Z M A J Napisano 1. februar, 2016 Prijavi Napisano 1. februar, 2016 Zelo sem ponosen na svojo h?erko, ker je en prov prijazen in dobrosr?en drobi?ek. Med sprehodom po LJ tr?nici je na tleh sedela ena bera?ica in prosila za cenar, Evita meni tiho re?e; "Joj, ati uboga stara gospa, ni?esar nima, a ne?" in ji re?em, da ima najbr? prav. Pa mi tamala re?e, naj pogledam v ?ep in ?e imam kak?en kovanec, da ji ga dam. Pogledam in nisem imel prov ni? kovancev, pa bi ji z veseljem kak?nega dal. (bankovcev pa si nisem upal delit, ker takega prora?una pa na?alost nimam). me navdu?uje na vsakem koraku, za njeno vzgojo pa gredo vsekakor zasluge v 90% njeni mami, tle nimam ?esa skrivat. Neki malega pa potem prispevam tudi jaz. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 2. februar, 2016 Prijavi Napisano 2. februar, 2016 Priznam, danes se mi je kar mal fajn zdelo vozit z Alfo in poslu?at V6:) 4 Citiraj
Katjaa Napisano 4. februar, 2016 Prijavi Napisano 4. februar, 2016 Otrok je ?el za 2 dni na po?itnice z babi in atom:) In ?e grem danes na ve?erjo z Mazdo in sodelavko:) 2 Citiraj
Z M A J Napisano 10. februar, 2016 Prijavi Napisano 10. februar, 2016 Od dans se z vecjim navdusenjem vozim Mazdurino Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 12. februar, 2016 Prijavi Napisano 12. februar, 2016 Cez 11 urc startamo s polno Mazdurino v smeri ex YU prestolnice! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 14. februar, 2016 Prijavi Napisano 14. februar, 2016 Lp...danes sem je dvakrat pogledal ?e? balkon ,kako se pere na DE?EJU..he he...lp:-):-):-):-) Citiraj
jures Napisano 14. februar, 2016 Prijavi Napisano 14. februar, 2016 Lp...danes sem je dvakrat pogledal ?e? balkon ,kako se pere na DE?EJU..he he...lp:-):-):-):-)V Rovinju senje zlil in spet odprlo soncu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. februar, 2016 Prijavi Napisano 15. februar, 2016 Velika zahvala gre kolegom iz MK Srbija, ki so nas zelo lepo pogostili in poskrbeli za namestitev v centru BG. Obenem velja pohvalit tudi Mazdurino, ki je u?ivala na izletu in se ni niti malo prito?evala nad 1100km v dveh dneh. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 17. februar, 2016 Prijavi Napisano 17. februar, 2016 Pa sem docakal snezenjeeee )) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 17. februar, 2016 Prijavi Napisano 17. februar, 2016 Jutr dobim letne gume, feltne so v delu (zuni pa snega pada ) 2 Citiraj
Scr3am Napisano 17. februar, 2016 Prijavi Napisano 17. februar, 2016 Smem pra?at, koliko si dal za ponovno ?trihanje in lakiranje ? Citiraj
jstdoma Napisano 17. februar, 2016 Prijavi Napisano 17. februar, 2016 Smem pra?at, koliko si dal za ponovno ?trihanje in lakiranje ? Vpra?a? lohk ?e dela mo?akar na feltnah, tko da ne vem ?e. Neki sva se menila za sto ?, sam ?e bo tok je to cena zame ker sva skor soseda. Pa ni navdu?en nad delom z alu feltnam ker je dost dela in barve (peskanje, kitanje, bru?enje, neka temeljna barva za alu in ?e kon?na barva). ?elezne je bolj enostavno. Citiraj
Z M A J Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Cez 1h zame ze starta wikend in ze dans bo zuuur 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
P4nd4 Napisano 20. februar, 2016 Prijavi Napisano 20. februar, 2016 Mazdura dobla nove cevlce hohoho Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk 1 Citiraj
jures Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Hiper dan, najprej s psom, po frustku kompletni na ?marno, pol en gir z motorjem, moped potem generalno spucan, vkljucno z razmascevanjem ketne, pol pa se ni bilo dost pa sem sel wapat fuge kock (80m2) pa za savo po neobdavceno mivko pa vse na nov zafhgiru.... 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 21. februar, 2016 Prijavi Napisano 21. februar, 2016 Ej.....Jure lepo pol je bil pa naporen dan....he he lp:-):-):-) Citiraj
Z M A J Napisano 22. februar, 2016 Prijavi Napisano 22. februar, 2016 Pohvalit treba Mazdurino, ki cel cajt ful lepo laufa (trkam na zdravo plo?evino) in je ?ez wikend nabrala dodatnih preko 600km. In ja, LPG se mi spla?a. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. februar, 2016 Prijavi Napisano 22. februar, 2016 Na letnih , zjutraj je bilo ?e 10C in ni? ve? guncanja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 22. februar, 2016 Prijavi Napisano 22. februar, 2016 Jaz sem kao na smucanju v bolgariji kjer je okol 20 stopinj...mogoce water ski Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 22. februar, 2016 Prijavi Napisano 22. februar, 2016 Na letnih , zjutraj je bilo ?e 10C in ni? ve? guncanjaSaj je res brezveze na zimskih ker sneg bo ?ele marca. Prvi? imam enako dimenzijo zimskih kot imam letne. Zelo zadovoljen ker ni guncanja kot je bilo to neko? na zimskih balonih. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 23. februar, 2016 Prijavi Napisano 23. februar, 2016 Naspal sem se k zmaj! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. februar, 2016 Prijavi Napisano 23. februar, 2016 Saj je res brezveze na zimskih ker sneg bo ?ele marca. Prvi? imam enako dimenzijo zimskih kot imam letne. Zelo zadovoljen ker ni guncanja kot je bilo to neko? na zimskih balonih. ?ez 30 dni vle?em prikolco dol 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 23. februar, 2016 Prijavi Napisano 23. februar, 2016 ?ez 30 dni vle?em prikolco dol U matr, a bo ?e akcija Citiraj
Slivka Napisano 23. februar, 2016 Prijavi Napisano 23. februar, 2016 U, ?morn, jaz pa se bom lani decembra lotil na?o prikolico malo obnovit in porihtat, ker imam ?ez zimo ?as, pa da bo pripravljena za poletna potepanja... Pa da se bom imel potem na pomlad s ?im pohvaliti... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.