Nejc1986 Napisano 30. junij, 2018 Prijavi Napisano 30. junij, 2018 Jaz pa se spustil na pribli?no 900 metrov nadmorske vi?ine, na?agal in nacepil 25 metrov drv in se nato povzpel nazaj na 965 metrov nadmorske vi?ine...Nisem fous 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 30. junij, 2018 Prijavi Napisano 30. junij, 2018 Jest sem na Logitechu ze dolgo dolgo, s kolegom sva ene 3 leta nazaj nabavila G502-ke in...mmmm. Super mi?. Imam pa ?e vedno mojo staro g400s ki potuje skupaj z laptopom in ?e vedno no?e crknit; dela bp. Pri nekaterih stvareh se splaca biti brand whore. #mazda?e nisem do?ivel da logitechu nebi crknila leva tipka. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
pob Napisano 3. julij, 2018 Prijavi Napisano 3. julij, 2018 Spet na ?iht. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Slivka Napisano 3. julij, 2018 Prijavi Napisano 3. julij, 2018 Ne vem, pod kak?no zvezdo sem rojen, ampak danes sem spet "cukal" bencin iz dizela?a. Sploh ne ?tejem ve?, kolikokrat sem ?e to po?el. No, dokler ne iz svojih dizela?ev, je vse v redu... Sem pa spet dobil 50 litrov bencina z nafto... 1 Citiraj
mazdaman Napisano 3. julij, 2018 Prijavi Napisano 3. julij, 2018 Na kaj me to spominja Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
pob Napisano 3. julij, 2018 Prijavi Napisano 3. julij, 2018 Ne vem, pod kak?no zvezdo sem rojen, ampak danes sem spet "cukal" bencin iz dizela?a. Sploh ne ?tejem ve?, kolikokrat sem ?e to po?el. No, dokler ne iz svojih dizela?ev, je vse v redu... Sem pa spet dobil 50 litrov bencina z nafto... au?. to se je tudi meni enkrat zgodilo in upam, da edinkrat. ?kodo fabio sem imel 4 leta, ko mi je ratalo nekega dne natankat 30? bencina not preden sem opazil, kaj delam. good job me. Citiraj
Deeyan Napisano 3. julij, 2018 Prijavi Napisano 3. julij, 2018 Ne vem, pod kak?no zvezdo sem rojen, ampak danes sem spet "cukal" bencin iz dizela?a. Sploh ne ?tejem ve?, kolikokrat sem ?e to po?el. No, dokler ne iz svojih dizela?ev, je vse v redu... Sem pa spet dobil 50 litrov bencina z nafto... To sm js tut ?e u svoji Alfi naredu to?no 50/50 je blo, ampak nism n? cukal ven 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 3. julij, 2018 Prijavi Napisano 3. julij, 2018 Saj sem tudi jaz prepri?eval mo?akarja, da bo ?e pre?ve?ilo, pa se je vseeno odlo?il, da raje pocukamo ven. Njegova Suzuki Vitara ?e ni stara pol leta...Na kaj me to spominja Mogo?e na davek, ko si se vozil po Gori?ki brez prijave lokalnim oblastem? Citiraj
mazdaman Napisano 4. julij, 2018 Prijavi Napisano 4. julij, 2018 Vsaka ?ola nekaj stane 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Nejc1986 Napisano 8. julij, 2018 Prijavi Napisano 8. julij, 2018 Za dobro jutro slu?bena pot v son?no Izolo. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 8. julij, 2018 Prijavi Napisano 8. julij, 2018 Po res dolgem ?asu spal skoraj do desetih dopoldne. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. julij, 2018 Prijavi Napisano 8. julij, 2018 Po precej ?udnem dnevu v sluzbi,polnemu provokacij, kon?al z delom 3h prej kot ponavadi, tako da sem lahko pogledal ve?ji del f1 dirke in ?el na kratko 50km furco. Medtem ko se provokatorji najbr? nekje praskajo po svoji leni riti. 2 Citiraj
pob Napisano 10. julij, 2018 Prijavi Napisano 10. julij, 2018 Danes igram varu?ko in sem vesel, da imam tak?en ?iht, da lahko nemoteno delam od doma. Poleg tega mi je pri?parana pot do LJ in nazaj. Citiraj
Z M A J Napisano 10. julij, 2018 Prijavi Napisano 10. julij, 2018 Aplavz za re?evalce s Tajske, ki so re?ili jamske ujetnike! 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 11. julij, 2018 Prijavi Napisano 11. julij, 2018 Nevem a je za pohvalit al ne. Jutri dobi novo verigo. Sej drga? je pa pridna:) 1 Citiraj
Gelipter Napisano 11. julij, 2018 Prijavi Napisano 11. julij, 2018 Ej...super naj dobro zrihtajo pri Majesu.lp Citiraj
pob Napisano 13. julij, 2018 Prijavi Napisano 13. julij, 2018 Obeta se mi super podalj?an vikend z bolj?o polovico nekje na morju. Lokacija ?e ni znana, pa? kamor naju pot zanese. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 13. julij, 2018 Prijavi Napisano 13. julij, 2018 Lu?tno in aktivno pre?ivel PETEK TRINAJSTI. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 13. julij, 2018 Prijavi Napisano 13. julij, 2018 Tudi jaz sem bil aktiven na petek 13. - odpravljal posledice vdora vode v bajto. Tako da datum je tokrat res pomenil nesre?o. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 15. julij, 2018 Prijavi Napisano 15. julij, 2018 V?eraj bil v La?kem na odli?nem koncertu The dead daisies.Bil v prvi vrsti, dobil trzalice od kitarista Aldricha in basista Mendoze.Pa ?e zastonj koncert!Zdraven mene so bili Italijan?ki in Mad?ari ter Japonci, ki se kar niso mogli na?udit, da je tak koncert zastonj.Pohvalno za organizatorje! 2 Citiraj
Z M A J Napisano 16. julij, 2018 Prijavi Napisano 16. julij, 2018 Ko s kolesa ugledas 2 de?nikarici, s tem da imam neki dioptrije, hehe 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 18. julij, 2018 Prijavi Napisano 18. julij, 2018 Po 1h57minut vzpona jutranja kava na Stelviu... Nepopisno. 5 Citiraj
Boss Napisano 18. julij, 2018 Prijavi Napisano 18. julij, 2018 Jebemu Nejc, jaz bom kar nehal tukaj pisat o kolesarskih izletih, ker tvoji so tolk bolj?i, da moji izpadajeo ?ist brez veze. Citiraj
Nejc1986 Napisano 18. julij, 2018 Prijavi Napisano 18. julij, 2018 Malica v livignu. Banana,kruh in jogurt na klopci v centru. Son?no lepo... Ma kaj lepo, ?UDOVITO vreme. I Love Italy. Citiraj
Alex Napisano 18. julij, 2018 Prijavi Napisano 18. julij, 2018 Malica v livignu. Banana,kruh in jogurt na klopci v centru. Son?no lepo... Ma kaj lepo, ?UDOVITO vreme. I Love Italy.Tudi meni je zakon. Vedno hodim pozimi a bi se enkrat tudi poleti moral odpravit v Dolomite. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.