Boss Napisano 4. junij, 2018 Prijavi Napisano 4. junij, 2018 Pa ne ?e spet? :ne vem: A so to ?e stare zadeve al si kaj novega fasal? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. junij, 2018 Prijavi Napisano 4. junij, 2018 Dokoncanje zcetega lani 1. februarja.Vsaj upam da je dokoncanje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 4. junij, 2018 Prijavi Napisano 4. junij, 2018 Ej..Ajvar dr?i se..saj bo ok.to ?e zrihta? in gre? dom..pol pa ?iht..lp Citiraj
Nejc1986 Napisano 4. junij, 2018 Prijavi Napisano 4. junij, 2018 Upam da ni kaj huj?ega ter da se vse dobro izte?e... Citiraj
Boss Napisano 4. junij, 2018 Prijavi Napisano 4. junij, 2018 dne 4. 6. 2018 ob 9:52 je Gelipter napisal: Ej..Ajvar dr?i se..saj bo ok.to ?e zrihta? in gre? dom..pol pa ?iht..lp zadnji del stavka se sli? kot gro?nja Citiraj
Slivka Napisano 4. junij, 2018 Prijavi Napisano 4. junij, 2018 dne 4. 6. 2018 ob 6:46 je YavarYe X6V6 napisal: Moj doma,upam da zadnjic. To je precej dvoumno za prebrati. Si se naveli?al takega ?ivljenja in upa?, da te bodo tokrat do konca zafurali? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. junij, 2018 Prijavi Napisano 4. junij, 2018 Hujse je blo lani k sem ze teto s koso gledal.Tahujse je mimo zdej na intenzivni malo sestre zabavam. dne 4. 6. 2018 ob 11:39 je Boss napisal: zadnji del stavka se sli? kot gro?nja Brez panike zadnjic v smislu d se koncno po 14 mesecih zrihtam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. junij, 2018 Prijavi Napisano 5. junij, 2018 ajvar pa kje si ti stari? zgledas kot telebajsek z unim ekranom na trebuhu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gelipter Napisano 5. junij, 2018 Prijavi Napisano 5. junij, 2018 Ajvar ...?elimo ti hitro okrevanje..saj bo ?lo hitro ..lp 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. junij, 2018 Prijavi Napisano 5. junij, 2018 To?no 1leto od operacije, ki mi je glede marsi?esa spremenila pogled na nekatere stvari in ki mi je po drugi strani dala konkretno misliti... Citiraj
Boss Napisano 5. junij, 2018 Prijavi Napisano 5. junij, 2018 dne 5. 6. 2018 ob 5:03 je LabiGT napisal: ajvar pa kje si ti stari? zgledas kot telebajsek z unim ekranom na trebuhu Bajsek ni ve?, torej kaj ?e ostane? :hudicek: Kaj me bo ganjal, k bo bil spet OK. Citiraj
mazdaman Napisano 5. junij, 2018 Prijavi Napisano 5. junij, 2018 A ?e vedno bolni?ko vle?e?? Zdaj bo pa ?e po?asi dovolj daj se ?e porihtaj Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Nejc1986 Napisano 6. junij, 2018 Prijavi Napisano 6. junij, 2018 ?eprav se mi res ni dalo zjutraj vstati,sem obul nove superge in jih ?el konkretno stestirati na 12km tek po blatnih Orlah in Golovcu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. junij, 2018 Prijavi Napisano 6. junij, 2018 Se nekaj minut in upam da sem zkljucil z zdravljenjem ki se mi vlece ze 16 mesecev.Tale zadnja "malenkost" me je se najbolj bolela dokler je niso odstranili.Upam da se sedaj vse postavilo tja kot pase in tako kot mora biti. 5 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 6. junij, 2018 Prijavi Napisano 6. junij, 2018 dne 6. 6. 2018 ob 12:20 je YavarYe X6V6 napisal: Se nekaj minut in upam da sem zkljucil z zdravljenjem ki se mi vlece ze 16 mesecev.Tale zadnja "malenkost" me je se najbolj bolela dokler je niso odstranili.Upam da se sedaj vse postavilo tja kot pase in tako kot mora biti. Stari, sej ne govorimo tisti "malenkosti" Citiraj
jures Napisano 6. junij, 2018 Prijavi Napisano 6. junij, 2018 To ajvar is back. Pocajti se, da bo telo lahko sprejelo navor MPSke Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
FuManchu Napisano 6. junij, 2018 Prijavi Napisano 6. junij, 2018 Narisal par izdelkov v Cati-ji Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. junij, 2018 Prijavi Napisano 7. junij, 2018 dne 6. 6. 2018 ob 13:58 je jures napisal: To ajvar is back. Pocajti se, da bo telo lahko sprejelo navor MPSkeMPS bo se kr nekaj casa parkiran,ker si je nabral nekaj tezavic-prevec parkiran, za zamenjat leva sprednja in zadnja vrata ki mi je je prijazno "poskodovala" ena gospa,se ved barvanje le teh,... zamenal bom se sprednje in zadnje diske in ploscice,ker prav neprijetno tresejo zaradi mest kjer so ploscice zarjavele na diske,... Ampak vse ostalo pa dela bp. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mamica Napisano 8. junij, 2018 Prijavi Napisano 8. junij, 2018 dne 6. 6. 2018 ob 12:20 je YavarYe X6V6 napisal: Se nekaj minut in upam da sem zkljucil z zdravljenjem ki se mi vlece ze 16 mesecev.Tale zadnja "malenkost" me je se najbolj bolela dokler je niso odstranili.Upam da se sedaj vse postavilo tja kot pase in tako kot mora biti. dne 6. 6. 2018 ob 13:31 je Boss napisal: Stari, sej ne govorimo tisti "malenkosti" Uuu, upam, da res ni govora o tisti pomembni "malenkosti". Saj, ?e je to treba odstraniti pri kak?nem ?estdeset letnem dedku, je eno, ampak pri... ... Tako, od oka, petin?tirideset letniku, bi pa tista "malenkost" znala ?e prav priti. ?eprav veliko mo?kih sli?im, da jih boli tista "malenkost"... YavarYe X6V6, dr?ite se. In ?im prej okrevajte! Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 8. junij, 2018 Prijavi Napisano 8. junij, 2018 Bicikli ?e v prtlja?niku in greva na izlet s slab?o polovico, potem pa direkt v Deutschland Danes sem uradno bolan, oujea 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 14. junij, 2018 Prijavi Napisano 14. junij, 2018 Pravkar poslal odpoved v nepopolni nemscini, ker sem nasel neki boljsega, logisticira naj pa dalje kdo drug namesto mene. Zdele pa v navalu navdusenja na pivo. Na zdravje! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 14. junij, 2018 Prijavi Napisano 14. junij, 2018 Skoraj izbral nov intercooler za Vikinga. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.