YavarYe X6V6 Napisano 25. maj, 2016 Prijavi Napisano 25. maj, 2016 Mi2 sva ?e kr v srbiji. 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
PATO Napisano 25. maj, 2016 Prijavi Napisano 25. maj, 2016 Dolgo casa je moja fka popila dobrih enajst litrov...sumil sem lambda sondi, ju zamenjal ampak komaj pred casom resetiral racunalnik. Rezultat je zadnji tank poraba 9,6 1 Citiraj
Deeyan Napisano 25. maj, 2016 Prijavi Napisano 25. maj, 2016 Dolgo casa je moja fka popila dobrih enajst litrov...sumil sem lambda sondi, ju zamenjal ampak komaj pred casom resetiral racunalnik. Rezultat je zadnji tank poraba 9,6 Se malo pa bos podrl moj rekord, ki je bil 9,3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 25. maj, 2016 Prijavi Napisano 25. maj, 2016 Ce sem kupil kr dragi lambdi pa je bla ista poraba...sele kasneje sem slucajno prebral da je treba resetirat dans po tankanju pa vesel ko mali otrok Citiraj
Z M A J Napisano 26. maj, 2016 Prijavi Napisano 26. maj, 2016 Se malo pa bos podrl moj rekord, ki je bil 9,3 In zatem se mojega, ko sem imel malenkost prek 8 bencina pri KL_DE Uceri kupil se en wagen, ki je malo bolj za sladokusce in poznavalce. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 26. maj, 2016 Prijavi Napisano 26. maj, 2016 Dans sem se spopadel z mravljami okrog svoje gra??ine in sicer po receptu g. GELIPTERja, pa da vidimo ?e je zmaj ukrotil mravlje. Obenem sem dal tudi neko jopco ?ivilji, ki jo bo zo?ala za 10 do 15cm, da mi bo bolj prav. In dokon?no se odlo?u, da se ne bom ve? ogla?al eni gospodi?ni, ki je sicer reees stroj, ampak sem jo prebral njo in njene namere (Viper varianta in njegova baba-pijavka scena, samo da tale moj "parazit" precej bolj?e izgleda), pa sem nabral pirhe in se niti slu?ajno ne grem te scene, ?e se mi je mislila kar vselit in ?ivet na mojih ple?ih, pheh (ve? sre?e pri kak?nem drugem teli?ku, ker ziher bo koga nasmukala v kratkem). Dej pol cifro njeno 1 Citiraj
Z M A J Napisano 26. maj, 2016 Prijavi Napisano 26. maj, 2016 Dej pol cifro njeno Taka zenska ti druzga kot slabe volje in nesrece ziher ne bo prinesla v lajf nicesar, poleg kopice nepotrebnih stroskov, tko da ne zelim nikomur totalne depresije. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 26. maj, 2016 Prijavi Napisano 26. maj, 2016 Ja, skoraj bi pozabil: Danes smo pa kronali ?enino petko. Mo?akarja tokrat nista tako milo zavzdihnila... Citiraj
Baby Viper Napisano 27. maj, 2016 Prijavi Napisano 27. maj, 2016 Taka zenska ti druzga kot slabe volje in nesrece ziher ne bo prinesla v lajf nicesar, poleg kopice nepotrebnih stroskov, tko da ne zelim nikomur totalne depresije. Edin tale bi bil taprav kandidat, kaj pa je ?e ena koko? ve?, ki hodi po njemu 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mi_c_ho Napisano 27. maj, 2016 Prijavi Napisano 27. maj, 2016 Dans sem se spopadel z mravljami okrog svoje gra??ine in sicer po receptu g. GELIPTERja, pa da vidimo ?e je zmaj ukrotil mravlje. Obenem sem dal tudi neko jopco ?ivilji, ki jo bo zo?ala za 10 do 15cm, da mi bo bolj prav. In dokon?no se odlo?u, da se ne bom ve? ogla?al eni gospodi?ni, ki je sicer reees stroj, ampak sem jo prebral njo in njene namere (Viper varianta in njegova baba-pijavka scena, samo da tale moj "parazit" precej bolj?e izgleda), pa sem nabral pirhe in se niti slu?ajno ne grem te scene, ?e se mi je mislila kar vselit in ?ivet na mojih ple?ih, pheh (ve? sre?e pri kak?nem drugem teli?ku, ker ziher bo koga nasmukala v kratkem). Dej mi prosim povej za recept za mravlje... Citiraj
Z M A J Napisano 27. maj, 2016 Prijavi Napisano 27. maj, 2016 Najbolj?e, da kar mojster za pregon mravelj napi?e kako in kaj oz. meni je kar poslal preparat po Mazda-po?ti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 27. maj, 2016 Prijavi Napisano 27. maj, 2016 Najbolj?e, da kar mojster za pregon mravelj napi?e kako in kaj oz. meni je kar poslal preparat po Mazda-po?ti. Ja to se poseben preparat v extratu za mravlje...uporabljam ga v slu?bi..ko pridejo mojstri iz DERATIZACIJE,mi dajo ka?e liter..pol jaz naprej...deluje super,,lp 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. maj, 2016 Prijavi Napisano 29. maj, 2016 a ti je avto crknu? :ne vem:You wish. Tolk je blo fletn da sva mal podalj?ala z eno muko,je na?a dobila 1 dan extra dopusta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
robertos664 Napisano 29. maj, 2016 Prijavi Napisano 29. maj, 2016 ?e dva dni pe?em ?evape pa letance. Aja pa en kotel ciganskih je ?e bil Citiraj
robertos664 Napisano 29. maj, 2016 Prijavi Napisano 29. maj, 2016 Na?rl in nabral ?e?enj za cel teden 2 Citiraj
Deeyan Napisano 29. maj, 2016 Prijavi Napisano 29. maj, 2016 Na?rl in nabral ?e?enj za cel teden Pri nas je pa letos bolj bogo vse skup -.- Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 29. maj, 2016 Prijavi Napisano 29. maj, 2016 Na?rl in nabral ?e?enj za cel teden Ej....super kaj bo ostalo kaj za drugi teden...he he lp Citiraj
robertos664 Napisano 30. maj, 2016 Prijavi Napisano 30. maj, 2016 Ej....super kaj bo ostalo kaj za drugi teden...he he lpDrug teden bodo ?e druge zrele Citiraj
Gelipter Napisano 30. maj, 2016 Prijavi Napisano 30. maj, 2016 Drug teden bodo ?e druge zrele Ej....super :-):-):-):-)lp Citiraj
Slivka Napisano 30. maj, 2016 Prijavi Napisano 30. maj, 2016 Moram pohvalit na?o mamico, ki je danes dobro opravila delo spremstva, lepo zapirala promet v kri?i??ih in umikala nasprotni promet po ovinkih. 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. maj, 2016 Prijavi Napisano 31. maj, 2016 Naro?il KOMPLET novih gibljivih zavornih cevi + cev za sklopko, vse silikon+rostfrei - z do?ivljensko garancijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 31. maj, 2016 Prijavi Napisano 31. maj, 2016 kolk pa je dolga tale do?ivljenska garancija? Citiraj
jures Napisano 31. maj, 2016 Prijavi Napisano 31. maj, 2016 kolk pa je dolga tale do?ivljenska garancija? Dokler uporabnik ?ivi 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 31. maj, 2016 Prijavi Napisano 31. maj, 2016 Naro?il KOMPLET novih gibljivih zavornih cevi + cev za sklopko, vse silikon+rostfrei - z do?ivljensko garancijo. Hja, pri zavornih ceveh je ?ivljenjska doba cevi lahko enaka tvoji ?ivljenjski dobi... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.