samSimon Napisano 12. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 12. julij, 2016 Neki pogosto ti tole zadnje ?ase kon?uje? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2016 Ni glih Annapurna, ampak glede na v?eri?nje slabo vreme na severu in zahodu, sem osvojil en vrh v doslej nepoznani regiji in sosednji dr?avi; http://www.hribi.net/gora/veliki_risnjak/33/921 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 14. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2016 Pa si pravilno parkiral? No, to bo? zvedel ?ez kak?no leto... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tadej7ad Napisano 14. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2016 Ugotavljam, da smo dru?insko eni redkih, ki po pla?i ?e vedno hodimo bosi in gremo bosi celo v vodo... 3 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Shrek Napisano 16. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2016 To?no tako... mi sem pa na Pa?manu v Tkonu in je voda res od 25 in celo do 27?C , pa lastna pla?a, mivka, le?alniki, sen?ka pod borovci, ljudi pa glih toliko, da nima? ob?utka osamljenosti. Od kar so pa "za dom spremni" dejansko od?li domov se je pa ?e dogajanje v mestu normaliziralo in ni ve? ob?utka, kot da je finale ?ahovskega prvenstva. Moram pa pohvalit Hrvate, ker tukaj res niso dvignili cen ampak so na ?isto sprejemljivem nivoju. Res pohvalno in ?e bo ?e naprej tako, se rade volje vrnemo.Bili smo blizu...Pa?man Pa?man...Vse dr?i, cene normalne... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2016 Prijetno utrujen, ker je bil total nor ve?er, no?, jutro in ?e naprej Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 16. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2016 Pa?man Dobropoljana tudi normalne cene. Sem bil pa samo za vikend doli "slu?beno" Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Nejc1986 Napisano 17. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2016 Po predolgem casu s5 pribrcal na krim... 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 18. julij, 2016 Wikend je bil idealn, razen spanja mal premal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 20. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 20. julij, 2016 Kok je fajn, ko me punca povabi na pivo in potem je ?e celoten ve?er pred nama. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 20. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 20. julij, 2016 Kvartet jaz, ?ena, BTjka in Jonseredka. V enem dnevu 7,5 prostorninskih metrov kurjave: podret s ?tora, zvle? na "deponijo", raz?agat v meterce, se odpeljat po sova??ana s Sametom in cepilcem, scepit, in zvozit domov ter zlo?iti v skaldovnico. 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2016 Lumpija moram pohvalit, ki je z veseljem posodu svojo tanovo 6ko Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 21. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2016 Lumpija moram pohvalit, ki je z veseljem posodu svojo tanovo 6ko Ej toooo..?EFE..pohvale vredno..lp 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2016 Na sihtu je bolj tezk kej kavsat xD @?mego, do dans bi se kar strinju s teboj od danes dalje pa ne ve? (preden se kdo raztegoti, so bile aktivnosti po izteku delovnega ?asa). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2016 Na sihtu je bolj tezk kej kavsat xD @?mego, do dans bi se kar strinju s teboj od danes dalje pa ne ve? (preden se kdo raztegoti, so bile aktivnosti po izteku delovnega ?asa). Daj napis se kaj si jedel zjutraj, kak selfi prlimi itd... K facebook 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 21. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2016 (preden se kdo raztegoti, so bile aktivnosti po izteku delovnega ?asa). Tega skorajda ne poznam vec... 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2016 Daj napis se kaj si jedel zjutraj, kak selfi prlimi itd... K facebook Pasulj Tetovac, made in Leskovac. A ?e kak zvok posnamem, v smislu kako rezultira jeda?a? Ju3 delam prepis za svojega prvega Opla, ?e smo ?e ravno v temi Pohvalite se. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Nejc1986 Napisano 21. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2016 Po letu in pol s5 sel laufat... ? 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. julij, 2016 Cez nekaj urc mi starta skoraj mesec dolg dopust, cas da se zacne dolgo in upam da ne prevroce poletje, ki bo zame z zelo raznolikimi dejavnostmi,pa racunam na osvojenih nekaj novih gricev, morda bo vmes celo najvisji vrh Avstrije! Zelim tudi vam, da se imate na fertig fajn! Naredite si tako, da bo in nic jamrat, po zgledu premierja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 23. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 23. julij, 2016 Vikend na Ptuju v dvoje brez otroka:) 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 25. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. julij, 2016 Nove ute?i uspe?no prestale test. (ni smejkota, ki kvihta). 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martin Cufer Napisano 25. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. julij, 2016 Z Ikeje pripeljal cel kav?(razstavljen) + drugo robo v Mazdi. Aja,tudi moja in tamala sta bile zraven Sm pa pol ure notr basal in za?vicu fulllll 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 25. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. julij, 2016 Koncno zaklucu z delom Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 27. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 27. julij, 2016 Tale leto?nji dopust je fantasti?en, u?ivejte ga tudi vi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2016 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2016 Prispelo darilo za moj RD, ki sem si ga sam nabavil - kot vsako leto. 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.