Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Če vprašaš dolgo odsotnega Juresa ti bo povedal, da ne znaš vozit in da gre na 5 in pol. Če pa malo varčuješ pa pod 5. :hudicek:

• Všeč 1
  • Haha 3
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano

Danes po službi kolesaril v fajn klanec, kasneje pa se lotil pospravljanja Z-ja, pri tem pa pomembna najdba; neka očala, ki niso bila med cenejšimi in sem jih pogrešal že od jeseni. Pa kovanec 1 eur sem tudi našel pod sedežem. Treba bit skromen in se veselit malenkosti; dinar na dinar, itd., hehe

• Všeč 3
  • Haha 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 24 minutami je Z M A J napisal:

Danes po službi kolesaril v fajn klanec, kasneje pa se lotil pospravljanja Z-ja, pri tem pa pomembna najdba; neka očala, ki niso bila med cenejšimi in sem jih pogrešal že od jeseni. Pa kovanec 1 eur sem tudi našel pod sedežem. Treba bit skromen in se veselit malenkosti; dinar na dinar, itd., hehe

... dinar na dinar... nova hiša. Aja, mora bit virtualni. 🤗

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano
pred 28 minutami je FuManchu napisal:

Naredil servis na Saabu. Za en let mir:bravo:

qD8xQK3.jpg?1

Vidim da uporabljaš gm olje. Skoz uporabljaš to olje na saabu? 

Napisano
pred 1 minuto je scania napisal:

Vidim da uporabljaš gm olje. Skoz uporabljaš to olje na saabu? 

Dvakrat sem Mobil 1, sedaj pa že ene četrto menjavo GM. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 minutama je FuManchu napisal:

Dvakrat sem Mobil 1, sedaj pa že ene četrto menjavo GM. 

Si mel slabe izkušnje z mobil? Mu paše gm, ga kaj popije?

Napisano

Slabe ne. Se mi zdi, da mu bolj sede GM. Ne pije nič zaenkrat.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Slabe ne. Se mi zdi, da mu bolj sede GM. Ne pije nič zaenkrat.

Super. Saab je meni osebno super avto, skoz pogledam za saabom ko vidim 🙂

Napisano
pred 1 minuto je scania napisal:

Je. Bolj malo jih je v našem koncu. Všeč mi je, ker je zanesljiv. 338Kkm samo redni servisi in gasa.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 minutami je scania napisal:

Meni tudi. Moj sodelavec je nor na njih. S prvim je naredil 350Kkm in ga prodal in še vedno veselo vozi. Sedaj si je kupil drugega belega  9-3 aero. Res lep avto. 👍

Napisano

Meni tudi všečni avti.... Se spomnim prvega 9-5 na gospodarskem razstavišču... Ali pa 9000ko...

Neko foro imajo s ključem, ne? Ključavnica na sredinski konzoli, Al kako že? 

Napisano (urejeno)
pred 20 urami je Nejc1986 napisal:

Meni tudi všečni avti.... Se spomnim prvega 9-5 na gospodarskem razstavišču... Ali pa 9000ko...

Neko foro imajo s ključem, ne? Ključavnica na sredinski konzoli, Al kako že? 

Ja ključ je pri ročni.

vuaEexX.jpg?1

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Ja ključ je pri ročni.

vuaEexX.jpg?1

Pa kolikor vem zaklene ročico menjalnika ne volana,sem nekje zasledil leta nazaj.👍

Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

Pa kolikor vem zaklene ročico menjalnika ne volana,sem nekje zasledil leta nazaj.👍

Tudi to je res. V mojem primeru, ker je avtomatski menjalnik zaklene samo volan.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Na današnji dan 15let nazaj sem začel z zdajšnjo službo. Neverjetno kako cajt leti. 

• Všeč 11
Napisano

Čestitam!

Zanima pa me, kako zdržiš tako dolgo v eni službi? Vedno je želja po boljšem in nadgradnji...

• Zmeden 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 1 minuto je Damijani napisal:

Čestitam!

Zanima pa me, kako zdržiš tako dolgo v eni službi? Vedno je želja po boljšem in nadgradnji...

Odvisno tudi koliko je človek ambiciozen, da ne rečem DRZEN in si upa pogledati še kam drugam. Kako že pravijo; najkasneje na 5 let menjat zaposlitev. No, jaz jo raje hitreje in mi je prav luštno :)

Še 3 urce na delovnem mestu in potem se začne odličen wikend, izkoristite ga tudi vi! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Samo da je sprememba, četudi pri istem delodajalcu. Samo da ni stagniranje...

Ambicioznost ja...

Napisano
pred 24 minutami je Damijani napisal:

Čestitam!

Vsaka služba ima prednosti in slabosti, če si zadovoljen in jo z veseljem opravljaš je to super kombinacija. :prstgor:

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano
pred 38 minutami je Damijani napisal:

Čestitam!

Ker me pustijo na miru, ne gledajo pod prste (glavno da naredim svoje delo), delam v dvoje (nisem tip za delo v skupini), zelo dobra plača. Ob vsem tem ni težko minuse dati na stran. 

Boljse in nadgradnja? Meni se življenje začne ko pridem iz šihta in raje tam stremim k boljšemu in nadgrajenem življenju.  

pred 37 minutami je Z M A J napisal:

Odvisno tudi koliko je človek ambiciozen, da ne rečem DRZEN in si upa pogledati še kam drugam. Kako že pravijo; najkasneje na 5 let menjat zaposlitev. No, jaz jo raje hitreje in mi je prav luštno :)

Še 3 urce na delovnem mestu in potem se začne odličen wikend, izkoristite ga tudi vi! :)

Jaz sem ziheras v službi. In norc v privat času :)

pred 26 minutami je Damijani napisal:

Samo da je sprememba, četudi pri istem delodajalcu. Samo da ni stagniranje...

Ambicioznost ja...

Mi ni dolgčas v službi, verjemi. In spremembe niso vedno kul... Sploh v teh časih. 

• Všeč 4
  • Ljubim 1
Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Spet nov projekt danes začnem v delavnici:punk:

A to so hobi projekti ali služba? 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.