Katjaa Napisano 5. oktober, 2016 Prijavi Napisano 5. oktober, 2016 Danes sem bla pa po dolgem ?asu na konju, dobesedno 2 Citiraj
Katjaa Napisano 5. oktober, 2016 Prijavi Napisano 5. oktober, 2016 Pla?al ARO Kaj a avto menja? Alfa ni ok 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 5. oktober, 2016 Prijavi Napisano 5. oktober, 2016 Pla?al ARO A tegale: http://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/aro-244-d-127/ Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Gorjup13 Napisano 5. oktober, 2016 Prijavi Napisano 5. oktober, 2016 Kaj a avto menja? Alfa ni ok Dal sm are za ceno moje Alfe, registracijo s kasim in 2 novi gumi za mojo Alfo Citiraj
pob Napisano 6. oktober, 2016 Prijavi Napisano 6. oktober, 2016 Pla?al ARO tudi jaz v?eraj, hehe. ?e mal pa dobimo v familijo ?e Mazdo 3. 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. oktober, 2016 Prijavi Napisano 8. oktober, 2016 1h fitnesa za dobro jutro,zdj pa ?e odlaufana trasa tosko celo-sv.katarina in nazaj? I feel very olympic today 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. oktober, 2016 Prijavi Napisano 8. oktober, 2016 Tud jaz sem se neko? po?util zelo olimpijsko, sedaj pa malo manj ko hodim v Valdoltro spra?evat po ?em so kolki.?e ti ?e nih?e ni povedal: ?port ni zdrav 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 8. oktober, 2016 Prijavi Napisano 8. oktober, 2016 Tud jaz sem se neko? po?util zelo olimpijsko, sedaj pa malo manj ko hodim v Valdoltro spra?evat po ?em so kolki.?e ti ?e nih?e ni povedal: ?port ni zdrav Vem,mi je jasno? ampak k je tok tezko bit zaprt med 4mi stenami. Se pa strinjam,zmernost je lepa cednost. Tudi (in predvsem)pri sportu. Zato pa tekmujem zgolj samo sam s sabo,neozirajoc se na druge. Sem probal bit kaksne pol leta brez oz.z zelo malo sportanja,pa sem bil sam sebi tako tecen,da ni druge kot da si grem glavo spraznit v naravo ali pa v telovadnico... Dandanes nic vec ni zdravo,zal... 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. oktober, 2016 Prijavi Napisano 8. oktober, 2016 Ti kar u?ivaj, jaz samo mal fov?ije zganjam. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 8. oktober, 2016 Prijavi Napisano 8. oktober, 2016 Vem,mi je jasno? ampak k je tok tezko bit zaprt med 4mi stenami. Se pa strinjam,zmernost je lepa cednost. Tudi (in predvsem)pri sportu. Zato pa tekmujem zgolj samo sam s sabo,neozirajoc se na druge.Sem probal bit kaksne pol leta brez oz.z zelo malo sportanja,pa sem bil sam sebi tako tecen,da ni druge kot da si grem glavo spraznit v naravo ali pa v telovadnico... Dandanes nic vec ni zdravo,zal... Glej, kar se tega ti?e, se pa lahko hitro zmenimo. Imam poligon, vaje so znane, samo pridi in se rekreiraj. Za gara?o imam kak?nih pet kubikov skal za pretovorit do ceste in pozidat ?karpo, 400 kvadratnih metrov "vrta" za prekopat, pred tem za nalo?it v prikolico kubik hlevskega gnoja in ga raztrest po vrtu, v gozdu je ?e kak?nih 7 kubikov hlodovine za zvitlat (zgrabi? kljuko od zajle, te?e? po hribu gor kak?nih 15 do 25 metrov, zakljukne? ?ok in prite?e? nazaj dol. To po?ne? kak?no uro), nato za raz?agat, pa scepit, nalo?it v keson in prikolico in pripeljat, pa doma vse zlo?it v skladovnico,... Telovadbe tak?ne in druga?ne, za cel dan. Nekaj dni... Stvar je v temu, da meni za to delo zmanjkuje ?asa, ker mi je zdravnik na sistematskem pregledu rekel, da se premalo ukvarjam s ?portom in gibanjem v naravi... 1 Citiraj
jstdoma Napisano 8. oktober, 2016 Prijavi Napisano 8. oktober, 2016 Po?asi se pripravljamo za zimo (pa ne mislim odeje ) 2 Citiraj
Katjaa Napisano 9. oktober, 2016 Prijavi Napisano 9. oktober, 2016 Pre?iveli en fletn turisti?no-avtomobiliski vikend v Zagrebu:) ?e bo kdo kdaj rabu kje v Zagrebu spat priporo?am hostel Casablanca 1 Citiraj
FuManchu Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Kupil su?ilnik za sadje. Sem ?e dolgo imel v planu to. Komi ?akam jutr da ga zalaufam 1 Citiraj
mamica Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 Dobila "uradno potrdilo", da nisem "kitajska roba"... Pri vsem skupaj moram pa pohvalit mojega mo?a: ima namre? najbolj?o ?eno dale? naokoli! 3 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Katjaa Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 Dobila "uradno potrdilo", da nisem "kitajska roba"... DSCN7636.JPG Pri vsem skupaj moram pa pohvalit mojega mo?a: ima namre? najbolj?o ?eno dale? naokoli!Vauuu peti:) ? Sam a Mazda ma kobi? ?estitke Citiraj
Jest Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 Vauuu peti:) ? Sam a Mazda ma kobi? ?estitke Vcasih so ga imeli >> Mazda E2200 ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 ne rabajo, imajo ?e en zic frej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 ne rabajo, imajo ?e en zic frej V bistvu tisti srednji zic v drugi vrsti v Mazdi 5 ni uporaben za drugega kot za to, da je tam odlagalna povrsina Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 ce das otroski stolcek cez je ok, predvsem jaha?, druga?e je pa zasilen ja....ve?ji problem zna biti da je avto s sedmimi zici brez prtlja?nika 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 zato majo pa prikolic na pretek... problem solved Citiraj
Jest Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 ce das otroski stolcek cez je ok, predvsem jaha?, druga?e je pa zasilen ja....ve?ji problem zna biti da je avto s sedmimi zici brez prtlja?nika No saj to... Zic je bolj kot ne zasilen... potrebujes pa vseeno se nekaj prostora ... In ravno zato pravim, da je tisti srednji zic bolje izkoriscen, ce se ga uproabi kot odlagalno povrsino .. Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 No pa kufer na steho, pa je. Citiraj
mazdaman Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 No pa kufer na steho, pa je.Kerega pa naj dajo noter? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 11. oktober, 2016 Prijavi Napisano 11. oktober, 2016 aja ?estitke mamica - dejansko ima? ?ist ustrezen vzdevek 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.