Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Uzivaska skoraj 7urna vožnja... Sem bil povabljen na skupinsko vožnjo na obalo in lepo skenslal, ker... Sem rabil en egoisticen dan samo zase. 

Zdaj pa top Gun na pop kino 😎😎

IMG_20210424_163208.jpg

IMG_20210424_170612.jpg

Napisano

Danes odpeljal mal večji krog. Najprej čez Črnivec, potem sem zadnjič videl komentar od @Nejc1986 za prelaz Lipa, smo še tega prevozili. Ogled gradu Žovnek. Potem čez Sleme oz. Zavodnje na Koroško - v Punkt na burgerje in nazaj. Vse v dobri družbi.

20210424_104134.thumb.jpg.2e0a78468a323a3e1528bdd9b875d1c8.jpg20210424_124332.thumb.jpg.244ab6ef0bbcb343bfb12c113dbd3746.jpg

Podpis.png

Napisano

Kaj vas je razgnalo, samo malo odprejo prehode... 👍

Jaz sem pa samo danes naredil več kot prej 14 dni skupaj!

Italijanka na cesti, Mazda poservisirana, mularijo spodil na počitnice, skuhal kosilo, vrt preštihan, vse zalito, pospravil vse za sabo in še več. Še sam si ne verjamem vsega tega, ampak dan je bil res produktiven.

Napisano
pred 8 urami je g.Wankel napisal:

Danes odpeljal mal večji krog. Najprej čez Črnivec, potem sem zadnjič videl komentar od @Nejc1986 za prelaz Lipa, smo še tega prevozili. Ogled gradu Žovnek. Potem čez Sleme oz. Zavodnje na Koroško - v Punkt na burgerje in nazaj. Vse v dobri družbi.

20210424_104134.thumb.jpg.2e0a78468a323a3e1528bdd9b875d1c8.jpg20210424_124332.thumb.jpg.244ab6ef0bbcb343bfb12c113dbd3746.jpg

Zakon :) v puntku smo bili 1x skupaj na burgerjih, ne? Sem pa videl 2dni nazaj 2 roadsterja z znanimi tablicami: "GO DINO" in "GO TOPLESS" :)

Napisano

Se moram pohvaliti, kako se  mi "mestne srajce" znajdemo v gozdu. Najprej sva se skoraj zgubila z ženo v gozd(iču) . Še sreča, da je prišel mimo gorenjski par in sta nam pomagala najti pravo pot. 🙄

Nato sva prišla do enega konja, ki je bil sredi poti in se ni premaknil ne levo ne desno. Samo grdo je gledal in rezgetal. Ko sva, se mu hotela približati in ga obiti se je začel ritati in z zadnjimi tacami skakat v zrak. 😬Ni nama preostalo drugega, kot narediti obvoz kak kilometer okoli. Počutil sem se kot Rambo.Ali pa tudi ne. 🙄🤔

• Haha 4
  • Začuden 1

Napisano

Pucanje pred dežjem in slabim vremenom in s tem otvoritev sezone doma...😉😄😁, in da malo otroka zmotiviraš...

20210425_130050.jpg

20210425_130213.jpg

Napisano
pred 26 minutami je sportman333 napisal:

Pucanje pred dežjem in slabim vremenom in s tem otvoritev sezone doma...😉😄😁, in da malo otroka zmotiviraš...

20210425_130050.jpg

20210425_130213.jpg

A otroka še vedno pridno pomagata prati avto? 🤗

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano
pred 9 urami je Nejc1986 napisal:

Zakon :) v puntku smo bili 1x skupaj na burgerjih, ne? Sem pa videl 2dni nazaj 2 roadsterja z znanimi tablicami: "GO DINO" in "GO TOPLESS" :)

Ja v Punktu smo bili skupaj :) GO DINO je bil prej srebren/siva S2000, GO TOPLES je bil pa na Mangartu z nami kot moder Z3, zdej ima pa Z4ko :)

Podpis.png

Napisano
pred 12 minutami je g.Wankel napisal:

Ja v Punktu smo bili skupaj :) GO DINO je bil prej srebren/siva S2000, GO TOPLES je bil pa na Mangartu z nami kot moder Z3, zdej ima pa Z4ko :)

Vem, se spomnim tiste sive s2000, zdaj je modra :) aaa... Z3? Tisti, ki je obvladal driftanje? Neka močnejša mašina, ne? 

