Nejc1986 Napisano 1. avgust, 2018 Prijavi Napisano 1. avgust, 2018 Na konkretno podjebavanje in dretje varnostnika nad menoj , medtem ko je hotel uveljavljati svoja pravila, se odzval povsem mirno, ga povpra?al po imenu in priimku in o incidentu obvestil nadrejene. Ja... Moja naklonjenost do varnostnikov se nadaljuje;sami so si krivi... Nisem ?e imel dobre izku?nje z njimi,zal... Citiraj
Z M A J Napisano 1. avgust, 2018 Prijavi Napisano 1. avgust, 2018 Odli?en ob?utek biti ponovno zaposlen v domovini (v zelo uspe?nem tujem podjetju) in spati v lastni rezidenci, da ne omenjam vseh ostalih razlogov za dobro voljo; ne samo narava in h?i. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 1. avgust, 2018 Prijavi Napisano 1. avgust, 2018 ZMAJ, car si in dobrodo?el nazaj 2 Citiraj
LabiGT Napisano 1. avgust, 2018 Prijavi Napisano 1. avgust, 2018 ta druga slika, kot da je slikana v 90tih 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 1. avgust, 2018 Prijavi Napisano 1. avgust, 2018 ?e tako nekako sprana je, da res dobi? ob?utek, da je vsaj 20 let stara.... Citiraj
AmpeR Napisano 1. avgust, 2018 Prijavi Napisano 1. avgust, 2018 Uf sem se najel kalamarov na ?aru :-) 2 Citiraj
Gelipter Napisano 1. avgust, 2018 Prijavi Napisano 1. avgust, 2018 Ej..ZMAJ ...dobrodo?el DOMA lp 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. avgust, 2018 Prijavi Napisano 2. avgust, 2018 Prestopil med 29colarje... Kupil 2h nazaj,tako da ?e ni bilo ?asa namestiti ?tevca in odstraniti ogabne odsevnike. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 3. avgust, 2018 Prijavi Napisano 3. avgust, 2018 Zadnjih par dni vsak dan ?akal, da bo nek dan brez de?ja in se s kosilnico lotim doma?ega travnika. In je uspelo danes, no 5min kasneje DE?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 3. avgust, 2018 Prijavi Napisano 3. avgust, 2018 Prestopil med 29colarje...Dobrodo?el med nami. Ko sem pred ene 12 leti na Tabli omenil, da pa z ve?jim premerom gum kolo ful bolj?e pleza in je na sploh hitrej?e, so me znalci poklopil da nimam pojma in da bo 26" forever. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 4. avgust, 2018 Prijavi Napisano 4. avgust, 2018 Dobrodo?el med nami. Ko sem pred ene 12 leti na Tabli omenil, da pa z ve?jim premerom gum kolo ful bolj?e pleza in je na sploh hitrej?e, so me znalci poklopil da nimam pojma in da bo 26" forever. Ni? na svetu ni 4ever,pa bi bila velikost feltne na kolesu 4ever. Pleza res dobro,za hitrost po ravnini pa itk ni mtb. Citiraj
jures Napisano 4. avgust, 2018 Prijavi Napisano 4. avgust, 2018 Labi je rekel da ce mas specialko si .....pa je zamenjal :)Jaz pa tezko najdem kolo zame, da je velik pa da ima mezzo mezzo trekking - gorski profil. Verjetno zato mam moj bicikl ze 12 let. S 700 gumami. Res pa da malo pedaliram, samo druzinsko. Sam se ne spravim glih, ceprav veckrat pogledam proti Katarini Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 4. avgust, 2018 Prijavi Napisano 4. avgust, 2018 Ne,ne... Specialka seveda ostaja... Namesto culta 26col mtb ,letnik 2014 je tole... Citiraj
