Nejc1986 Napisano 6. avgust, 2018 Prijavi Napisano 6. avgust, 2018 Za?etek tedna z meni najljub?o izmeno;11h-19h. Noben drug je no?e pa jo jst pokasiram vedno.meni je prav Zjutraj 1h kolesa,zdaj umirjen zajtrk v vise?i mre?i,potem pa slu?it denar. Kaj ?m lep?ega. Citiraj
Z M A J Napisano 7. avgust, 2018 Prijavi Napisano 7. avgust, 2018 Idila na Velenjskem jezeru 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 7. avgust, 2018 Prijavi Napisano 7. avgust, 2018 Medtem ko ve?ina mojih bebastih sodelavcev pije n-to pivo in re?ujejo svet, gremo nekateri vsaj za 1uro ?portat. Bolje kot ni?... Citiraj
Alex Napisano 8. avgust, 2018 Prijavi Napisano 8. avgust, 2018 Medtem ko ve?ina mojih bebastih sodelavcev pije n-to pivo in re?ujejo svet, gremo nekateri vsaj za 1uro ?portat. Bolje kot ni?...Ampak dobro no, kak?no pivo pa pa?e v?asih. Pravi dedec rukne kak pir. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. avgust, 2018 Prijavi Napisano 8. avgust, 2018 Ampak dobro no, kak?no pivo pa pa?e v?asih. Pravi dedec rukne kak pir. Saj vem da sem ?udak ker spijem ravno 2mala piva na leto in to je to kar se ti?e alkota. Ampak nekaj je spiti pivo,drugo je pa pitje pira ob vsaki priliki in ?infati ljudi ki tega pa? ne po?nemo/jo... Citiraj
Z M A J Napisano 8. avgust, 2018 Prijavi Napisano 8. avgust, 2018 Nejc, o?itno se preve? obremenjuje? z drugimi, poskusi po sistemu BMK in bo? lep?e ter dlje ?ivel Zame pa danes idealen dan, pa brez piva in ostalih alkoholnih derivatov Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 8. avgust, 2018 Prijavi Napisano 8. avgust, 2018 Nejc, o?itno se preve? obremenjuje? z drugimi, poskusi po sistemu BMK in bo? lep?e ter dlje ?ivel Zame pa danes idealen dan, pa brez piva in ostalih alkoholnih derivatov Glede 1ga odstavka; vse ima svoje meje .. 2odstavek; lajkam 1 Citiraj
FuManchu Napisano 9. avgust, 2018 Prijavi Napisano 9. avgust, 2018 Pir pa pa?e pri 35?C bolj kot ?amar budali. Lep pozdrav iz obale. 6 Citiraj
Nejc1986 Napisano 9. avgust, 2018 Prijavi Napisano 9. avgust, 2018 V?eraj me nadrejeni presenetili z novico, da sem danes lahko frei in da grem lahko malo kolesarit... ?e bi imel ?e sodelavce tako normalne kot imam nadrejene... Lepo izkoristil dan; zjutraj peljal gorca na prvi servis, naredil ?isto solidno turco s specialko (lj-orle-mali vrh-polica-pance-sostro-orle-lj);75 km. Na Orlah dobil ?ig za 25i vzpon s kolesom in s tem zastonj pico po izbiri. Pa je padel Off obrok meseca avgusta super pice imajo; priporo?am. Potem na zavarovalnici Triglav obnovil zavarovanje ?portnih aktivnosti , o?istil specialko, zdaj pa vise?a mre?a time V?eraj me nadrejeni presenetili z novico, da sem danes lahko frei in da grem lahko malo kolesarit... ?e bi imel ?e sodelavce tako normalne kot imam nadrejene... Lepo izkoristil dan; zjutraj peljal gorca na prvi servis, naredil ?isto solidno turco s specialko (lj-orle-mali vrh-polica-pance-sostro-orle-lj);75 km. Na Orlah dobil ?ig za 25i vzpon s kolesom in s tem zastonj pico po izbiri. Pa je padel Off obrok meseca avgusta super pice imajo; priporo?am. Potem na zavarovalnici Triglav obnovil zavarovanje ?portnih aktivnosti , o?istil specialko, zdaj pa vise?a mre?a time Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 9. avgust, 2018 Prijavi Napisano 9. avgust, 2018 Eni ki imamo bolj slabe prebavne sokove v ?elodcu pa bolj mal ?ol?a pice s pomo?jo radenske nikoli ne prebavimo. S pirom ki je sicer ogaben za pit, pa nekak gre. