Jest Napisano 28. marec, 2017 Prijavi Napisano 28. marec, 2017 Sem imel danes malo offroad rekreacije 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jstdoma Napisano 28. marec, 2017 Prijavi Napisano 28. marec, 2017 Sem imel danes malo offroad rekreacije No, tole Slivka i??e Gorenje Muta, motor je pa italijanski ?e se ne motim Citiraj
robertos664 Napisano 28. marec, 2017 Prijavi Napisano 28. marec, 2017 jaz imam podobnega, samo s hondinim motorjem Citiraj
mamica Napisano 28. marec, 2017 Prijavi Napisano 28. marec, 2017 Pravzaprav i??em jaz, vozil bo pa mo?. Se jo lahko dobi vsaj v najem za en dan? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Katjaa Napisano 28. marec, 2017 Prijavi Napisano 28. marec, 2017 Nabavil par stvari za popoldansko malico DSC_0757 (Custom).JPGJz bi tud:) Citiraj
Jest Napisano 29. marec, 2017 Prijavi Napisano 29. marec, 2017 Pravzaprav i??em jaz, vozil bo pa mo?. Se jo lahko dobi vsaj v najem za en dan? Kultivator je od tasta ... tako da bi moral za dovoljenje vprasati njega... Te dni ga bo sicer verjetno odpeljal se na dolenjsko... pa se sosed ga bo rabil... Pa se sploh splaca tako dalec priti ponj in pripeljati nazaj? ... Verjetno ga ima kdo za posodit, ki je blize ... Recimo kaj takega (resda je vecina teh, ki izposojajo v okolici Ljubljane ) ... http://www.renting.si/najem/vrtna_opremahttp://najel.bi/o/1643/IZPOSOJA%2BMOTORNA%2BFREZA-PREKOPALNIK http://www.bolha.com/kmetijstvo-gozdarstvo/kmetijstvo/motokultivatorji/prekopalnik-motokultivator-najem-1304247349.html Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 3. april, 2017 Prijavi Napisano 3. april, 2017 Prevozil prvih 1.000 km z biciklom ... od konca avgusta lani, ko sem ga nabavil ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
S'tan Napisano 4. april, 2017 Prijavi Napisano 4. april, 2017 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
S'tan Napisano 5. april, 2017 Prijavi Napisano 5. april, 2017 Vceraj sem montiral; danes lepil, lotal in sival. Mater je lusno imet siht kjer si sam sebi namen vecino casa. Mimogrede, brez 'koze' leti normalno ceprav sem moral predelat vse 4 roke, s kozo pa je ravno toliko tezka da lebdi cca 10cm nad tlemi; visje ne gre, ko se fura okoli pa vsake toliko podrsa po tleh s trebuhom. Se vedno presenetljivo hitra, a z nepresenetljivo okrnjeno kontrolo. Ko sem prvic probal sem po parih sekundah odlozil daljinec ker sem se tako smejal da sem se moral vsest. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Slivka Napisano 5. april, 2017 Prijavi Napisano 5. april, 2017 Mimogrede, brez 'koze' leti normalno ceprav sem moral predelat vse 4 roke, s kozo pa je ravno... ... ... Sicer je bolj podobno ovci, ampak ?e ti re?e?, da je koza, naj bo pa koza... Citiraj
S'tan Napisano 5. april, 2017 Prijavi Napisano 5. april, 2017 Nimam sumnikov, vem da je zoprno.. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
jures Napisano 5. april, 2017 Prijavi Napisano 5. april, 2017 Bogi Timy https://youtu.be/vI71rpK64BA Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. april, 2017 Prijavi Napisano 5. april, 2017 Nimam sumnikov, vem da je zoprno..haha... ko?a-koza... jaz sem tud najprej o kozi bral Citiraj
Z M A J Napisano 8. april, 2017 Prijavi Napisano 8. april, 2017 Nizozemske placice napram domovini sploh niso tok svoh. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 9. april, 2017 Prijavi Napisano 9. april, 2017 pre?ivel odli?en vikend v Bjelovarju na airsoft eventu our squadogled konkurencena? support postavitev tabora in priprave na prvo nalogotud ob 4h zjutri smo mogl bit polno oboro?eni in v pripravljenosti uglavnem noro dober vikend, usega skup smo bli 17 ur v akciji na terenu pa prehodil smo cca 35 km pa ?e nismo vidl vsega terena 2 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Martin Cufer Napisano 11. april, 2017 Prijavi Napisano 11. april, 2017 Evo,roba je pri?la. V roku 14 dni pa ?e projekt menjava pragov Citiraj
mazdaman Napisano 11. april, 2017 Prijavi Napisano 11. april, 2017 Urejena zunanja osvetlitev 7 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 13. april, 2017 Prijavi Napisano 13. april, 2017 Tole pa po moje je za pohvalite se. 5.4 sem nekak aktiviral triglav drive in danes to opazil. Skupaj 1854km z rezultatom 97. Vmes kar nekaj motorja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. april, 2017 Prijavi Napisano 17. april, 2017 Pretekli wikend smo raziskovali Nizozemsko,naslednjega pa menda v Pariz! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 22. april, 2017 Prijavi Napisano 22. april, 2017 Dones mazdica 200.000km . tko da pohvalt bolj njo. Mene pa grajat, ker zamujam z menjavo olja ?e kar orenk. Citiraj
Z M A J Napisano 24. april, 2017 Prijavi Napisano 24. april, 2017 Uceri sem si v kinu ogledu FF8 in glede na obritoglavski izgled ter pogosto fitnesiranje, sem se hitro poistovetil z glavnimi igralci. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 27. april, 2017 Prijavi Napisano 27. april, 2017 Se ju3 delam in potem 2 tedna dopustaaa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 1. maj, 2017 Prijavi Napisano 1. maj, 2017 Nov mesec ... niv list na koledarju ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 1. maj, 2017 Prijavi Napisano 1. maj, 2017 Vsak taprav delavec na praznik dela dela. Tako tudi jaz. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.