Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Če vprašaš dolgo odsotnega Juresa ti bo povedal, da ne znaš vozit in da gre na 5 in pol. Če pa malo varčuješ pa pod 5. :hudicek:

• Všeč 1
  • Haha 3
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano

Danes po službi kolesaril v fajn klanec, kasneje pa se lotil pospravljanja Z-ja, pri tem pa pomembna najdba; neka očala, ki niso bila med cenejšimi in sem jih pogrešal že od jeseni. Pa kovanec 1 eur sem tudi našel pod sedežem. Treba bit skromen in se veselit malenkosti; dinar na dinar, itd., hehe

• Všeč 3
  • Haha 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 24 minutami je Z M A J napisal:

Danes po službi kolesaril v fajn klanec, kasneje pa se lotil pospravljanja Z-ja, pri tem pa pomembna najdba; neka očala, ki niso bila med cenejšimi in sem jih pogrešal že od jeseni. Pa kovanec 1 eur sem tudi našel pod sedežem. Treba bit skromen in se veselit malenkosti; dinar na dinar, itd., hehe

... dinar na dinar... nova hiša. Aja, mora bit virtualni. 🤗

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano
pred 28 minutami je FuManchu napisal:

Naredil servis na Saabu. Za en let mir:bravo:

qD8xQK3.jpg?1

Vidim da uporabljaš gm olje. Skoz uporabljaš to olje na saabu? 

Napisano
pred 1 minuto je scania napisal:

Vidim da uporabljaš gm olje. Skoz uporabljaš to olje na saabu? 

Dvakrat sem Mobil 1, sedaj pa že ene četrto menjavo GM. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 minutama je FuManchu napisal:

Dvakrat sem Mobil 1, sedaj pa že ene četrto menjavo GM. 

Si mel slabe izkušnje z mobil? Mu paše gm, ga kaj popije?

Napisano

Slabe ne. Se mi zdi, da mu bolj sede GM. Ne pije nič zaenkrat.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Slabe ne. Se mi zdi, da mu bolj sede GM. Ne pije nič zaenkrat.

Super. Saab je meni osebno super avto, skoz pogledam za saabom ko vidim 🙂

Napisano
pred 1 minuto je scania napisal:

Je. Bolj malo jih je v našem koncu. Všeč mi je, ker je zanesljiv. 338Kkm samo redni servisi in gasa.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 minutami je scania napisal:

Meni tudi. Moj sodelavec je nor na njih. S prvim je naredil 350Kkm in ga prodal in še vedno veselo vozi. Sedaj si je kupil drugega belega  9-3 aero. Res lep avto. 👍

Napisano

Meni tudi všečni avti.... Se spomnim prvega 9-5 na gospodarskem razstavišču... Ali pa 9000ko...

Neko foro imajo s ključem, ne? Ključavnica na sredinski konzoli, Al kako že? 

Napisano (urejeno)
pred 20 urami je Nejc1986 napisal:

Meni tudi všečni avti.... Se spomnim prvega 9-5 na gospodarskem razstavišču... Ali pa 9000ko...

Neko foro imajo s ključem, ne? Ključavnica na sredinski konzoli, Al kako že? 

Ja ključ je pri ročni.

vuaEexX.jpg?1

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Ja ključ je pri ročni.

vuaEexX.jpg?1

Pa kolikor vem zaklene ročico menjalnika ne volana,sem nekje zasledil leta nazaj.👍

Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

Pa kolikor vem zaklene ročico menjalnika ne volana,sem nekje zasledil leta nazaj.👍

Tudi to je res. V mojem primeru, ker je avtomatski menjalnik zaklene samo volan.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Na današnji dan 15let nazaj sem začel z zdajšnjo službo. Neverjetno kako cajt leti. 

• Všeč 11
Napisano

Čestitam!

Zanima pa me, kako zdržiš tako dolgo v eni službi? Vedno je želja po boljšem in nadgradnji...

• Zmeden 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 1 minuto je Damijani napisal:

Čestitam!

Zanima pa me, kako zdržiš tako dolgo v eni službi? Vedno je želja po boljšem in nadgradnji...

Odvisno tudi koliko je človek ambiciozen, da ne rečem DRZEN in si upa pogledati še kam drugam. Kako že pravijo; najkasneje na 5 let menjat zaposlitev. No, jaz jo raje hitreje in mi je prav luštno :)

Še 3 urce na delovnem mestu in potem se začne odličen wikend, izkoristite ga tudi vi! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Samo da je sprememba, četudi pri istem delodajalcu. Samo da ni stagniranje...

Ambicioznost ja...

Napisano
pred 24 minutami je Damijani napisal:

Čestitam!

Vsaka služba ima prednosti in slabosti, če si zadovoljen in jo z veseljem opravljaš je to super kombinacija. :prstgor:

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano
pred 38 minutami je Damijani napisal:

Čestitam!

Ker me pustijo na miru, ne gledajo pod prste (glavno da naredim svoje delo), delam v dvoje (nisem tip za delo v skupini), zelo dobra plača. Ob vsem tem ni težko minuse dati na stran. 

Boljse in nadgradnja? Meni se življenje začne ko pridem iz šihta in raje tam stremim k boljšemu in nadgrajenem življenju.  

pred 37 minutami je Z M A J napisal:

Odvisno tudi koliko je človek ambiciozen, da ne rečem DRZEN in si upa pogledati še kam drugam. Kako že pravijo; najkasneje na 5 let menjat zaposlitev. No, jaz jo raje hitreje in mi je prav luštno :)

Še 3 urce na delovnem mestu in potem se začne odličen wikend, izkoristite ga tudi vi! :)

Jaz sem ziheras v službi. In norc v privat času :)

pred 26 minutami je Damijani napisal:

Samo da je sprememba, četudi pri istem delodajalcu. Samo da ni stagniranje...

Ambicioznost ja...

Mi ni dolgčas v službi, verjemi. In spremembe niso vedno kul... Sploh v teh časih. 

• Všeč 4
  • Ljubim 1
Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Spet nov projekt danes začnem v delavnici:punk:

A to so hobi projekti ali služba? 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.