Alex Napisano 31. marec, 2021 Prijavi Napisano 31. marec, 2021 Ha, ha, tudi jaz sem pomislil na nekaj drugega. 😅 1 Citiraj
Z M A J Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 Danes sem se včlanil v DESUS. 3 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Damijani Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 (urejeno) Pokvarjenci... @Zmaj, penzionist Popravljeno 1. april, 2021 od Damijani 4 Citiraj
Jest Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 pred 10 minutami je Z M A J napisal: Danes sem se včlanil v DESUS. A ni to bolj za v "jamralnik" 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 pred 55 minutami je Jest napisal: A ni to bolj za v "jamralnik" Al pa za smešnice..... 😊 1 1 Citiraj
Boss Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 Al pa za 1. april... ZMAJ lepa 😂 1 1 1 Citiraj
Jest Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 pred 4 minutami je Boss napisal: Al pa za 1. april... ZMAJ lepa 😂 A si mogu pokvarit ze na vse zgodaj ... 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
amatej Napisano 1. april, 2021 Prijavi Napisano 1. april, 2021 11 hours ago, Z M A J said: Danes sem se včlanil v DESUS. Najs, si boš čez par let lahko kupil porša. 1 1 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. april, 2021 Prijavi Napisano 2. april, 2021 Užival na polno na kolesu in prvic letos naredil več kot 2000visincev v eni vožnji s specialko. Dani se daljšajo in večeri so čedalje bolj topli. 3 1 Citiraj
Damijani Napisano 2. april, 2021 Prijavi Napisano 2. april, 2021 Glej ga modela, 2. slika, malo stran od mene, kjer zdaj živim. 3. slika pa pred OŠ, kjer sem prej živel. Kakih 100m mogoče od mojega ex doma! 👍 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 3. april, 2021 Prijavi Napisano 3. april, 2021 pred 7 urami je Damijani napisal: Glej ga modela, 2. slika, malo stran od mene, kjer zdaj živim. 3. slika pa pred OŠ, kjer sem prej živel. Kakih 100m mogoče od mojega ex doma! 👍 A res? no, tu jaz večinoma kolesarim:) prvo sliko poznaš? 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 3. april, 2021 Prijavi Napisano 3. april, 2021 pred 18 minutami je Damijani napisal: Za prvo priznam, ne poznam! Obolno je tole. Najvišji vrh občine Ivančna Gorica. 2 Citiraj
Damijani Napisano 3. april, 2021 Prijavi Napisano 3. april, 2021 Aha. Jaz oz. mi smo vedno tja prišli z LJ strani. IZ dolenjske ali pa iz Litije nikoli. Ker iz naše strani je skoraj ves čas po gozdu do Obolnega. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 3. april, 2021 Prijavi Napisano 3. april, 2021 (urejeno) pred 3 urami je Damijani napisal: Aha. Jaz oz. mi smo vedno tja prišli z LJ strani. IZ dolenjske ali pa iz Litije nikoli. Ker iz naše strani je skoraj ves čas po gozdu do Obolnega. Tole je iz smeri Leskovca (makadamska povezava med malim vrhom in Stično) nad krajem "Gozd-reka". Tu grem dostikrat z mtb. Na desni je potem domačija. Ko prideš do Obolnega greš lahko levo v dolino in prideš na glavno cesto, ki povezuje Šmartno in trebeljevo tik pred začetkom vzpona na slednjega. Potem pa imaš še možnosti iti po (novem) asfaltu preko Volčje jame v Stangarske Poljane ali pa desno proti Stični ali pa naravnost čez Javorje do Bogensperka. Poznam te klance zelo dobro.. Pance, javor, Janče, vnajnarje, Zasavska Sveta gora... Moje domače igrišče za užitek na bajku. Popravljeno 3. april, 2021 od Nejc1986 3 Citiraj
Damijani Napisano 3. april, 2021 Prijavi Napisano 3. april, 2021 (urejeno) Ja ja, poznam vse te poti. Ampak na Obolno, kot sem rekel, sem/smo hodili samo po gozdu. Drugače sem imel pa dostikrat turo, na hitro, od doma do Bogenšperka in nazaj domov. Če je bila kakšna minutka več, pa od doma proti LJ, v Podgradu po D bregu Save po stari cesti do Litije in potem čez Šmartno-Zavrstnik nazaj domov. Tole so pa moji Velikonočni žrtveni jagenjčki... Popravljeno 3. april, 2021 od Damijani dodatek :) 3 Citiraj
Damijani Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 (urejeno) Rad imam našo davčno, sva v dobrih odnosih! Vrnila mi je 11,55€. Ravno za pico. Z veseljem si pa še doplačam za sok! 👍 Popravljeno 4. april, 2021 od Damijani ne znam pisat :) 1 Citiraj
Bini Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 pred 51 minutami je Damijani napisal: Rad imam našo davčno, sva v dobrih odnosih! Vrnila mi je 11,55€. Ravno za pico. Z veseljem si pa še doplačam za sok! 👍 Uh mate drage pice....😬 1 Citiraj
FuManchu Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 pred 14 minutami je Bini napisal: Uh mate drage pice....😬 Pri nas v lokalni piceriji je pica 5€ 1 1 Citiraj
Bini Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 pred 25 minutami je FuManchu napisal: Pri nas v lokalni piceriji je pica 5€ Vi ste tako rekorderji z nizkimi cenami,kot npr.v B.krajini in Prekmurju pa pri nas na Štajerskem.👍 Ravno obratno je s cenami v Lj,Gorenjsko Goriško z Brdi pa bolj kot ne Primorsko.😁Je pa povsod odlična hrana ,če nisi nek picajzl.😊 3 Citiraj
Damijani Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 OK, v šparu je tudi 4,5€. Bom potem tam 2 vzel 1 Citiraj
Bini Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 pred 8 minutami je Damijani napisal: OK, v šparu je tudi 4,5€. Bom potem tam 2 vzel Druga bo zame?😁 Citiraj
Nejc1986 Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 Vau, kakšen dan... Sprejel povabilo prijateljice in se ob 7h zjutraj vsedel v avto, se ves zaspan (z izrazom na obrazu "kaj mi je tega treba") zapeljal do Domžal... Kava, nek plastičen sendvič in z bajkom na meni enega najbolj monotonih klancev ; Trojane. Do Celja pihalo v ksiht, v Laškem kava.. Potem spet malo vetra do Sevnice (vmes videl 3lepe 6ke pred Sevnico - baje so to domači konci sofuromasa), vmes 2čik pavzi (not me), luštna cesta preko Mokronoga do Trebnjega. Skok na Bogensperk, Trebeljevo, Podgrad in cilj v Domžalah. Vmes smeh, zajebancija, šinfanje ljudi ki nama gredo na živce.. Čeprav daleč najraje vozim sam in čeprav imam raje bolj razgibane trase, je bil tole čisti užitek. Če bi le OMV v Trebnjem imel kavo... Party Time 4 Citiraj
Bini Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 Odlična trasa od Sevnice naprej. Jaz grem od nas čez Planino pri Sevnici v Sevnivo in naprej do Mokronoga in proti Krškrm in na Kozje pa čez Prevorje domov. Trasa za cel dan po malem cc150 km. 1 Citiraj
Damijani Napisano 4. april, 2021 Prijavi Napisano 4. april, 2021 Mater, kako provocirate s tem kolesarjenjem!!! No, so pa moji 3je pripravljeni na sezono... 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.