Boss Napisano 28. junij, 2017 Prijavi Napisano 28. junij, 2017 Iz Audija na BMW... lebt in Deutschland einen mann ?ndern Citiraj
Katjaa Napisano 28. junij, 2017 Prijavi Napisano 28. junij, 2017 Mazda naro?ena na servis. Dobi nove amortizerje:) Citiraj
Jest Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 Iz Audija na BMW... lebt in Deutschland einen mann ?ndernRecimo da malo znam nemsko... ampak si ne znam razvozlati, kaj si hotel napisati 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 Gugl translejt? Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
LabiGT Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 je pa ostal zvest bavarski 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 Prvi? po OP na kolesu... I feel very olympic:) Citiraj
Jest Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 Ta teden sem naredil ze okoli 200 km z biciklom... vsak dan turca ene dve urci... Nedelja >> https://www.relive.cc/view/1052844683Ponedeljek >> https://www.relive.cc/view/1054871655Torek >> https://www.relive.cc/view/1056316150Sreda >> https://www.relive.cc/view/1057856537Danes >> https://www.relive.cc/view/1059424932 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 Recimo da malo znam nemsko... ampak si ne znam razvozlati, kaj si hotel napisati To sem enkrat na enem stickerju videl, ki je bil naliman na ?vabskem avtu pa je ?ist mo?no, da sem narobe prebral al pa zapomnil, ker moja nem??ina je bolj v kurcu k ne.. Jaz sem razumel kot nekaj v stilu , da se ?lovek spremeni, ko ?ivi v Nem?iji. Citiraj
Z M A J Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 Kupljena je bila stara kista E46, touring, v okviru mesecne place, da ne bo kdo mislu da sem dost usekan za vzet kak kredit za svojo 15.kripco pa sibedah spet Vanj gre LPG iz A3 in to bo zame super wagen, za ostala mnenja mi je precej vseeno Gut und Gunstig (kot trgovine Edeka, hehe) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 ker motor? a je kaksen sestak Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 ker motor? a je kaksen sestakNi, sem razmislju o vsaj 323i, ampak sej ves da brez plina ne gre pri men, pa eto da bo pasal sistem iz A3, je 318i Touring pa da bo sel vsaj kak kolo noter, pa itak velik potujem in bi bil Compact ali limuzina premajhna. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
robertos664 Napisano 29. junij, 2017 Prijavi Napisano 29. junij, 2017 ?e tri tedne samo na motorju, po?asi avta sploh vozit ne bom vedel 1 Citiraj
Gelipter Napisano 30. junij, 2017 Prijavi Napisano 30. junij, 2017 Ej...se bo? hitro navadil ko dobi? tvojega novega...he he. Lp 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. julij, 2017 Prijavi Napisano 1. julij, 2017 Ni, sem razmislju o vsaj 323i, ampak sej ves da brez plina ne gre pri men, pa eto da bo pasal sistem iz A3, je 318i Touring pa da bo sel vsaj kak kolo noter, pa itak velik potujem in bi bil Compact ali limuzina premajhna. A bo? tudi smernike prelo?il iz Audija? Ker baje jih BMWji nimajo... 2 Citiraj
Tadej7ad Napisano 1. julij, 2017 Prijavi Napisano 1. julij, 2017 Tisto, ko gre? v enem dnevu ?ez tri prelaze in ve?, da te pri vulkanizerju ?akajo nove gume... 2 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Mraušk Mčk Napisano 1. julij, 2017 Prijavi Napisano 1. julij, 2017 A bo? tudi smernike prelo?il iz Audija? Ker baje jih BMWji nimajo... Si nima z njimi kaj pomagat ker pri ve?ini avdijev so pokvarjeni. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 1. julij, 2017 Prijavi Napisano 1. julij, 2017 A bo? tudi smernike prelo?il iz Audija? Ker baje jih BMWji nimajo... Taki vozniki mene tako zivcirajo, pa opazam da niti ni v nujni povezavi z znamko vozila. Najvecji shit so krozni, ko niti ne ves da gre ven in se dlje cakas! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 1. julij, 2017 Prijavi Napisano 1. julij, 2017 Taki vozniki mene tako zivcirajo, pa opazam da niti ni v nujni povezavi z znamko vozila. Najvecji shit so krozni, ko niti ne ves da gre ven in se dlje cakas! Ali pa da smernik, ko zavija v kro?i??e, pa mislim, da gre takoj na naslednjem izvozu ven (sploh, ?e vozi po zunanjem pasu) in potegnem ven, pa ga imam naenkrat ob boku in trobi kot zverina... 2 Citiraj
Z M A J Napisano 4. julij, 2017 Prijavi Napisano 4. julij, 2017 Prepustil nadaljnji razvoj dogodkov nasprotnemu spolu in se totalno zabavam, ko vidim kaj je na vidiku. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. julij, 2017 Prijavi Napisano 5. julij, 2017 kok je fajn feeling, ko se ti za?ne jebat za vse :ouje: 5 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Mraušk Mčk Napisano 5. julij, 2017 Prijavi Napisano 5. julij, 2017 Prepustil nadaljnji razvoj dogodkov nasprotnemu spolu in se totalno zabavam, ko vidim kaj je na vidiku. Poroka? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 5. julij, 2017 Prijavi Napisano 5. julij, 2017 Poroka?Nic ne kaze na to, uzivam pa v sproscenosti folka v DE, ker sele zdej vidim kok smo v domovini omejeni, pa ne mislim financno. Kolegi s HR me pa mnozicno sprasujejo, ce res v SLO zenske gospodarijo in sem se lahko le nasmejal ter pomislil na kolege, kdo od njih, ki je v neki zvezi, je dejansko suveren v bajti in ne telicek-kimavcek. Dans mam frej in raziskujem jezera po Bavarski, v dobri druzbi, se razume. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 Konec ?estih tednov bolniske, zacetek dopusta, jeeeeeeeeeeee Citiraj
canyon Napisano 15. julij, 2017 Prijavi Napisano 15. julij, 2017 kok je fajn feeling, ko se ti za?ne jebat za vse :ouje: kva si naredu oz kva si uzeu ... jest tud to rabm k drga? bom od Slivke rabu ene 3 lopate 3 krampe 2 ?ajtrge pa po mo?nosti kkdr bi si ?e BTko sposodu Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 16. julij, 2017 Prijavi Napisano 16. julij, 2017 kva si naredu oz kva si uzeu ... jest tud to rabm k drga? bom od Slivke rabu ene 3 lopate 3 krampe 2 ?ajtrge pa po mo?nosti kkdr bi si ?e BTko sposodu Rabis recept? Cist enostavno, prepustis se toku life-a... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.