Z M A J Napisano 12. julij, 2019 Prijavi Napisano 12. julij, 2019 Petkov delovnik poteka zelo spro??eno, sledi pa mega wikend, ko se bo dogajalo marsikaj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 13. julij, 2019 Prijavi Napisano 13. julij, 2019 Pred mano dva dni frei, oba dneva napovedano kolikor toliko normalno vreme.... A mogo?e sanjam?? Citiraj
x-layer Napisano 14. julij, 2019 Prijavi Napisano 14. julij, 2019 2 tedna dopusta... 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Nejc1986 Napisano 14. julij, 2019 Prijavi Napisano 14. julij, 2019 2 tedna dopusta...Fous, jaz sem ze pozabil kasen je obcutek... Fajn izkoristi dopust. Citiraj
x-layer Napisano 14. julij, 2019 Prijavi Napisano 14. julij, 2019 Fous, jaz sem ze pozabil kasen je obcutek... Fajn izkoristi dopust.Hvala, bom poizkusil... 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Slivka Napisano 14. julij, 2019 Prijavi Napisano 14. julij, 2019 Se moram pohvalit, da po?asi zaklju?ujem de?urstvo, ki sem ga za?el v petek ob 14ih. Jutri pa redna dopoldanska... Citiraj
Z M A J Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Neposredno po sluzbici skocil na Kokrsko sedlo in bil gor celo par min hitreje kot sem si zamislil. Forma je kar na nivoju, vsaj za grice (in nocne aktivnosti, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 18. julij, 2019 Prijavi Napisano 18. julij, 2019 Pelko opravil redni servis, zatem Zelenc 318i s pohvalo opravil tehnicni pregled. Skoraj polnoleten, pa dober Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 19. julij, 2019 Prijavi Napisano 19. julij, 2019 Prodal lani kupljeno specialko.... ?e kdo misli,da avti hitro izgubljajo vrednost... ?koda besed... Vseeno vesel. 1 Citiraj
x-layer Napisano 19. julij, 2019 Prijavi Napisano 19. julij, 2019 Prodal lani kupljeno specialko.... ?e kdo misli,da avti hitro izgubljajo vrednost... ?koda besed... Vseeno vesel.Sem skoraj eno leto iskal rabljeno mazdo 6 karavan bencin, za meni "normalno" ceno in po mojem mnenju ti avti prepo?asi izgubljajo ceno... 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
pob Napisano 20. julij, 2019 Prijavi Napisano 20. julij, 2019 No words needed. Sent from my SM-G950F using Tapatalk 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Jeee,dobil mail,ki me je razveselil... Kot ka?e dopust BO.... HAPPY 3 Citiraj
Alex Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Jeee,dobil mail,ki me je razveselil... Kot ka?e dopust BO.... HAPPYA pri vas pa te obvestijo o dopustu preko maila? zanimivo. Citiraj
Nejc1986 Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 A pri vas pa te obvestijo o dopustu preko maila? zanimivo.Mi je ubistvu ?isto vseeno kako ,samo da je.... Ker res RABIM svojo dozo mo?ganov na off nekje na malo vi?ji nadmorski vi?ini.... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Ker res RABIM svojo dozo mo?ganov na off nekje na malo vi?ji nadmorski vi?ini....Pri pomanjkanju kisika zaradi visokih nadmorskih vi?in resni?no pride do efekta na mo?gane da ti je ravno do Koro?ke. Sprobano. Stranski efekt je glavobol. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Pri pomanjkanju kisika zaradi visokih nadmorskih vi?in resni?no pride do efekta na mo?gane da ti je ravno do Koro?ke. Sprobano. Stranski efekt je glavobol.Ja,sem kar nekaj ?tudij prebral na to temo.... Ampak.... 2500m vseeno ni tako visoko... Se cuti razlika,ni pa nevemkaj. Citiraj
Alex Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Danes sem nabavil to zverino, da se lahko spopadem z modernej?im zvokom, kot je bil pred 12 leti, ko smo prenehali z aktivnim igranjem. Pa sem si rekel, nova zgodba, novi zvok.Ampak, kako to ?ge.Se bomo vrnili kot totalni heavy metal band. 4 Citiraj
AmpeR Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 No?no nudo kopanje zakon :-) pa ?e utrinke lahko gledam... 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 Danes sem nabavil to zverino, da se lahko spopadem z modernej?im zvokom, kot je bil pred 12 leti, ko smo prenehali z aktivnim igranjem. Pa sem si rekel, nova zgodba, novi zvok.Ampak, kako to ?ge.Se bomo vrnili kot totalni heavy metal band. Jaz se na te stvari ne spoznam, spljoh, ampak tole pa zgleda ko kak?en star radijo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 ja sej je isto, lampas tole lampas star radio Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 No?no nudo kopanje zakon :-) pa ?e utrinke lahko gledam... A potem si le naredil bazen? Citiraj
Alex Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 ja sej je isto, lampas tole lampas star radio He, he, res je princip delovanja enak. Edino kar je razlik je to, da je ta ?katla svinjsko draga in drugo, da je svinjsko glasna. Citiraj
Slivka Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 Svinjsko glasna? Svinjsko glasna ko nasuje? krmo v korito ali svinjsko glasna, ko je ?as kolin? Citiraj
Alex Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 Svinjsko glasna? Svinjsko glasna ko nasuje? krmo v korito ali svinjsko glasna, ko je ?as kolin? Svinjsko glasna, ko priklopim pr?ut vanjo in odprem volume. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.