Z M A J Napisano 6. februar, 2018 Prijavi Napisano 6. februar, 2018 Dans v manjsi avto z bencinskim motorjem nalil preko 100l kurilnega olja! Kdo si upa to ponovit? Da ne bo suma na kako neumnost, je tule fotodokaz 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 12. februar, 2018 Prijavi Napisano 12. februar, 2018 Kon?no je mesto na steni spet zasedel koledar mazdakluba ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 14. februar, 2018 Prijavi Napisano 14. februar, 2018 Zimske temperature ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 14. februar, 2018 Prijavi Napisano 14. februar, 2018 Slo-ven-ija, hokejska velesila! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 14. februar, 2018 Prijavi Napisano 14. februar, 2018 jaz sem prav u?ival zadnjo tretjino, kako so stisnili naduvane ameri?ane. 1 Citiraj
Alex Napisano 15. februar, 2018 Prijavi Napisano 15. februar, 2018 jaz sem prav u?ival zadnjo tretjino, kako so stisnili naduvane ameri?ane.He, he. Sem malo bral njihove komentarje in se sedaj 'tola?ijo' s tem, da kao je ta njihova reprezentanca sestavljena iz biv?ih in upokojenih nhl igralcev, pa polamaterjev, ki igrajo po svetu in nadebudnih mladcev, ki igrajo po kolid?ih. Samo naj se oni tola?ijo. Eden je humorno napisal, da jih je premagala manj?a dr?ava od New Jerseya. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 15. februar, 2018 Prijavi Napisano 15. februar, 2018 Boss ti ma? ?e spet neki proti na?im prijateljem Ameri?anom. So vpra?ali najbolj znanega slovenskega zeta koga bodo na?i hokejisti na OI prvega premagali, pa je kar izstrelil odgovor: "America first!" Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 15. februar, 2018 Prijavi Napisano 15. februar, 2018 Fak Slovenija! P.S. Jakov Fak Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. februar, 2018 Prijavi Napisano 15. februar, 2018 Mogo?e bodo p?a sedaj Jakovu pustili nositi zastavo na zaklju?ni prireditvi, ker se zna zgoditi, da bo edina... Aja verjetno ne bo, saj ni zlata.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 15. februar, 2018 Prijavi Napisano 15. februar, 2018 Fak Slovenija!P.S. Jakov Fak Fak, fak je dobil medaljo. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 15. februar, 2018 Prijavi Napisano 15. februar, 2018 Me zanima a mu ploskajo tudi slovenski neandertalci ki so mu prepre?ili no?njo zastave. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 15. februar, 2018 Prijavi Napisano 15. februar, 2018 Me zanima a mu ploskajo tudi slovenski neandertalci ki so mu prepre?ili no?njo zastave.Seveda da mu. Tako kot isti debili ploskajo in se tolcejo po prsih ko nasi zmagajo, ko jim pa ne gre, pa pametujejo in zalijo... seveda s pirom v roki pred tvjem... Citiraj
Alex Napisano 15. februar, 2018 Prijavi Napisano 15. februar, 2018 Seveda da mu. Tako kot isti debili ploskajo in se tolcejo po prsih ko nasi zmagajo, ko jim pa ne gre, pa pametujejo in zalijo... seveda s pirom v roki pred tvjem...Taki pacienti oz. slovenceljni so najbolj dejavni na 24 kur.Za nekatere ne ve?, ?e so sploh za med ljudi. 1 Citiraj
Boss Napisano 15. februar, 2018 Prijavi Napisano 15. februar, 2018 Me je Fak oreng presenetil, ker tako kot je deloval nezainteresirano na prvih dveh tekmah sem mislil, da ga je vse skupaj zjebalo - ampak ne mojster je pa? mojster. ?estitke in globok priklon. Citiraj
Z M A J Napisano 17. februar, 2018 Prijavi Napisano 17. februar, 2018 Nasa domovina = hokejska velesila, noro! 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. februar, 2018 Prijavi Napisano 23. februar, 2018 V Italiji uspesno aktiviral tole yeeeees http://www.citroen.si/svet-citroen/tehnologije.html/citroen-connect-nav.html Dela tudi v sloveniji, brez cen bencina in local searcha, ostalo pomembno pa vse Hepppiiii Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 24. februar, 2018 Prijavi Napisano 24. februar, 2018 En teden smo se lovili z mehanikom sedaj pa je 6ka kon?no tiho:) Dobila nov le?aj. Kilometri se vrtijo...265 tiso? Citiraj
Z M A J Napisano 25. februar, 2018 Prijavi Napisano 25. februar, 2018 Odlicna nedelja se pocasi izteka Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 1. marec, 2018 Prijavi Napisano 1. marec, 2018 Mraz je super. V?eraj smo se ?e sprehajali pa malenkost odmetavali sneg na morav?kih ribnikih. Preizkus z baterijsko vrtalko je pokazal, da je led debeline celih 5cm. ?e mal o?istit pa bo za drsat. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 1. marec, 2018 Prijavi Napisano 1. marec, 2018 Kupljena letalska vozovnica za po Aziji, med drugim grem v Bangkok malo s Tajci potrenirat njihov box, ceprov ne treniram te zadeve za kake 3 leta 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 4. marec, 2018 Prijavi Napisano 4. marec, 2018 Kupljena letalska vozovnica za po Aziji, med drugim grem v Bangkok malo s Tajci potrenirat njihov box, ceprov ne treniram te zadeve za kake 3 leta Fous sm! ?Izkoristil lepo nedeljo, prebudil specialko iz krajsega zimskega spanja in odkolesaril od Ankarana do Savudrije in nazaj. V Savudriji jedel fenomenalne testenine z morskimi sadezi. Izlet uspel, zdaj pa pricakujem jebe.o naporen teden v sluzbi. 1 Citiraj
Alex Napisano 5. marec, 2018 Prijavi Napisano 5. marec, 2018 Fous sm! ?Izkoristil lepo nedeljo, prebudil specialko iz krajsega zimskega spanja in odkolesaril od Ankarana do Savudrije in nazaj.V Savudriji jedel fenomenalne testenine z morskimi sadezi.Izlet uspel, zdaj pa pricakujem jebe.o naporen teden v sluzbi.Heh, v istri ne more? jest "testenin'.Lahko je? fu?e, pa?to ali rezance. Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. marec, 2018 Prijavi Napisano 5. marec, 2018 Heh, v istri ne more? jest "testenin'.Lahko je? fu?e, pa?to ali rezance. Sam res?. Pa?ta torej 1 Citiraj
jures Napisano 5. marec, 2018 Prijavi Napisano 5. marec, 2018 Pa pjukance 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 5. marec, 2018 Prijavi Napisano 5. marec, 2018 Nemscina in logisticne zadeve v tem jeziku so zame se zmeraj konkreten zalogaj, a danes sem interno preverjanje znanja edini od celotne skupine odpisal 100%, pa je bilo vmes nekaj avtohtonih prebivalcev in tudi Turkov, ki se ze prakticno smatrajo za Nemce (se pravi dosti lazje od mene dojemajo stavke, sestavljene iz besed, ki premorejo lahko tudi po 40 in vec crk, hehe) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.