Nejc1986 Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 back to basics: viber_image_2020-04-03_16-27-33.jpgNimam pojma kaj je to. Ampak zgleda Kul. Citiraj
Jest Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 Pripomo?ek za ?aganje 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 Pripomo?ek za ?aganje Oja?evalec? Citiraj
LabiGT Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 Pripomo?ek za ?aganje hahaha crku bom @alex: ja jaz mam tud blackstarja ampak 1W lampasa...sem imel,ce se spomnis multiefekt od digitecha, pa sem ga prodal, ker itak na koncu se izkaze,da rabis le dober clean in dober distortion in to je to... mogoce bi mogu dodat se enga bossa ds-1@boss glede na to, da so te oznacili, da znas vse, a vidis, da znas tud kitaristicne pedale za efekte izdelovat Oja?evalec?ne, pedal za efekt, rumeni naredi da zaga, tisti crni pa je delay/reverb, to naredi da ti pol se sumi v usesih se nekaj casa 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 hahaha crku bom @alex: ja jaz mam tud blackstarja ampak 1W lampasa...sem imel,ce se spomnis multiefekt od digitecha, pa sem ga prodal, ker itak na koncu se izkaze,da rabis le dober clean in dober distortion in to je to... mogoce bi mogu dodat se enga bossa ds-1@boss glede na to, da so te oznacili, da znas vse, a vidis, da znas tud kitaristicne pedale za efekte izdelovat ne, pedal za efekt, rumeni naredi da zaga, tisti crni pa je delay/reverb, to naredi da ti pol se sumi v usesih se nekaj casa Aaa,ok.... Tok vem kot prej Citiraj
Alex Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 hahaha crku bom @alex: ja jaz mam tud blackstarja ampak 1W lampasa...sem imel,ce se spomnis multiefekt od digitecha, pa sem ga prodal, ker itak na koncu se izkaze,da rabis le dober clean in dober distortion in to je to... mogoce bi mogu dodat se enga bossa ds-1@boss glede na to, da so te oznacili, da znas vse, a vidis, da znas tud kitaristicne pedale za efekte izdelovat ne, pedal za efekt, rumeni naredi da zaga, tisti crni pa je delay/reverb, to naredi da ti pol se sumi v usesih se nekaj casa Labi, ?e ho?e? "the distortion" bi ti predlagal tega:MXR M75 Super Badass Distortion.Tako naravnega distortion efekta nima noben drugi. Ga ima kolega na Marshallu in je top.Jaz uporabljam buti?ni BB preamp MB. Je neka me?anica distortion, tube screamerja in pre ampa v enem. Cool zadeva.Zdraven pa ?e tc electronic spark booster.Tudi dobra stvar tako za clean kot Od zvok. Citiraj
Z M A J Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 Sem popolnoma navdu?en ob pogledu na vrt, kako malo je potrebno da zadeva bistveno lep?e izgleda (sajenje nove trave, priprava skalnjaka in ?e par zadev). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 Labi, ?e ho?e? "the distortion" bi ti predlagal tega:MXR M75 Super Badass Distortion.Tako naravnega distortion efekta nima noben drugi. Ga ima kolega na Marshallu in je top.Jaz uporabljam buti?ni BB preamp MB. Je neka me?anica distortion, tube screamerja in pre ampa v enem. Cool zadeva.Zdraven pa ?e tc electronic spark booster.Tudi dobra stvar tako za clean kot Od zvok.sem sel mal gledat, pa zgleda dober tisti mxr...sam ga moram probat z mojo dzitro in ampom. Ko bodo boljsi casi 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 sem sel mal gledat, pa zgleda dober tisti mxr...sam ga moram probat z mojo dzitro in ampom. Ko bodo boljsi casi Itak. Enkrat takrat lahko uleti? dol na obalo, pa bova ?la malo na plac za vaje, da spra?imo paj?evino dol z zidov.Pa kak moj izdelek- kitaro izproba?. Citiraj
