Alex Napisano 15. april, 2021 Prijavi Napisano 15. april, 2021 pred 3 minutami je Bini napisal: Sveže pečen in podrejan...... A ni malo preveč krvav? 😬 Citiraj
Bini Napisano 15. april, 2021 Prijavi Napisano 15. april, 2021 pred 16 minutami je Alex napisal: A ni malo preveč krvav? 😬 Krvav? Kje pa,to tako zgleda. Je pa telečji steak star 12.mes in uležan 14.dni,debel 4.cm ter pečen 2x5min. Mehak kot puter.😊 Citiraj
Alex Napisano 15. april, 2021 Prijavi Napisano 15. april, 2021 pred 38 minutami je Bini napisal: Krvav? Kje pa,to tako zgleda. Je pa telečji steak star 12.mes in uležan 14.dni,debel 4.cm ter pečen 2x5min. Mehak kot puter.😊 V bistvu je tako meso že na pol "pokvarjeno"? Citiraj
Bini Napisano 15. april, 2021 Prijavi Napisano 15. april, 2021 pred 13 minutami je Alex napisal: V bistvu je tako meso že na pol "pokvarjeno"? Čez par ur bo res.....🤓 Citiraj
Damijani Napisano 15. april, 2021 Prijavi Napisano 15. april, 2021 Sem malo pospravljal po bajti svoje stvari, ki po pravilih sodijo v garažo, Mazdica je pa včeraj obrnila 120k km! In kako se vse pokrije! Mazda bi rabila redni servis na 120k km. Med pospravljanjem najdem zanjo ene 3 komplete filtrov, nove svečke, še 5 litrov olja in vse to je več kot na mestu. Morda pa naredim še redni servis ta vikend in spotoma še ABS operacijo! Ima še kdo tu 323/Demio? Imam 2 filtra za klimo, ki ju ne potrebujem. Moja 323F BJ namreč nima filtra klime. Ne vem pa, če morda paše še na katero drugo Mazdo. Malo sem pa še italijanko začel šlatat okrog sklopke. Lakota me je prisilila, da sem opustil šlatanje in šel jest. In tako do naslednjič... 1 1 Citiraj
Sishi Napisano 16. april, 2021 Prijavi Napisano 16. april, 2021 Pravkar vozil BMW M340i Touring...sem že pozabil kako fino je vozit bencinarja in ko te briga za porabo gorivo 1 1 1 Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 16. april, 2021 Prijavi Napisano 16. april, 2021 A je bil karavan s sankami na strehi? Ročko za žmigavec si našel - pravijo da ni tko enostavno. Drugač pa ja 2x več moči kot jo maš zdajle pa ene 3x dražji avto (nov) kot nova Mazda6. Ja nekje se pa mora poznat tale razlika v ceni in ja tole je kr strupena zadeva. Kljub temu, da je BMW se ga ne bi branil, tud če b bil karavan s sankami na strehi. 🤪 1 Citiraj
Sishi Napisano 17. april, 2021 Prijavi Napisano 17. april, 2021 Z integriranimi sankami, tko kot mora bit na karavanih . 1 1 Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mazdaman Napisano 18. april, 2021 Prijavi Napisano 18. april, 2021 Evo tako se pa pri nas praznujePoslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk 4 3 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 19. april, 2021 Prijavi Napisano 19. april, 2021 Danes pa malo off-roada... 4 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 21. april, 2021 Prijavi Napisano 21. april, 2021 Danes in ju3 frei: danes priprava Z4 na kabrio sezono, ju3 pa v kak visji hrib, juhuhu 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 21. april, 2021 Prijavi Napisano 21. april, 2021 (urejeno) Fack. Se moram pohvalit, da sem zjebal telefon. S sinom sva, se "lotila" zamenjati baterijo. Nabavim novo baterijo in se lotiva razstavljanja. Vse je šlo kot po maslu, dokler nisem hotel odstraniti staro baterijo. Le ta je prilepljena s posebnim silikonom(lepilom) na ohišje. To je najbolje narediti s kako staro plačilno kartico. In se je začela zabava. Izgleda, da sem prebil baterijo. Če ste kdaj gledali na you tube, kako se baterija vžge, sem jaz to videl v živo. Najprej se je še grela, da nisem mogel držati več telefona v rokah, nato se je začelo kaditi iz baterije in ko sem ga vrgel na balkon, se je še vnela. 🤪 Sicer kratkotrajno a vseeno. Nato smo telefon vseeno sestavila in je celo delal. Ah eno napako. Namreč sedaj ne dela na tach. 🙄 Ne morem ga odkleniti. Vse je ostalo v njem. A ima kdo idejo,kako bi ga odklenil? Poizkusila sva tudi z brezžično miško, a ne deluje, ker je telefon zaklenjen. 😬 Popravljeno 21. april, 2021 od Alex Citiraj
