljala navzdol (mal pluga, mal zavijanja, par ?udnih akrobacij, itd.)  :aaaaa:

Za najmlaj?e smu?arje vam zelo priporo?am Golte, tam poleg hotela. Pejte pogledat in preverit!  :bravo:

Napisano

Samo, da so kosti cele in na svojem mestu...

So pa takole na za?etku raznorazne akrobacije, od "salto mortale" do "salto budale"...

Napisano

Tole je super ratalo in glede smu?anja moje  :dudek: se moram posebi zahvalit Slivka-m, pa Mateji, ki se je v?eraj posebej anga?irala in trenirala mojo ?verco. Popoln dan.  :ljubezen:

:dudek: pa je v roku dveh ur pri?ela samostojno smu?at, se pravi da je ?la sama na trakec in potem odpeljala navzdol (mal pluga, mal zavijanja, par ?udnih akrobacij, itd.)  :aaaaa:

Za najmlaj?e smu?arje vam zelo priporo?am Golte, tam poleg hotela. Pejte pogledat in preverit!  :bravo:

Ej...zmaj super...otroci to hitro obvladajo in u?ivajo na snegu...moje punce so tudi hitro obvladale prve smu?arske akrobacije..he he lp:-):-):-):-)

Napisano

Zdele pa mal na Krvavec pogledat in obnovit v?eraj?nje znanje.  :vesel:

Tokrat brez spremljevalke in samo fotr ter  :dudek:

Napisano

Od danes naprej je v voznem parku poleg viperja, rumenke in bele strele ?e nov ?lan, kr??en kot ?rni vihar :D

Kljub temu da je ?e celotna flota na plin, je ta ?e najbol eko in ga poganja najve? razli?nih alternativnih goriv. Aja ima pa sam enga konja, zadnji pogon in tud je cabrio;

5ff08b1432af5715765ced1320ef980d.jpg470a32513e83b195ecbed452756c604a.jpg

miataviperfinal.png

Napisano

Od danes naprej je v voznem parku poleg viperja, rumenke in bele strele ?e nov ?lan, kr??en kot ?rni vihar :D

Kljub temu da je ?e celotna flota na plin, je ta ?e najbol eko in ga poganja najve? razli?nih alternativnih goriv. Aja ima pa sam enga konja, zadnji pogon in tud je cabrio;

5ff08b1432af5715765ced1320ef980d.jpg470a32513e83b195ecbed452756c604a.jpg

In ?e se naje? dobrega pasulja, je tudi ta na plin...

Napisano

Danes sem ji nalepil novo Vinjeto...voja?ko zelono..?udna barva ....spomini na JNA...he he lp:-):-):-)

Napisano

Danes sem ji nalepil novo Vinjeto...voja?ko zelono..?udna barva ....spomini na JNA...he he lp:-):-):-)

Mene ?e to ?aka....

Napisano

Prevozil 185km od Linza do Schwechata (Dunaj). Ker se mi niti slu?ajno ni mudilo tempomat na 110 po GPS 105. Poraba bo ra?unalniku 4,8 - povpre?na hitrost 98.

Seveda vmes ni bilo regeneracije DPF

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Simona Pelka moram pohvalit, ki mi je nardil hi3 servis ter kot tapravi mojster nasel se par malenkosti, ki se jih je takoj lotil :)

Napisano

V nabiralniku me je ?akala nova Mazdaklub ?lanska izkaznica  :jupiii:

IMG_8471-20160121-140303.jpg

IMG_8473-20160121-140347.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Mene tudi :). Find the intruder  :ph34r:

attachicon.gif20160121_112846.jpg

Ni "intruder" ampak "missing" ... En "j" manjka v naslovu?  :blink:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Pardon pa sm res mal zaJ :D nekdo me je ?e mal preganju..

miataviperfinal.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.