Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Super so ja... men so poslal ocenjevanje kakovosti poprodajnih storitev, še predno so stroj sploh pogledat prišli. Ob samem ogledu pa mi je serviser po dveh urah preklinjanja povedal, da je žal povsem nov model in nimajo niti izkušenj s popravljanjem le teh in da ga bojo prišli en dan iskat in odpeljali na servis. Kar me pa najbolj zmoti je pa to, da po popravilu ga pa ne mislijo nazaj pripeljat. Me obvestijo in potem je to moj problem, da ga hodim sam iskat. In okol tega jih bom Gorenju še pošteno napel. To je samo še ena od stvari zarad katerih se ti znamka za celo življenje zagabi.
-
Pri meni je elektronika crknila. P.s. če kdo rabi el. motor ga imam. Sem ga pobral stran in danes zapeljal stroj na dinos.
-
Nimam sreče, nimam sreče. Grem danes na bencinsko. Levo od mene en tip tanka Audija, desno od mene en tip tanka BMWja. Tista dva tipa sta končala malo pred mano in smo vsi trije vstopili v vrsti en za drugim. Tam na blagajni pa ena luštna rdečelaska... Pride prvi (tisti z Audijem) in reče: - "Številko ena. Pa eno kavo, prosim." In rdečelaska ga vpraša: - "A za tukaj al za po poti?" Nato pristopi drugi tip (tisti z BMWjem) in reče: - "Številko tri, pa en hot-dog, prosim." In rdečelaska zopet: - "A za tukaj al za po poti?" Pridem jaz in rečem: - "Številka dve - pa ene kondome, prosim." In mi jih pokne na pult in pokasira - in nič ne vpraša a za tukaj al za po poti... Prasica pokvarjena! Take smo včasih imenovali keš-pi^ke - samo da je Audi al pa BMW, če pa pride tip z Mazgo, pa ni zanimiv...
-
673645267_FunnycommercialwithGordonRamsay-SpecsaversSauna.mp4.270cabe8c631858702161d52bc50fced.mp4
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.