mamica Napisano 4. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. junij, 2016 medtem ko mi ze 5 mesec iscemo zensko za delat in nobena noce delat 2 izmensko dela zaposlena a nedolocen cas itd.pa nimamo nobenih ekstra zahtev razn tega da je pridna in resna ocitno prevec zahtevamo. Kje? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 8. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2016 Dobil optiko (100/20), in BBC Earth program. Bo zdaj TV vsaj ?e za kaj drugega kot nabirat prah. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 9. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2016 Jaz pa sem dobil pospe?ek na hitrost 10/1 in sedaj lahko gremo na troj?ka Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 11. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 11. junij, 2016 Moram pohvalit,?lana M.foruma,@ Robertos664,za uspe?no namestitev Navigacije,v Mazdo cx5..deluje super,odli?no,hvala .....lp 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
robertos664 Napisano 12. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2016 Hvala dru?ini Gelipter za fajn dopoldan Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 12. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2016 Hvala dru?ini Gelipter za fajn dopoldan Ej..tudi nam je blo lepo super ...posebno ogled va?ega mesta in znamenitosti.lp 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 13. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2016 Wikend je bil fantasticen in to na vseh podrocjih, no razen vremenskega. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 13. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2016 o ja, tut pri men dobr izkori??en vikend, iz sobote na nedeljo praznovanje 60letnice skoraj v kljunu na?e dr?ave, nedelja pa fe?ta na firmi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 13. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2016 o ja, tut pri men dobr izkori??en vikend, iz sobote na nedeljo praznovanje 60letnice skoraj v kljunu na?e dr?ave, nedelja pa fe?ta na firmi Si bil tud ti v vlogi plena pri kaksni micni mladenki/plenilki? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 13. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2016 Si bil tud ti v vlogi plena pri kaksni micni mladenki/plenilki? Na 60letnici ne, ker je blo itak vse full mlajse od mene, me sodelavkam pa tut ne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 15. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 15. junij, 2016 Navkljub klin?evmu vremenu, ki traja ?e dalj ?asa, se imam fantasti?no! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 16. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 16. junij, 2016 Koncno spet najdu cas, da sm spet prebiciklu en manjsi hrib (Gora Oljka) Je blo pa navzdol velik bolj extremno in blatno kot navzgor, med drugim sm pokasiru tut par prask ampak vazn, da je bicikl cel 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 18. junij, 2016 Ze nekaj zaporednih dni je vsak naslednji zame se boljsi kot njegov predhodnik. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 19. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 19. junij, 2016 Se moram pohvalit, da sva skupaj s Postojn?anom po imenu Liv dobro izpeljala sre?anje "beton-meet"... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jstdoma Napisano 23. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 23. junij, 2016 Preizkusil "Collision warning (without auto brake)" - https://www.youtube.com/watch?v=QDfSsckIP4c in delovanje zavor! Deluje vse 100% Na kratko: pri 100km/h v koloni na obvoznici sem za trenutek pogledal na radio, "Collision warning" zapiska, ko pogledam naprej kolona stoji pred mano. Na polno pohodim pedal zavore in v trenutku sem se ustavil. Kljub ABS in novim gumam so gume zacvilile. Vse iz zadnjih sede?ev seveda na tla (na sre?o imam samo eno jakno in par ne nevarnih zadev). Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 24. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2016 Wikend! Uzivejte ga na fertig! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mamica Napisano 24. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2016 Sem ?la v Fructalovo tovarni?ko prodajalno. Kupila sem 153 litra ne najcenej?ega soka in dva kilograma Frutabel. Za vse skupaj sem od?tela le 154,98?. Sok ima ceno od 0,65 do 1,45? za liter. Saj mogo?e kje kdo dobi kak?en sok cenej?e, ampak Fructal je pa le Fructal... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Shrek Napisano 24. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 24. junij, 2016 Tud fruktal ni vec to, kar je vcasih bil... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 25. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2016 Ja ?al je res tako... kvaliteta je padla od kar si ga lasti srbski Nektar tak, da trenutno je najbolj?i slo sok od Dane. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 25. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2016 Se ne strinjam.Za moje pojme je Fructal ?e vedno top med sokovi. Je pa res,da se mu Dana hitro pribli?uje.Mogo?e imate nekateri pomisleke, ker ni ve? v slovenski lasti. Saj tudi Radenska ni pa ni ni? izgubila na kvaliteti. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mraušk Mčk Napisano 25. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2016 400litrska truga na strehi je ?e polna, ?e 610 litrov prtlja?nika do konca nafilamo. Pa seveda sixpacke za balansiranje te?i??a med prednje in zadnje zice... Jutri gremo v lijepo njihovo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Shrek Napisano 25. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2016 Jaz pa v ponedeljek... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 25. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2016 Jaz pa sem ?e v Dalmaciji In uspelo mi je brez truge pa imamo pasji box in poganjal?ka in to za 14 dni dopusta:) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 25. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2016 Jaz pa sem ?e v Dalmaciji In uspelo mi je brez truge pa imamo pasji box in poganjal?ka in to za 14 dni dopusta:)Ej...super...mi smo tudi ?e na dopustu Dalmacija...Dugi Otok.samo Mazdurina,je pa res nabasana,do konca..kaj,?e?...otroci in itd...lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 25. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2016 Kaj zdej to, vsi na dopustih...ja kdo bo pa delal ? 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.