LabiGT Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 Itak. Enkrat takrat lahko uleti? dol na obalo, pa bova ?la malo na plac za vaje, da spra?imo paj?evino dol z zidov.Pa kak moj izdelek- kitaro izproba?.No evo to super predlog, takoj sem za Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 4. april, 2020 Prijavi Napisano 4. april, 2020 @boss glede na to, da so te oznacili, da znas vse, a vidis, da znas tud kitaristicne pedale za efekte izdelovat V bistvu ja... celo Bose ozvo?enja delam. V bistvu bi se firma morala imenovat Boss pa so se v marketingu zatipkali. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. april, 2020 Prijavi Napisano 10. april, 2020 Naredl nekaj nezaslišanega. Šel na zrak pred službo. Na najvišji vrh ljubljanske občine . Danes še oddelam teh 8h, potem pa Frei do ponedeljka popoldne. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 10. april, 2020 Prijavi Napisano 10. april, 2020 Mi pa 12h na šihtu danes in dva dni nazaj. Kr pestro. Razvoj mora delati naprej ne glede na razmere. Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. april, 2020 Prijavi Napisano 10. april, 2020 Tudi jaz se bom konkretno nadelal v drugi polovici meseca... Pa že začetek ni bil od muh. Zato pa še toliko raje izkoristim tele redke trenutke , ko sem lahko čisto na Off. Citiraj
Alex Napisano 10. april, 2020 Prijavi Napisano 10. april, 2020 Še eno uro pa bom tudi jaz na zasluženem dopustu. Bom delal "od doma" tako, da bom bil na računalniku in v hladilniku. 4 Citiraj
LabiGT Napisano 10. april, 2020 Prijavi Napisano 10. april, 2020 2 hours ago, Nejc1986 said: Naredl nekaj nezaslišanega. Šel na zrak pred službo. Na najvišji vrh ljubljanske občine . Danes še oddelam teh 8h, potem pa Frei do ponedeljka popoldne. Jance? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 10. april, 2020 Prijavi Napisano 10. april, 2020 pred 34 minutami je LabiGT napisal: Jance? Jp 1 Citiraj
Scr3am Napisano 10. april, 2020 Prijavi Napisano 10. april, 2020 (urejeno) Danes se oddelaj, potem se pa predaj oblastem Popravljeno 10. april, 2020 od Scr3am Citiraj
Alex Napisano 10. april, 2020 Prijavi Napisano 10. april, 2020 Jutri pa grem malo laufat. Samo moram pazit, da se preveč ne zaženem, ker sem lahko tik tak v drugi občini. Pa me potem dobijo organi pregona in ne bo lepa. Red mora bit. Al tak ali drugačen. 😋 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. april, 2020 Prijavi Napisano 10. april, 2020 Pred eno uro je Alex napisal: Jutri pa grem malo laufat. Samo moram pazit, da se preveč ne zaženem, ker sem lahko tik tak v drugi občini. Pa me potem dobijo organi pregona in ne bo lepa. Red mora bit. Al tak ali drugačen. 😋 Jaz tudi ne bom za 4imi stenami... Hvala Bogu imamo.kar nekaj lepih in neobljudenih poti v Ljubljanski občini. Citiraj
Z M A J Napisano 11. april, 2020 Prijavi Napisano 11. april, 2020 Naliw pown tank tega poceni bencina v neregistriran Wagen 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 11. april, 2020 Prijavi Napisano 11. april, 2020 Delal od jutra do večera. Veliko stvari naredil danes okoli hiše in na avtih. Zaslužen počitek sledi. 2 Citiraj
Gelipter Napisano 14. april, 2020 Prijavi Napisano 14. april, 2020 slika Mazde December ...2019 .😀 Preverjam če lahko pošiljam slike preko GSM Telefona očitno..gre ... lp dne 7. 4. 2020 ob 17:55 je Jest napisal: Sem povecal na 1 MB ... Prej je bila omejitev 100 kB ... kar je tudi vec kot dovolj za sliko profila ... 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 14. april, 2020 Prijavi Napisano 14. april, 2020 Gelipter, tale limit je bil za profilno slikco, to kar se pokaže ob imenu uporabnika 🙂 2 Citiraj
Z M A J Napisano 20. april, 2020 Prijavi Napisano 20. april, 2020 Scream-a, Jeseničana s foruma in Mazdaša, moram pohvalit oz. se mu zahvalit, ko je šel po ena platišča zame, ker jaz ne smem iz svoje občine oz. le do delovnega mesta, nikakor pa ne do Jesenic. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.