Nejc1986 Napisano 22. september, 2020 Prijavi Napisano 22. september, 2020 pred 16 urami je Alex napisal: Jap... vsak dan po službi za kako urico in pol. To so "posledice" mladosti, ko sem treniral plavanje. 😁 Meni se zdi to nepredstavljivo. Sem eden tistih ,ki sem bil kot otrok po 2meseca na morju in tudi po 1teden nisem šel plavati. Letos prvo leto,da nisem bil niti blizu morja (razen s kolesom pozimi ). Plavanje je zajeban šport; svaka čast . 1 Citiraj
Alex Napisano 22. september, 2020 Prijavi Napisano 22. september, 2020 pred 2 urama je Nejc1986 napisal: Meni se zdi to nepredstavljivo. Sem eden tistih ,ki sem bil kot otrok po 2meseca na morju in tudi po 1teden nisem šel plavati. Letos prvo leto,da nisem bil niti blizu morja (razen s kolesom pozimi ). Plavanje je zajeban šport; svaka čast . Meni je pa nepredstavljivo, da bi fural z biciklom v take hribe(gore) kot vi. Bravo. 1 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 22. september, 2020 Prijavi Napisano 22. september, 2020 pred 33 minutami je Alex napisal: Meni je pa nepredstavljivo, da bi fural z biciklom v take hribe(gore) kot vi. Bravo. Tisto kar človek dela z veseljem je lažje delati 1 Citiraj
NevLado Napisano 22. september, 2020 Prijavi Napisano 22. september, 2020 8 hours ago, Z M A J said: Bo balkonski pridelek za malico Haha hudo. Pri meni so se lani jagode v loncih na balkonu tako razrastle, da sem imel letos že 2 koriti. 3 runde so že bile letos (imam večrodne) in sedaj cvetijo že 4-tič. Definitivno je že bilo za dobro kilo. Eko bio brez gnojil na čistem ljubljanskem luftu. 1 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 23. september, 2020 Prijavi Napisano 23. september, 2020 Še par minutk današnjega delovnika in ju3 pedalirat na Obalo, huhu 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 23. september, 2020 Prijavi Napisano 23. september, 2020 pred 1 uro je Z M A J napisal: Še par minutk današnjega delovnika in ju3 pedalirat na Obalo, huhu Jutri bo še najmanj dežja Vreme Portorož, Obala in Kras WWW.VREME-SLOVENIJA.SI Vreme Portorož / Portorose (6m nmv, Obala in Kras) - trenutne vremenske razmere, opozorila in vremenska napoved za 5 dni: Portorož je znano turistično mesto na slovenski obali. Je priljubljen kraj za oddih... 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 23. september, 2020 Prijavi Napisano 23. september, 2020 pred 2 urama je Z M A J napisal: Še par minutk današnjega delovnika in ju3 pedalirat na Obalo, huhu Mah nič Zmaj, jaz se ti bom kr pridružil... pol nazaj grede greva pa lohk Alexa nadlegovat, da mu nau preveč luštno. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 23. september, 2020 Prijavi Napisano 23. september, 2020 pred 2 minutama je Boss napisal: Mah nič Zmaj, jaz se ti bom kr pridružil... pol nazaj grede greva pa lohk Alexa nadlegovat, da mu nau preveč luštno. Lahko... Samo javita, ko bosta mimo Kopra. Da se postavim ob traso vajine kolesarske poti in bom lahko navijal. 🚴♂️😛 2 Citiraj
FuManchu Napisano 23. september, 2020 Prijavi Napisano 23. september, 2020 Danes na saabu narejen glavni servis. In je spet mir za 100.000km ali 5 let😎 1 Citiraj
Z M A J Napisano 24. september, 2020 Prijavi Napisano 24. september, 2020 Opravil krvodajalstvo, potem pa izlet na obalo in Parenzana (kolo+kopanje), kasneje sem Bossu pokazal nalaganje becikla v Mazdo6 in greee noter 29-ccolar Odlicen dan! 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 24. september, 2020 Prijavi Napisano 24. september, 2020 Zmaj ...bi lahko poklical ko si na obali ..da greva na 🍻😁😉😃😃😀lp 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 24. september, 2020 Prijavi Napisano 24. september, 2020 Tudi jaz sem danes opravil krvodajalstvo. 1 1 Citiraj
