Z M A J Napisano 5. maj, 2018 Prijavi Napisano 5. maj, 2018 Wi-fi nad oblaki; na poti z najve?jo ptico A380 800 proti Katarju. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 5. maj, 2018 Prijavi Napisano 5. maj, 2018 qatar airways je najbolj carski avioprevoznik na katerem sem bil 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 6. maj, 2018 Prijavi Napisano 6. maj, 2018 qatar airways je najbolj carski avioprevoznik na katerem sem bilSaj tudi po raziskavah in mnenjih potnikov je vedno v vrhu. Citiraj
pob Napisano 6. maj, 2018 Prijavi Napisano 6. maj, 2018 ?ez celotne praznike sem delal, jutri in v torek imam pa dopust, juhej.Aja, pa to koristim lanski dopust, ker ga morm pocasi porabit. Bom pa doma, pa ?e se zna zgodit, da bom mogu delat za ?iht... Trololo. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Katjaa Napisano 8. maj, 2018 Prijavi Napisano 8. maj, 2018 Na?a dru?ina se ve?a:) Najprej je pri?el ?e en pes, septembra prihaja ?e dojen?ek. Samo naj Mazda dela, ker Alfe nimajo tolk placa 6 Citiraj
Symon Napisano 9. maj, 2018 Prijavi Napisano 9. maj, 2018 Izdelal ?ebelnjak, vklju?no z okni, vrati, notranjo opremo. V bistvu vse razen brun je moje delo. Pa zidanje (?karfo) je mel brat ?ez. 11 Citiraj
gregc88 Napisano 9. maj, 2018 Prijavi Napisano 9. maj, 2018 lepo, sam da bojo pol res ?ebelce not... ne ?ar in pijan?na Citiraj
Gelipter Napisano 9. maj, 2018 Prijavi Napisano 9. maj, 2018 Ej...stari super pohvale..tako naprej...lp Citiraj
Symon Napisano 9. maj, 2018 Prijavi Napisano 9. maj, 2018 lepo, sam da bojo pol res ?ebelce not... ne ?ar in pijan?na ?Bojo. Saj jih ?e mamo, samo preselili jih ?e nismo. ?Se pa zna zgoditi, da se bo notri kdaj kak ?ips pojedel in sok spil Citiraj
Gelipter Napisano 9. maj, 2018 Prijavi Napisano 9. maj, 2018 Ej...pol po kaj doma?ega meda...Bo kaj za prodat..?se priporo?am..lp Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. maj, 2018 Prijavi Napisano 10. maj, 2018 Naredil izpit za c kategorijo :) Citiraj
jures Napisano 10. maj, 2018 Prijavi Napisano 10. maj, 2018 Naredil izpit za c kategorijo :)Cestitke, a bos kolesa prevazal? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 10. maj, 2018 Prijavi Napisano 10. maj, 2018 Cestitke, a bos kolesa prevazal?To jih ze zdaj:) tnx Citiraj
Slivka Napisano 10. maj, 2018 Prijavi Napisano 10. maj, 2018 Ej...pol po kaj doma?ega meda...Bo kaj za prodat..?se priporo?am..lp Ne da bi se preve? hvalil in ne da bi preve? reklamo delal, ampak "doma?e stvari" so v neki drugi temi. In ?e ?e spra?uje? za med... http://www.mazda-si.net/topic/10837-eu-vs-slo/?p=349111 Citiraj
Symon Napisano 10. maj, 2018 Prijavi Napisano 10. maj, 2018 Zaenkrat bo samo za doma?o uporabo. Dokler se ne ulaufa vse skupaj. Citiraj
Gelipter Napisano 10. maj, 2018 Prijavi Napisano 10. maj, 2018 Ok..hvala za inf...pol pa kasneje ?e bo vi?ka lp Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. maj, 2018 Prijavi Napisano 12. maj, 2018 a te ni napral? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 12. maj, 2018 Prijavi Napisano 12. maj, 2018 a te ni napral? Nope,sem ravno startal ko je nehalo. Tistih par kapelj je pa vetrovka skupaj z blatniki prestregla Citiraj
Alex Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 V?eraj sem bil v Cankarjevem domu.Gostoval je svetovno znan Norve?ki pisatelj Jo Nesbo.Tip je totalen car, nosi usnjene jakne, igra kitaro v bandu in je free climber. Rad zahaja med drugim v Osp.Sem si ?isto druga?e predstavljal pisatelja, ker ko vidim te na?e, misli?, da so vsi tako zapeti in da so pojedli vse znanje sveta.Res prijetno dru?enje z njim saj je tudi izredno duhovit.Pa ?e avtogram z posvetilom imam. 4 Citiraj
Nejc1986 Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 V?eraj sem bil v Cankarjevem domu.Gostoval je svetovno znan Norve?ki pisatelj Jo Nesbo.Tip je totalen car, nosi usnjene jakne, igra kitaro v bandu in je free climber. Rad zahaja med drugim v Osp.Sem si ?isto druga?e predstavljal pisatelja, ker ko vidim te na?e, misli?, da so vsi tako zapeti in da so pojedli vse znanje sveta.Res prijetno dru?enje z njim saj je tudi izredno duhovit.Pa ?e avtogram z posvetilom imam.Big,big like! ? Citiraj
AmpeR Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 Dober plezalec je ta Jo ;-) https://www.primorske.si/kultura/jo-nesb%C3%B8-cudoviti-osp-so-mi-ze-velikokrat-hvalili Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.