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 9. avgust, 2018 Prijavi Napisano 9. avgust, 2018 Eni ki imamo bolj slabe prebavne sokove v ?elodcu pa bolj mal ?ol?a pice s pomo?jo radenske nikoli ne prebavimo. S pirom ki je sicer ogaben za pit, pa nekak gre. Jaz sem imel pa dolga leta problem kaj naro?iti v gostilni; alkota ne pijem , sadnih sokov sploh ne,nekaj ?asa sem bil na radlerjih (tista 2%alkota zanemarimo), vodo naro?iti se mi je pa zdelo neumno. No,zdaj sem na Radenski; topli-da ne praska po grlu sicer pa imam ?elodec, ki pomojem prebavi tudi risalne ?eblji?ke (beri: energijski geli so moji prijatelji tudi na te??e,marsikdo jih pa ne more videti). Citiraj
robertos664 Napisano 11. avgust, 2018 Prijavi Napisano 11. avgust, 2018 Ne da bi se hvalil, ampak sre?en ko radio Po desetih letih na sesalcih spet pravi motor.. 1 Citiraj
jures Napisano 11. avgust, 2018 Prijavi Napisano 11. avgust, 2018 Jutri ob 08:30 na OMV Postojna. jaz bom tam Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 12. avgust, 2018 Prijavi Napisano 12. avgust, 2018 Ej...Robertos664..?estitke za motor..lep je -prava zverina Naj ti dobro slu?i...lp 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 12. avgust, 2018 Prijavi Napisano 12. avgust, 2018 Zmaj,tnx za idejo za kolesarjenje po Platku. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. avgust, 2018 Prijavi Napisano 13. avgust, 2018 Odli?no vzdu?je in po?utje na delovnem mestu. ?e kdo i??e zaposlitev, lahko morda kaj pomagam, sicer pa kot pravi kolega Drago trenutno kdor ?eli kaj delat, hitro najde slu?bo, hehe 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 15. avgust, 2018 Prijavi Napisano 15. avgust, 2018 Prazniku primeren razgled iz pisarne v Julijcih. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 15. avgust, 2018 Prijavi Napisano 15. avgust, 2018 Prazniku primeren razgled iz pisarne v Julijcih.Lepo Citiraj
Z M A J Napisano 19. avgust, 2018 Prijavi Napisano 19. avgust, 2018 ?portni piknik v Idrijski Beli nam je noro dobro uspel, udele?ba pa bistveno ve?ja kot sem pri?akoval! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 22. avgust, 2018 Prijavi Napisano 22. avgust, 2018 Zloglasna rampa na poti na Ursljo goro... Kdor je kdaj (pri)kolesaril gor, ve o ?em govorim... 4 Citiraj
jures Napisano 22. avgust, 2018 Prijavi Napisano 22. avgust, 2018 si moral cik cak verjetno.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertk6 Napisano 22. avgust, 2018 Prijavi Napisano 22. avgust, 2018 Zloglasna rampa na poti na Ursljo goro... Kdor je kdaj (pri)kolesaril gor, ve o ?em govorim...Hja tukaj pa res mora? s kolesa......kak je pa druga?e naprej ?lo z 29tko??? Citiraj
Nejc1986 Napisano 22. avgust, 2018 Prijavi Napisano 22. avgust, 2018 Hja tukaj pa res mora? s kolesa......kak je pa druga?e naprej ?lo z 29tko???si moral cik cak verjetno....Ubistvu ne. Sm se moral bl fokusirat na vo?njo po ?immanj zjahanem delu makadama. Pa? v prvo pa trmasto grist pa izkoristiti tista 2ovinka da sem ?el na zunanjo stran malo zadihati pa spit po?irek. Hja tukaj pa res mora? s kolesa......kak je pa druga?e naprej ?lo z 29tko???Ubistvu super,ne morem pa dat nekih primerjav z 26col tukaj,ker sem prvi? vozil ta klanec. Sicer pa kolo res super pleza,je pa res da ima te?je prenose kot star mtb (2x10). Citiraj
robertos664 Napisano 22. avgust, 2018 Prijavi Napisano 22. avgust, 2018 danes imel fraj dan, izkoristil za izlet z mopedom Ptuj, Kranj, ?elezna Kapla, Pliberk, Soboth, Jurij, Ptuj 380km 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.