Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Delam vse praznike razen ?e si vzamem dopust. Taka pa? je slu?ba!Zato pa dobim 1 dan dopusta na leto zraven!!! Dobra nalo?ba za delodajalca. Lp

Napisano

Delam vse praznike razen ?e si vzamem dopust. Taka pa? je slu?ba!Zato pa dobim 1 dan dopusta na leto zraven!!! Dobra nalo?ba za delodajalca. Lp

Ja tudi moja slu?ba je takA... To sem vedel ?e ko sem ?el na razgovor in se ne prito?ujem. In imam rad svojo slu?bo...

?e raje imam pa frei dni.... Saj imajo tudi vsi moji sodelavci in sodelavke tako slu?bo in lahko je tudi Nejc kdaj frei...

Napisano

seveda, pa se tisto je pomoje sam led oz ta umetn sneg ki ni to to ... js bom pocaku da ga nasuje :D do marca bo ze neki al kaj

Jaz tudi...

Napisano

Enako... imam raje smu?anje, ko so dnevi dalj?i in ni toliko mraz. In pa, da je ve?inoma naraven sneg.

Napisano

Silvestrovanje brez pijan?evanja, le kozarec penine za nazdravit. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Enako... brez penine. :)

Napisano

x2

N7rRRL1.jpg

Napisano

Medtem ko stevilcna populacija se zdravi tigra od vceraj, pri meni ze kletni fitness obratuje na fertig, no v kratkem pa sledi se nekaj prijetnejsega. Fajn 1.dan leta bo tole, kwapa! :)

Napisano

Medtem ko stevilcna populacija se zdravi tigra od vceraj, pri meni ze kletni fitness obratuje na fertig, no v kratkem pa sledi se nekaj prijetnejsega. Fajn 1.dan leta bo tole, kwapa! :)

Super... Fitness je Kul

Napisano

Odzuni tak lep ureme, ti pa v kevdru?

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Ja,danes je bilo tako lepo vreme,da je bilo potem ?isto preve? gne?e povsod...

Ampak ok...

post-9068-0-14356500-1546376276_thumb.jpg

Napisano

Danes ?e drugi dan v letu igral ko?arko zunaj... mater, od tega globalnega segrevanja mam ?e polhen kur* lepega vremena. Kdaj se bo poobla?ilo in megla ter mraz?

33112_1.png

Napisano

Danes ?e drugi dan v letu igral ko?arko zunaj... mater, od tega globalnega segrevanja mam ?e polhen kur* lepega vremena. Kdaj se bo poobla?ilo in megla ter mraz?

He, baje da bo nekaj mraza te dni... kar se pa ti?e megle, smo jo mi prevzeli in jo je bilo pred novim letom kar nekaj.

Kje je burja?

Napisano

Meni je pa prou super tako vreme. ?koda da ni bilo snega decembra, ampak ce ga do zdaj ni bilo, tudi zdaj ne rabi biti....

Fajn je biti zunaj na soncu....

Napisano

Lep pozdrav iz Gradac-a

post-5644-0-60101400-1546559195_thumb.jpg

Razgled ob jutranji kavi ...
post-5644-0-97088500-1546590179_thumb.jpg

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Po dolgem ?asu opravljal alkotest in napihal kurc kej, torej 0,00  :policaj:

Napisano

Fenomenalno izkoristil 6dni dopusta. Malo ?porta, ogromno spanja in veliko dru?inskega dru?enja.... Ju3 siht,potem pa s5 2dni frei....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.