Z M A J Napisano 4. avgust, 2018 Prijavi Napisano 4. avgust, 2018 Tale bo s5 odli?en wikend, z vsega po malo Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 4. avgust, 2018 Prijavi Napisano 4. avgust, 2018 Labi je rekel da ce mas specialko si .....pa je zamenjal :)Jaz pa tezko najdem kolo zame, da je velik pa da ima mezzo mezzo trekking - gorski profil. Verjetno zato mam moj bicikl ze 12 let. S 700 gumami. Res pa da malo pedaliram, samo druzinsko. Sam se ne spravim glih, ceprav veckrat pogledam proti Katarini moj trekking je univega terreno 4.0, tocno tak kot opisujes (tega sem kupil, da bi dal otroski sedez zadaj) pa ga uporabljam veliko vec kot mtbja...edino, kar me moti, da je precej tezek Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 4. avgust, 2018 Prijavi Napisano 4. avgust, 2018 Labi je rekel da ce mas specialko si .....pa je zamenjal :)Jaz pa tezko najdem kolo zame, da je velik pa da ima mezzo mezzo trekking - gorski profil.Verjetno zato mam moj bicikl ze 12 let. S 700 gumami. Res pa da malo pedaliram, samo druzinsko. Sam se ne spravim glih, ceprav veckrat pogledam proti KatariniOj ?e te?ko najde? kolo zase,ti priporo?am,da se (ko bo? kupoval novega) oglasis v nekdanji cultovi ?tacuni na Lavrici. Ko sem ga jaz tam kupoval leta 14 sem si lahko ornk izmi?ljeval kar se ti?e sede?a,gum,komplet opreme. Oni pa? sestavljajo po naro?ilu kupca (vsaj v?asih je bilo tako,ceprav je potem bajo ?lo nekaj v qurac,je za preverit), pa ?e cenovno so b.p. Sicer pa... Katarina nad Medvodami; ko si 1x gor je super ?e nadaljevati na sv. Jakob,baje so asfaltirali zadnjih par metrov pred cerkvijo,ki je bil sicer te?ko prevozen zaradi slabe podlage. Me ?e nekaj ?asa ni bilo gor. Citiraj
jures Napisano 4. avgust, 2018 Prijavi Napisano 4. avgust, 2018 O ves kaj za Jakob pa vzamem psa pa usekava pesaka Ponavadi kar iz sv. marjete. Idealna neobljudena pot (vse kar ne ponuja smarna na primer) 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 4. avgust, 2018 Prijavi Napisano 4. avgust, 2018 O ves kaj za Jakob pa vzamem psa pa usekava pesaka Ponavadi kar iz sv. marjete. Idealna neobljudena pot (vse kar ne ponuja smarna na primer)Sv.marjeta pa ne vem kje je. Poznam pa Govejk npr. Tud Kr lepo za It z mtb gor Citiraj
jures Napisano 4. avgust, 2018 Prijavi Napisano 4. avgust, 2018 Sv.marjeta pa ne vem kje je. Poznam pa Govejk npr. Tud Kr lepo za It z mtb gor Ti ne povem, ker tam se nisem srecal gorskega kolesarja in naj tako ostane :) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 4. avgust, 2018 Prijavi Napisano 4. avgust, 2018 Ti ne povem, ker tam se nisem srecal gorskega kolesarja in naj tako ostane :)Pravilno,nekatere potke morajo ostati zgolj pohodni?ke. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 4. avgust, 2018 Prijavi Napisano 4. avgust, 2018 Pravilno,nekatere potke morajo ostati zgolj pohodni?ke.ne ne nekatere potke morajo ostati zgolj lovske Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano 5. avgust, 2018 Prijavi Napisano 5. avgust, 2018 Tista iz Sv. Marjete je ?e vite?ka... ... po poteh roparskih vitezov... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Aless Napisano 5. avgust, 2018 Prijavi Napisano 5. avgust, 2018 Moja 29tka za po cesti 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Nejc1986 Napisano 5. avgust, 2018 Prijavi Napisano 5. avgust, 2018 Moja 29tka za po cestiLepa. Citiraj
Z M A J Napisano 6. avgust, 2018 Prijavi Napisano 6. avgust, 2018 Oba avta ostala parkirana v doma?i gara?i in 1.v ?ivljenju na delovno mesto s kolesom. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.