Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 6 minutami je Damijani napisal:

Mater, kako provocirate s tem kolesarjenjem!!! :(:(:(

No, so pa moji 3je pripravljeni na sezono...

IMG_20210404_182843.jpg

Ja z malim se začne.....:bravo:

Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

Odlična trasa od Sevnice naprej. Jaz grem od nas čez Planino pri Sevnici v Sevnivo in naprej do Mokronoga in proti Krškrm in na Kozje pa čez Prevorje domov. Trasa za cel dan po malem cc150 km.:bravo:

To je fajn trasa, ja. Lani sem šel fajn krog Iz Brežic na Pečice, pa potem preko Podsrede na Bohor ter do kozjanske domačije pa potem preko Planine pri Sevnici do Brežic. Itak je povsod nešteto kombinacij. 

pred 8 urami je Damijani napisal:

Rad imam našo davčno, sva v dobrih odnosih! Vrnila mi je 11,55€. Ravno za pico. Z veseljem si pa še doplačam za sok! 👍

Jaz tudi dobil nekaj nazaj. Prvič več kot 3eur:)

Napisano
pred 2 urama je Nejc1986 napisal:

Vau, kakšen dan... Sprejel povabilo prijateljice in se ob 7h zjutraj vsedel v avto, se ves zaspan (z izrazom na obrazu "kaj mi je tega treba") zapeljal do Domžal... Kava, nek plastičen sendvič in z bajkom na meni enega najbolj monotonih klancev ; Trojane. 

Do Celja pihalo v ksiht, v Laškem kava.. Potem spet malo vetra do Sevnice (vmes videl 3lepe 6ke pred Sevnico - baje so to domači konci sofuromasa), vmes 2čik pavzi (not me), luštna cesta preko Mokronoga do Trebnjega. Skok na Bogensperk, Trebeljevo, Podgrad in cilj v Domžalah. 

Vmes smeh, zajebancija, šinfanje ljudi ki nama gredo na živce.. 

Čeprav daleč najraje vozim sam in čeprav imam raje bolj razgibane trase, je bil tole čisti užitek. 

Če bi le OMV v Trebnjem imel kavo... 

Party Time :)

IMG_20210404_151818.jpg

Bejž no. Si spet mim mene gonu? Prid na pir...al pa sok...al pa kavo...drugič....

Al se pa vsaj najavi, da bomo navijat pršli za cesto... 👍

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 15 minutami je Nejc1986 napisal:

Nad vranskim? 

Je tako, gor smo sli cez Vransko nazaj pa na Smartno ob Dreti

Napisano
Pred eno uro je Deeyan napisal:

Je tako, gor smo sli cez Vransko nazaj pa na Smartno ob Dreti

Top. Sem odpeljal 1x v kontra smeri. 

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Jaz pa ponavadi kot @Deeyan, potem pa nadaljujem v Četaro saj že veste na kaj.... 🍕 🍺 Nato pa 50km do doma pičim, sama ravnina.

Napisano
pred 26 minutami je Bini napisal:

Jaz pa ponavadi kot @Deeyan, potem pa nadaljujem v Četaro saj že veste na kaj.... 🍕 🍺 Nato pa 50km do doma pičim, sama ravnina.

Jaz se bolj slabo spomnim tega vzpona. Če se ne motim je bolj strmo iz smeri Šmartnega? Vem da sem šel takrat iz Kamnika na Podbolovljek, v dom v Logarski dolini po stkp žig , Šmartno od Dreti, Lipa, Vransko, Izlake, Moravče, Kamnik. Mogoče se mi je zato zdelo strmo 😂😂

Napisano
Napisano
pred 2 urama je Nejc1986 napisal:

Jaz se bolj slabo spomnim tega vzpona. Če se ne motim je bolj strmo iz smeri Šmartnega? Vem da sem šel takrat iz Kamnika na Podbolovljek, v dom v Logarski dolini po stkp žig , Šmartno od Dreti, Lipa, Vransko, Izlake, Moravče, Kamnik. Mogoče se mi je zato zdelo strmo 😂😂

Ja,res je bolj strmo iz Šmartnega .😛 Iz Vranskega je bolj razvlečeno do Lipe!

Napisano

Jure Zdovc se je vpisal med košarkarske legende!:bravo:

Sem lahko ponosen,da sva bila pred pred leti soigralca v mladinski ekipi.😃

Napisano
pred 6 minutami je Bini napisal:

Hm, pred leti... pred velikoooo leti. 🤗

Napisano
pred 16 minutami je Alex napisal:

Hm, pred leti... pred velikoooo leti. 🤗

.......res veliko leti :whatever: cc 40 let!

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

A res? Zdovc je res legenda in car. Jaz sem moral pa z Jako Danevom igrat ... ehhh 😥

• Všeč 1
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
pred 57 minutami je Boss napisal:

A res? Zdovc je res legenda in car. Jaz sem moral pa z Jako Danevom igrat ... ehhh 😥

Jaz pa z sosedovim mulcom.😒 

Napisano

Vsak naslednji je večji revež... čakam, da bo en napisal, da si je moral slanino natlačit v žepe, da se je vsaj pes z njim igral. 😁

33112_1.png

Napisano
Pravkar je SpEkTr napisal:

:)))) Jaz pa z Miličem, Ožboltom...najbrž še kdo 😄

Resno?... pa tu gor na forumu ste potem igrali z pol reprezentance Slovenije. 😳

Napisano

Bomo enkrat naredili turnir tistih forumašev,ki imajo kaj veze s košarko in tistih,ki so močni samo na jeziku,naše punce bodo pa navijale......:ouje:

Napisano
1 hour ago, Alex said:

Seveda. Turnir pa čimprej prosim ,ker meni se koleno počasi 'izteka' za take športe 🙂

Napisano (urejeno)
3 hours ago, Alex said:

Jaz pa z G. Dragićem in Dončićem 🏀.

Z Goranom sva bila soseda v Kosezah, Dončič je bil pa parkrat pri sosedu na Vrhniki in sva šla 1na1...

Z Goranom imam slike, z Dončićem pa ne, to mi je nabolj žal 😟

Popravljeno od Sishi
  • Všeč 3
  • Haha 1
  • Žalosten 1

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Pismo...se predam. 😳 Samo čakam, da je igral kdo z Larry Birdom... 

...Jaz sem pa igral z Iron Maiden. Kaj pa to? 🤗

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Ljubim 1

Napisano (urejeno)

Jaz sem pa veliko se s svojim igral 🤪

Popravljeno od TiEn
  • Haha 6
  • Začuden 1
  • Ljubim 1

image.jpeg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.