Shrek Napisano 25. september, 2020 Prijavi Napisano 25. september, 2020 Evo...da se pohvalim... Tretja šestica na dvorišču. Letniku 04 in 08 se pridružila letnik 13... Ena lepša od druge...ampak ta, zadnja, je pa lepotica... Bencinar, 165 konjičev, oprema revolution...zakon od avteka... 2 3 Citiraj
Gelipter Napisano 25. september, 2020 Prijavi Napisano 25. september, 2020 Slika nove Mazdurina 😁👍😃😀zoom zoom lp🤣 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. september, 2020 Prijavi Napisano 27. september, 2020 NAŠI!!! https://www.24ur.com/sport/slovenski-fenomen-na-naslovnici-dnevnika-marca-majhna-drzava-izjemnih-bitij.html 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 29. september, 2020 Prijavi Napisano 29. september, 2020 Danes izpolnu obljubo in frendu Levu zamenju ogledalo, ki sem mu ga pomotoma razbil med dvema ognjema, na pikniku 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 29. september, 2020 Prijavi Napisano 29. september, 2020 pred 3 urami je Z M A J napisal: ki sem mu ga pomotoma razbil Kako si popravil to pomoto? Razbil tisto kar si imel namen? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
NevLado Napisano 30. september, 2020 Prijavi Napisano 30. september, 2020 On 9/25/2020 at 8:11 PM, Shrek said: Evo...da se pohvalim... Tretja šestica na dvorišču. Letniku 04 in 08 se pridružila letnik 13... Ena lepša od druge...ampak ta, zadnja, je pa lepotica... Bencinar, 165 konjičev, oprema revolution...zakon od avteka... Prav motor in prava oprema, čestitke in srečno vožnjo! 1 Citiraj
NevLado Napisano 30. september, 2020 Prijavi Napisano 30. september, 2020 No, da se še jaz pohvalim enkrat - sem izpolnil tisti pregovor, da kdor čaka dočaka oziroma kdor je vztrajen in grize, mu uspe. Po novem nič več dipl. inž. ampak mag. inž.... 5 2 Citiraj
Alex Napisano 30. september, 2020 Prijavi Napisano 30. september, 2020 pred 1 uro je NevLado napisal: No, da se še jaz pohvalim enkrat - sem izpolnil tisti pregovor, da kdor čaka dočaka oziroma kdor je vztrajen in grize, mu uspe. Po novem nič več dipl. inž. ampak mag. inž.... Opa... to pa ni več šala. Bravo. 👍 2 Citiraj
Bini Napisano 30. september, 2020 Prijavi Napisano 30. september, 2020 pred 2 urama je NevLado napisal: No, da se še jaz pohvalim enkrat - sem izpolnil tisti pregovor, da kdor čaka dočaka oziroma kdor je vztrajen in grize, mu uspe. Po novem nič več dipl. inž. ampak mag. inž.... Kapo dol,čestitke. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 1. oktober, 2020 Prijavi Napisano 1. oktober, 2020 Včeraj koristil presežek ur in osvojil nekaj vrhov nad Preddvor-om; Hudičev Boršt, Zaplata, Cjajnovco, Mali Grintovec, Bašeljski vrh, vse v bližini Storžiča 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 6. oktober, 2020 Prijavi Napisano 6. oktober, 2020 Izkoristu sončen popowdan z odprto streho na črnem zmaju 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. oktober, 2020 Prijavi Napisano 8. oktober, 2020 Se maw šefa zdele počutim, ker sem krepko pred rokom izpolnil kolesarski načrt za 2020, huhu 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 10. oktober, 2020 Prijavi Napisano 10. oktober, 2020 Frej vikend Nekaj postorim okoli avt in nekaj okli hiše. Jutri pa menda dež in dan za počitek Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.