Deeyan Napisano 21. april, 2021 Prijavi Napisano 21. april, 2021 pred 3 urami je Alex napisal: Fack. Se moram pohvalit, da sem zjebal telefon. S sinom sva, se "lotila" zamenjati baterijo. Nabavim novo baterijo in se lotiva razstavljanja. Vse je šlo kot po maslu, dokler nisem hotel odstraniti staro baterijo. Le ta je prilepljena s posebnim silikonom(lepilom) na ohišje. To je najbolje narediti s kako staro plačilno kartico. In se je začela zabava. Izgleda, da sem prebil baterijo. Če ste kdaj gledali na you tube, kako se baterija vžge, sem jaz to videl v živo. Najprej se je še grela, da nisem mogel držati več telefona v rokah, nato se je začelo kaditi iz baterije in ko sem ga vrgel na balkon, se je še vnela. 🤪 Sicer kratkotrajno a vseeno. Nato smo telefon vseeno sestavila in je celo delal. Ah eno napako. Namreč sedaj ne dela na tach. 🙄 Ne morem ga odkleniti. Vse je ostalo v njem. A ima kdo idejo,kako bi ga odklenil? Poizkusila sva tudi z brezžično miško, a ne deluje, ker je telefon zaklenjen. 😬 Tole je super zadeva za take stvari, povezes na tv, priklopis misko (navadna vem da dela, za brezzicno nisem ziher) pa spila 🙂 STEELPLAY NSW ADAPTER MINI DOCK USB-C/HDMI - GAMECENTER.SI WWW.GAMECENTER.SI Cena za izdelek velja samo za spletni nakup. Ni dolgo nazaj, ko sm kolegu reseval podatke z razbitega telefona na ta nacin 🙂 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 21. april, 2021 Prijavi Napisano 21. april, 2021 Danes sadil korenje in rukolo, da vidimo koliko in kaj bo zraslo, huhu 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 21. april, 2021 Prijavi Napisano 21. april, 2021 pred 27 minutami je Deeyan napisal: Tole je super zadeva za take stvari, povezes na tv, priklopis misko (navadna vem da dela, za brezzicno nisem ziher) pa spila 🙂 STEELPLAY NSW ADAPTER MINI DOCK USB-C/HDMI - GAMECENTER.SI WWW.GAMECENTER.SI Cena za izdelek velja samo za spletni nakup. Ni dolgo nazaj, ko sm kolegu reseval podatke z razbitega telefona na ta nacin 🙂 Samo, a bo delalo tudi, če je telefon zaklenjen? Citiraj
Deeyan Napisano 22. april, 2021 Prijavi Napisano 22. april, 2021 pred 8 urami je Alex napisal: Samo, a bo delalo tudi, če je telefon zaklenjen? ja, normalno poklikaš pin Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Damijani Napisano 22. april, 2021 Prijavi Napisano 22. april, 2021 pred 11 urami je Z M A J napisal: Danes sadil korenje in rukolo, da vidimo koliko in kaj bo zraslo, huhu Pa ni še malo prehladno? Sicer ne vem, kako je pri tebi, ampak pri nas je še kar prehladna zemlja. 2 Citiraj
NevLado Napisano 22. april, 2021 Prijavi Napisano 22. april, 2021 On 4/5/2021 at 8:13 PM, Deeyan said: Waau ta barva Kaj je to zaena? 1 Citiraj
Deeyan Napisano 22. april, 2021 Prijavi Napisano 22. april, 2021 pred 3 minutami je NevLado napisal: Waau ta barva Kaj je to zaena? Imenuje se deep crystal blue, je pa zanimivo, v senci je skoraj crna, na mal svetlobe pa posije tista modra ven 1 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
NevLado Napisano 22. april, 2021 Prijavi Napisano 22. april, 2021 2 minutes ago, Deeyan said: Imenuje se deep crystal blue, je pa zanimivo, v senci je skoraj crna, na mal svetlobe pa posije tista modra ven Vidim ja, še video v temi od alexove šestice notr nekdo objavil - https://www.youtube.com/watch?v=L-YtHdNj6QU Res nora barva, hudo. Uvoz? Citiraj
Deeyan Napisano 22. april, 2021 Prijavi Napisano 22. april, 2021 pred 36 minutami je NevLado napisal: Vidim ja, še video v temi od alexove šestice notr nekdo objavil - https://www.youtube.com/watch?v=L-YtHdNj6QU Res nora barva, hudo. Uvoz? sam kroma se še znebim tak ko tale na posnetku pa bo top Drugač pa ja, Italija 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Nejc1986 Napisano 22. april, 2021 Prijavi Napisano 22. april, 2021 Včeraj naredil top popoldansko furo s specialko. Na zasavsko sveto goro in vmes na vse klance in nazaj grede pa prav tako.. 140km/3000visincev. Preprosto se mi je dalo. In itak kava, tako kot se zagre in ne zgolj papirnata šalca iz Petrola. Danes pa... Noro blesav dan v službi... Ampak smo zborbali... Ko ima hudič mlade, ampak... Se nismo dali. V pričakovanju dopusta... 2 Citiraj
FuManchu Napisano 23. april, 2021 Prijavi Napisano 23. april, 2021 Še malo in domov. Sledi podaljšan vikend 1 Citiraj
Bini Napisano 24. april, 2021 Prijavi Napisano 24. april, 2021 Prva košnja nove sezone..... Kosilnica pa bo imela naslednjo sezono okroglih 30 let. 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.