Z M A J Napisano 11. januar, 2016 Prijavi Napisano 11. januar, 2016 Ga izpil pol litra na ex. (pa ne pir?ka, pa? pa mleka). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. januar, 2016 Prijavi Napisano 13. januar, 2016 Zdele mi v lokalni gostilni pripravljajo hobotnco po mojem p-osebnem receptu in se enmal sefa pocutim! , Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 13. januar, 2016 Prijavi Napisano 13. januar, 2016 Mal nazaj v Cankarjevem domu odprl vrata predsedniku Pahorju 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
P4nd4 Napisano 13. januar, 2016 Prijavi Napisano 13. januar, 2016 Mal nazaj v Cankarjevem domu odprl vrata predsedniku Pahorju a se je usaj zahvalu Citiraj
jures Napisano 13. januar, 2016 Prijavi Napisano 13. januar, 2016 Mal nazaj v Cankarjevem domu odprl vrata predsedniku Pahorju a je mel karto? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 13. januar, 2016 Prijavi Napisano 13. januar, 2016 N? ni reku sam notr uletu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 13. januar, 2016 Prijavi Napisano 13. januar, 2016 a si ga vsaj spotaknu... to je najmanj kar si zaslu?i za svoje pobalinsko obna?anje. Citiraj
Shrek Napisano 14. januar, 2016 Prijavi Napisano 14. januar, 2016 Mal nazaj v Cankarjevem domu odprl vrata predsedniku Pahorju Pol jih pa men pred nosom zapru... ... ... Citiraj
Baby Viper Napisano 14. januar, 2016 Prijavi Napisano 14. januar, 2016 Ti jih odprem ko bo? predsednik Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Mraušk Mčk Napisano 14. januar, 2016 Prijavi Napisano 14. januar, 2016 Ti jih odprem ko bo? predsednik Saj je tudi Borat precednik samo ob?asno kadar ni smetar alpa pek. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 15. januar, 2016 Prijavi Napisano 15. januar, 2016 Ju3 bo kr lustno tlele gor, neki smuke in mal sankanjahttp://www.pro-vreme.net/index.php?id=2000&m=251 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 17. januar, 2016 Prijavi Napisano 17. januar, 2016 Ju3 bo kr lustno tlele gor, neki smuke in mal sankanjahttp://www.pro-vreme.net/index.php?id=2000&m=251Tole je super ratalo in glede smu?anja moje se moram posebi zahvalit Slivka-m, pa Mateji, ki se je v?eraj posebej anga?irala in trenirala mojo ?verco. Popoln dan. pa je v roku dveh ur pri?ela samostojno smu?at, se pravi da je ?la sama na trakec in potem odpeljala navzdol (mal pluga, mal zavijanja, par ?udnih akrobacij, itd.) Za najmlaj?e smu?arje vam zelo priporo?am Golte, tam poleg hotela. Pejte pogledat in preverit! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 17. januar, 2016 Prijavi Napisano 17. januar, 2016 Samo, da so kosti cele in na svojem mestu... So pa takole na za?etku raznorazne akrobacije, od "salto mortale" do "salto budale"... 1 Citiraj
Gelipter Napisano 17. januar, 2016 Prijavi Napisano 17. januar, 2016 Tole je super ratalo in glede smu?anja moje se moram posebi zahvalit Slivka-m, pa Mateji, ki se je v?eraj posebej anga?irala in trenirala mojo ?verco. Popoln dan. pa je v roku dveh ur pri?ela samostojno smu?at, se pravi da je ?la sama na trakec in potem odpeljala navzdol (mal pluga, mal zavijanja, par ?udnih akrobacij, itd.) Za najmlaj?e smu?arje vam zelo priporo?am Golte, tam poleg hotela. Pejte pogledat in preverit! Ej...zmaj super...otroci to hitro obvladajo in u?ivajo na snegu...moje punce so tudi hitro obvladale prve smu?arske akrobacije..he he lp:-):-):-):-) Citiraj
Z M A J Napisano 17. januar, 2016 Prijavi Napisano 17. januar, 2016 Zdele pa mal na Krvavec pogledat in obnovit v?eraj?nje znanje. Tokrat brez spremljevalke in samo fotr ter 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 17. januar, 2016 Prijavi Napisano 17. januar, 2016 Od danes naprej je v voznem parku poleg viperja, rumenke in bele strele ?e nov ?lan, kr??en kot ?rni vihar Kljub temu da je ?e celotna flota na plin, je ta ?e najbol eko in ga poganja najve? razli?nih alternativnih goriv. Aja ima pa sam enga konja, zadnji pogon in tud je cabrio; 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 18. januar, 2016 Prijavi Napisano 18. januar, 2016 Od danes naprej je v voznem parku poleg viperja, rumenke in bele strele ?e nov ?lan, kr??en kot ?rni vihar Kljub temu da je ?e celotna flota na plin, je ta ?e najbol eko in ga poganja najve? razli?nih alternativnih goriv. Aja ima pa sam enga konja, zadnji pogon in tud je cabrio; In ?e se naje? dobrega pasulja, je tudi ta na plin... 3 Citiraj
Gelipter Napisano 18. januar, 2016 Prijavi Napisano 18. januar, 2016 Danes sem ji nalepil novo Vinjeto...voja?ko zelono..?udna barva ....spomini na JNA...he he lp:-):-):-) 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 20. januar, 2016 Prijavi Napisano 20. januar, 2016 Danes sem ji nalepil novo Vinjeto...voja?ko zelono..?udna barva ....spomini na JNA...he he lp:-):-):-) Mene ?e to ?aka.... Citiraj
Tadej7ad Napisano 20. januar, 2016 Prijavi Napisano 20. januar, 2016 Prevozil 185km od Linza do Schwechata (Dunaj). Ker se mi niti slu?ajno ni mudilo tempomat na 110 po GPS 105. Poraba bo ra?unalniku 4,8 - povpre?na hitrost 98. Seveda vmes ni bilo regeneracije DPF 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Z M A J Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 Simona Pelka moram pohvalit, ki mi je nardil hi3 servis ter kot tapravi mojster nasel se par malenkosti, ki se jih je takoj lotil 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 V nabiralniku me je ?akala nova Mazdaklub ?lanska izkaznica 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 Mene tudi . Find the intruder 1 Citiraj
Jest Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 Mene tudi . Find the intruder 20160121_112846.jpg Ni "intruder" ampak "missing" ... En "j" manjka v naslovu? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 21. januar, 2016 Prijavi Napisano 21. januar, 2016 Pardon pa sm res mal zaJ nekdo me je ?e mal preganju.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.