Z M A J Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. avgust, 2016 Zakaj pol pises na forumu Sem maw pofirbcow med jeda?o in pol kasnej z eno Italjanko iz Padove treniral NEM, ko sem hitro ugotovil, da ANG govori ?e slab?e kot Rossi46 in sem jo razumel kurc kej. NEM pa ji je ?la uredu, pa ?e kaj ve? od tega. Pa mi je dal alkotester, ko me je zaustavil in mu je pokazal najni?jo mo?no vrednost. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. avgust, 2016 Za mano je tudi en fajn vikend. V petek na pikniku, v?eraj pa smo se cel dan potepali po Beli krajini:) In na Mazdi obrnili ?tevec na 220 000 + in zelo je bila pridna ta tank kurila samo 6,25 (relacije Jesenice - Koper, Ptuj, ?rnomelj) 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
canyon Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. avgust, 2016 Ta vikend sm se meu spet fenomenalno ... Gatsby style party Lokacija: Grad Lu?nica, blizu Zagrebahttps://hr.wikipedia.org/wiki/Dvorac_Lu%C5%BEnica pa BabyViperju se lahko zahvalm k mi je posodu telovnik pa reklc, dobi za pivo ob priliki ko pridemo skup 5 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 22. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. avgust, 2016 madona sej si tako napravlen kot jest na sihtu sam da sm jest brez klobuka 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 22. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. avgust, 2016 ?e bo po sre?i pride ?e en nem?ki ?estak k bajti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 22. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. avgust, 2016 ?e bo po sre?i pride ?e en nem?ki ?estak k bajti To pa ni v trendu in ni moderno. (Downsizing pa to...) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 22. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. avgust, 2016 To pa ni v trendu in ni moderno. (Downsizing pa to...)Js sm ze skoz absolutno proti downsizingu, ker so s tem posledicno slabsi materiali na motorjih! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 22. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. avgust, 2016 Nemec pravi?. Gas Auto? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Baby Viper Napisano 22. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. avgust, 2016 ?mego pa ne da bo? ?el ti tud na nemca? 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 22. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. avgust, 2016 ?mego pa ne da bo? ?el ti tud na nemca? ne, ne js nebom ?ou na nemca, ?e bi ?e bi raj? ?ou na nemko bom sam nabavu nemca se zgodi, pa z najhuj?im scenarijem s ?rno zaveso zadej ampak jbg, sam da je V6 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ivann Napisano 24. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 24. avgust, 2016 Dva meseca sem bil skuliran, zdaj me pa ?e malo dajejo pri?akovanja. Lepotica je nared, danes sem uredil zdravstveno zavarovanje, nato sem zvodniku vnaprej nakazal velik ?op bankovcev, jutri pa greva pred mati?arja da se registrirava. Zdej sem pa ?e malo vzburjen .. 3 Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim .. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Pepo1980 Napisano 24. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 24. avgust, 2016 Jaz pa trenutno pijem ?aj na Kredarici. Osvojil Triglav po Tomin?kovi plezalni poti. Prijetno utrujen 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 24. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 24. avgust, 2016 Jaz pa trenutno pijem ?aj na Kredarici. Osvojil Triglav po Tomin?kovi plezalni poti. Prijetno utrujen guzve kaj? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Pepo1980 Napisano 25. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. avgust, 2016 Ko?a polna do zadnjega koti?ka... in to med tednom, kaj bo ?ele ?ez vikend... Na Triglav smo ?li pa v koloni in kolone sre?evali, k sre?i smo bili dokaj pozni, tako da vsaj za nazaj ni bilo gne?e. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 25. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. avgust, 2016 Ko?a polna do zadnjega koti?ka... in to med tednom, kaj bo ?ele ?ez vikend... Na Triglav smo ?li pa v koloni in kolone sre?evali, k sre?i smo bili dokaj pozni, tako da vsaj za nazaj ni bilo gne?e. Jest sem bil pa v ponedeljek sam gor... nikjer nobenega... http://www.24ur.com/novice/slovenija/virtualen-izlet-na-vrh-triglava.html 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ivann Napisano 25. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. avgust, 2016 Registriral rde?o lepotico in jo odpeljal na svoj dom. Prvi ob?utki so bili malo zmedeni, ?e ne dojemam povsem, malo se bom seveda moral navaditi. Vendar nekaj vem za gotovo, da je moj passat 1.8T basic 2001 letnik proti rde?i lepotici navadna kanta (naj mi feni vw vklju?no z mano oprostijo, ne mislim ni? slabega). Zahvala vsem na forumu, ker ste tudi vi nevede in posredno prispevali kak?en kamen?ek v mojo odlo?itev, da kupim Mazdo. 7 Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim .. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 25. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 25. avgust, 2016 Registriral rde?o lepotico in jo odpeljal na svoj dom. Prvi ob?utki so bili malo zmedeni, ?e ne dojemam povsem, malo se bom seveda moral navaditi. Vendar nekaj vem za gotovo, da je moj passat 1.8T basic 2001 letnik proti rde?i lepotici navadna kanta (naj mi feni vw vklju?no z mano oprostijo, ne mislim ni? slabega). Zahvala vsem na forumu, ker ste tudi vi nevede in posredno prispevali kak?en kamen?ek v mojo odlo?itev, da kupim Mazdo. ?estitke in kaka slika seveda...P.S. bilo bi malce narobe ?e 15 let star avto ne bi bil kanta proti novemu . Je pa res da se na primer Xsedos 6 ali 9 lahko ?e vedno kosa oblikovno kot mogo?e komfortno, ?eprav je iz prej?njega tiso?letja... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 26. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 26. avgust, 2016 Ej....Ivann ?estitke za novo Mazdurino .. .naj ti dobro slu?i Zoom Zoom...lo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ivann Napisano 26. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 26. avgust, 2016 Lepotico parkiral v gara?o foruma 1 Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim .. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 26. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 26. avgust, 2016 Lepotico parkiral v gara?o foruma naj navdu?enje traja :mi pijemoo: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
izacus Napisano 26. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 26. avgust, 2016 Lepotico parkiral v gara?o foruma ?estitke, naj dobro slu?i ) Moja je pa glih pri?la do mejnika: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ivann Napisano 26. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 26. avgust, 2016 ?estitke, naj dobro slu?i ) Moja je pa glih pri?la do mejnika: slika.jpg?elim ti ?e mnogo sre?nih in varnih kilometrov .. Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim .. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
canyon Napisano 27. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 27. avgust, 2016 no?na tura z Svetega primo?a na Veliko Planino =)?tart ob 23.00 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 27. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 27. avgust, 2016 Dans ponovno osvojil mojo najljub?o goro (Mangrt - na? 3.najvi?ji oz. ?e kdo smatra ?e M. Triglav za samostojnega, je ?etrti), pa v super dru?bi in fantasti?en dan, ?eprav sem bil gor ?e ve? kt 10x. Kasnej pa sem imel prilo?nost vozit kolegovega nafriziranga Megana RS Trophy in to pa leti k swina. ?ez par ur pa sledi zmenek. Imejte se fajn tud vi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 30. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 30. avgust, 2016 Pregledal vsa zasebna sporo?ila in "odslu?ena" izbrisal. Ne bi si mislil, da se toliko nabere... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.