Gelipter Napisano 25. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2016 Kaj zdej to, vsi na dopustih...ja kdo bo pa delal ? Ja ...eni prej drugi kasneje...he he tako ,da ni GU?VE...lp:-):-):-) 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 25. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2016 Ja ...eni prej drugi kasneje...he he tako ,da ni GU?VE...lp:-):-):-)U?ivajte!: ) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 25. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2016 U?ivajte!: )Ok...hvala bomo maximalno..lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
robertos664 Napisano 25. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2016 Eni ?e raje po?akamo da se voda ?e malo segreje 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 26. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2016 Tale vikend je bil pa ekstra delave, dejansko 24h na terenu... sam je blo pa dozivetje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Baby Viper Napisano 26. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2016 Kon?no mamo dva taprava avta pr bajti 8 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 26. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2016 A, zdaj se mi pa po?asi svita, od katerega je bila tista ?udna glavna gred. http://www.mazda-si.net/topic/952-chat-is-back/?p=366240 Glede na to, da ni Mazdina, je torej od tistega drugega? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 26. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2016 Temu se rece letno - zimska kombinacija 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 26. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2016 Eni ?e raje po?akamo da se voda ?e malo segreje Morje je ze odlicno ... Temperature so ze okoli 26 stopinj... http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n Tudi sam ravnokar uzivam v Dalmaciji (Pakostane)... Fino je, ker se ni neke hude guzve... 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 27. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 27. junij, 2016 Pre?ivel fantasti?en wikend in to na vseh podro?jih. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 27. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 27. junij, 2016 Morje je ze odlicno ... Temperature so ze okoli 26 stopinj... http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n Tudi sam ravnokar uzivam v Dalmaciji (Pakostane)... Fino je, ker se ni neke hude guzve... To?no tako... mi sem pa na Pa?manu v Tkonu in je voda res od 25 in celo do 27?C , pa lastna pla?a, mivka, le?alniki, sen?ka pod borovci, ljudi pa glih toliko, da nima? ob?utka osamljenosti. Od kar so pa "za dom spremni" dejansko od?li domov se je pa ?e dogajanje v mestu normaliziralo in ni ve? ob?utka, kot da je finale ?ahovskega prvenstva. Moram pa pohvalit Hrvate, ker tukaj res niso dvignili cen ampak so na ?isto sprejemljivem nivoju. Res pohvalno in ?e bo ?e naprej tako, se rade volje vrnemo. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 27. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 27. junij, 2016 Morje je ze odlicno ... Temperature so ze okoli 26 stopinj... http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n Tudi sam ravnokar uzivam v Dalmaciji (Pakostane)... image.jpeg Fino je, ker se ni neke hude guzve... image.jpg image.jpgTole mi je pa znan kraj:) Morje je res lih ta pravo. Ravno 26 stopinj nimamo, imamo pa gu?vo. ?e dobro, da imam 2 koraka do apartmaja 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 27. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 27. junij, 2016 Voda je pri nas presenetljivo frisna 22-24. Pase! Ampak nujno rabimo spremembo ker se proti veceru umaze. Povsod nekaj pada tukaj je pa bilo in je do 14.7 napovedana kugla... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
canyon Napisano 28. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 28. junij, 2016 Tale vikend je biu pa res delc najbl top letos pa se prejsnih let tud V soboto lepo na morje piknik vrjanta V nedeljo pa testna voznja v novo mx5, men je fenomenalna za vozt pa tud za pogledat Prvic sploh peljala roadsterja in ze tak nasmesek ... pa ko sva odhajala z rakitne je kr nazaj prot miati sla, ji je orng pod kozo zlezla, tko da plan za drugo leto definitivno nakup mx-5 5 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Nejc1986 Napisano 28. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 28. junij, 2016 Tale vikend je biu pa res delc najbl top letos pa se prejsnih let tud V soboto lepo na morje piknik vrjanta 20160625_145456.jpgV nedeljo pa testna voznja v novo mx5, men je fenomenalna za vozt pa tud za pogledat20160626_175035.jpgPrvic sploh peljala roadsterja in ze tak nasmesek ... pa ko sva odhajala z rakitne je kr nazaj prot miati sla, ji je orng pod kozo zlezla, tko da plan za drugo leto definitivno nakup mx-5 20160626_174223.jpgMx5 je droga? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 29. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 29. junij, 2016 Super dopol-dan in to ze pred sluzbo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
S'tan Napisano 30. junij, 2016 Prijavi Deli Napisano 30. junij, 2016 Po dveh urah spanja (!!"#!$ froci) opravil prvi del poti, Nottingham-Dover. Waze je rekel da bo trajalo 4 ure in pol pa sem bil tam v 3h, kljub temu da sem se striktno (ok, +8% ki se tolerira) drzal omejitev. Ob 7h po lokalnem casu pristanemo, potem imam pa Dunkirk-Ljubljana. Napisem kaj vec in nalepim par slikic zvecer ce prezivim. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 1. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 1. julij, 2016 Ta mesec je pa ena huda Mazda na koledarju ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 1. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 1. julij, 2016 Wikend se zacenja, uzivejte ga, jaz ga bom vsekakor! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 3. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 3. julij, 2016 ?mega moram dons totalno pohvalit, ker mi je dostavil bicikel, ki mi ga je pred tem po?timal, potem pa je bil ?e v vlogi spremljevalnega vozila, ko sem en na-pol pokreten avto peljal do mojstra Pelka in je bila vo?nja razmeroma rizi?na, ampak konec dober in vse dobro. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 4. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. julij, 2016 ?mega moram dons totalno pohvalit, ker mi je dostavil bicikel, ki mi ga je pred tem po?timal, potem pa je bil ?e v vlogi spremljevalnega vozila, ko sem en na-pol pokreten avto peljal do mojstra Pelka in je bila vo?nja razmeroma rizi?na, ampak konec dober in vse dobro. Pri men se je dan nadaljeval ?e zelo pestro.... In sicer, sm pol skocu se do Lumpija po en material, nato sm ?e interventno mogu na ?iht letet, ko sm pr?u domu sm delno re?u servo na Mazdi, potem pa od 21h dalje na ?verc ?iht, ki je traju do zdej Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 4. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 4. julij, 2016 Uceri si vidu, da Korejc tut ko guzne, ne guzne zares Kasnej sem pa vidu z drugmu avtom kok je fajn imet avto, ki ima se kaj vec kot le 4.prestavo na razpolago Aja, pa uceri sm osvojil Triglav, ups KUM Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 10. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 10. julij, 2016 ?portni piknik v Idrijski Beli je bil fantasti?en, dru?ba pa idealna. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 12. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 12. julij, 2016 Lp....Moram pohvali Mitjo-Lepi mi je dostavu,telovnik,mazda klub.in to na obalo ...hvala lp 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 12. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 12. julij, 2016 Na lep in prijateljski nacin dans koncal eno zvezo z gospodicno. Zdaj se le bojim da se nazaj zapleteva, ker bi blo lazje ce bi bla ful skregana, hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.