Mraušk Mčk Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 Res je. Meni je danes odličen dan, kaže pa da bo še boljši. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 Kmalu bom končal izmeno, ki sem jo začel včeraj ob 6:15. Najprej izmena, pa dežurstvo, pa spet izmena. Javni sektor pa to... 1 Citiraj
Bini Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 pred 1 uro je Slivka napisal: Kmalu bom končal izmeno, ki sem jo začel včeraj ob 6:15. Najprej izmena, pa dežurstvo, pa spet izmena. Javni sektor pa to... Kaj pa sedaj? Tri dni fraj..... Citiraj
Shrek Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 En dan dva dni, en dan pa tri dni... Citiraj
Bini Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 pred 48 minutami je Shrek napisal: En dan dva dni, en dan pa tri dni... .....en dan štiri dni, en dan pet dni, en dan dopust pa še kak dan in penzjon.... 1 Citiraj
Alex Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 Pred eno uro je Bini napisal: .....en dan štiri dni, en dan pet dni, en dan dopust pa še kak dan in penzjon.... Pa ne še?... Mislim. da sem jaz pred tabo na vrsti. 😎 1 Citiraj
Z M A J Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal: Res je. Meni je danes odličen dan, kaže pa da bo še boljši. Čestitke za osebni praznik in na zdravje (z Menincem, če je pri roki, ehhe). Jaz že komaj čakam ju3 in športni piknik v Beli, juhu 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 pred 20 minutami je Z M A J napisal: Čestitke za osebni praznik in na zdravje (z Menincem, če je pri roki, ehhe). Jaz že komaj čakam ju3 in športni piknik v Beli, juhu Mi je res žal, da ne morem priti jutri. 😕Nič, lepo se imejte. 🤟 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 Obrnil letošnji 2000i mtb kilometer 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 pred 8 urami je Bini napisal: Kaj pa sedaj? Tri dni fraj..... Aha, ja, seveda. In zato, ker sem fraj, ne morem priti v dolino na Mazdin piknik, ki je koj po bregu dol - vsega skupaj mogoče 40 km v eno smer... Citiraj
Bini Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 pred 52 minutami je Slivka napisal: Aha, ja, seveda. In zato, ker sem fraj, ne morem priti v dolino na Mazdin piknik, ki je koj po bregu dol - vsega skupaj mogoče 40 km v eno smer... Res škoda,bi res rad spoznal tako faco in vicmaherja,celo dopust sem si vzel za ta picnic! Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 pred 6 urami je Z M A J napisal: Čestitke za osebni praznik in na zdravje (z Menincem, če je pri roki, ehhe). Hvala. Meninc je na programu v nedeljo na višini ki mu pritiče 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 28. junij, 2020 Prijavi Napisano 28. junij, 2020 dne 26. 6. 2020 ob 23:32 je Bini napisal: Res škoda,bi res rad spoznal tako faco in vicmaherja,celo dopust sem si vzel za ta picnic! Ko bom postal pa viceguverner npr. bakne Slovenije, se ti bom pa osebno pohvalil... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 28. junij, 2020 Prijavi Napisano 28. junij, 2020 Piknik uspel, danes pa še na en kabrio izlet, ko je idealno vreme, juhu 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 1. julij, 2020 Prijavi Napisano 1. julij, 2020 Sel po sluzbi kolesarit in zakljucil tik pred hudo nevihto. Zmagovit obcutek! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 1. julij, 2020 Prijavi Napisano 1. julij, 2020 pred 10 minutami je Z M A J napisal: Sel po sluzbi kolesarit in zakljucil tik pred hudo nevihto. Zmagovit obcutek! Srečko, pri nas bo pa vsak čas pričelo..... 1 Citiraj
Alex Napisano 1. julij, 2020 Prijavi Napisano 1. julij, 2020 Pred eno uro je Bini napisal: Srečko, pri nas bo pa vsak čas pričelo..... A nevihta bo?... pri nas je vroče in sončno. Morje skoraj 27°C...glih prava temperatura. 😁 1 1 Citiraj
Bini Napisano 1. julij, 2020 Prijavi Napisano 1. julij, 2020 pred 2 urama je Alex napisal: A nevihta bo?... pri nas je vroče in sončno. Morje skoraj 27°C...glih prava temperatura. 😁 Hehehe pri nas pa zrak 32 😝 1 Citiraj
AmpeR Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 Aaa ku paša nočno nudo kopanje v domačem bazenu.... Voda 30'C, zrak 23'C. Prideš ven rukneš eno viljamovko in regeneracija na vrhuncu šiba 😉 2 Citiraj
Z M A J Napisano 3. julij, 2020 Prijavi Napisano 3. julij, 2020 Odslej bom bolj vesew padavin. Klinc gleda brisawce 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
NevLado Napisano 3. julij, 2020 Prijavi Napisano 3. julij, 2020 pred 2 urama je Z M A J napisal: Odslej bom bolj vesew padavin. Klinc gleda brisawce Identičnega jaz nucam. Zelo zadovoljen. Edino kakec je, ko si v mestu in pada premalo in moraš vžgat brisalce. Potem pa nucaš tole za brezveze. In dostkrat se ravno takrat razmaže ravno na "pol". Polovica šipe je potem lisasta, ker je zdrgnjen dol. In potem moraš najprej starega s šamponom dol sprat in na novo nanašat. :/ 1 Citiraj
Boss Napisano 3. julij, 2020 Prijavi Napisano 3. julij, 2020 Ah to pa ne... nič ne rabiš starega dol spirat, samo naneseš ponovno čez. Tole jaz uporabljam vsaj 15 let na tak način in na cca 3 mesece obnavljam nanos. 10min dela vseskup. 2 1 Citiraj
Gelipter Napisano 4. julij, 2020 Prijavi Napisano 4. julij, 2020 Evo...to smo danes zrihtali za boljšo polovico 👍😁😉Mazda Cx3 Revolul.zdaj so pri hiši dve Mazdurine 👍😁je bila testna od MMS.😉😁😄😄😄 8 1 1 Citiraj
Jest Napisano 4. julij, 2020 Prijavi Napisano 4. julij, 2020 Pol ti se ne bos prisel na vrsto za menjavo? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 4. julij, 2020 Prijavi Napisano 4. julij, 2020 Pred eno uro je Gelipter napisal: Evo...to smo danes zrihtali za boljšo polovico 👍😁😉Mazda Cx3 Revolul.zdaj so pri hiši dve Mazdurine 👍😁je bila testna od MMS.😉😁😄😄😄 U, lepo. Pa prava barva. 👍Verjetno bo bolj malo prišla do avta. 😛Kaj je dizel? 😁 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.