Napisano
pred 4 urami je sportman333 napisal:

20210425_130050.jpg

20210425_130213.jpg

Lepa Honda. 2,4l vtec?

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 minuto je FuManchu napisal:

Lepa Honda. 2,4l vtec?

hvala, ne je samo 2.0 vtec, izpuh je pa enak kot pri 2.4 :)

• Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano

Dobro izkoristil ta wikend: vceraj na Urslji gori, danes pa kombinacija kabria in kasneje gorskega kolesa. Zdajle vecerni lokalni vzpon sledi, preden se stemni.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 36 minutami je Z M A J napisal:

Dobro izkoristil ta wikend: vceraj na Urslji gori, danes pa kombinacija kabria in kasneje gorskega kolesa. Zdajle vecerni lokalni vzpon sledi, preden se stemni.

Pol si nam pa mahal dol, ko smo bili na Ivarčkem jezeru :D

Podpis.png

Napisano
pred 52 minutami je Z M A J napisal:

Urslja gora... 😍😍

Napisano (urejeno)
pred 6 minutami je Nejc1986 napisal:

Urslja gora... 😍😍

Ja res, pred dvema letoma bil gor z gorcem (tak da bi ze bil cas ponovit ta vzpon), parkrat ze gor pes, ampak pozimi je pa men gor najlepse! 🥰

Popravljeno od Deeyan
Napisano
pred 1 minuto je Deeyan napisal:

Ja res, pred dvema letoma bil gor z gorcem (tak da bi ze bil cas ponovit ta vzpon), parkrat ze gor pes, ampak pozimi je pa men gor najlepse! 🥰

Jp. Jaz tako ali tako obožujem Koroško. In, ja... Urslja gora je zakon. Sploh od rampe naprej je kar hard, a? Jaz vedno zašvicam gor z mtb :) lani preživel del dopusta tam. 

Napisano
Pravkar je Nejc1986 napisal:

Jp. Jaz tako ali tako obožujem Koroško. In, ja... Urslja gora je zakon. Sploh od rampe naprej je kar hard, a? Jaz vedno zašvicam gor z mtb :) lani preživel del dopusta tam. 

Pa tam se gre, najhujsi je pol zadnji kilometer, je pa uzivancija pri spustu pol 😊

Napisano
Pravkar je Deeyan napisal:

Pa tam se gre, najhujsi je pol zadnji kilometer, je pa uzivancija pri spustu pol 😊

Jp,hard je. Tako strmino sem doživel samo še na poti na kočo na Porezen. 

Urslja je fajn. Blizu je še Peca, koča na Nravskih Ledinah, poštarski dom pod Plešivcem.... 

Napisano
pred 2 minutama je Nejc1986 napisal:

Jp,hard je. Tako strmino sem doživel samo še na poti na kočo na Porezen. 

Urslja je fajn. Blizu je še Peca, koča na Nravskih Ledinah, poštarski dom pod Plešivcem.... 

Jp, na Peco se tut ze full casa spravljam. 

Js sm pa najhujso strmino dozivel iz Gozdnika

Napisano
Pravkar je Deeyan napisal:

Jp, na Peco se tut ze full casa spravljam. 

Js sm pa najhujso strmino dozivel iz Gozdnika

Mene Peca ni prepričala (govorim o slovenskemu delu). Sem šel iz Črne na Uršljo goro in Nravske Ledine (lepo) in potem po isti poti nazaj še na Peco... Mogoče mi pa ni bilo nič posebnega zgolj zato ker je Urslja tako lepa. 

Gozdnik... Kje je to? Makadam? Meni je bil največji izziv odpeljati Porezen (če govorim o še zvozljivi poti za mtb), od asfalta s specialko pa Čelovnik-brez dvoma. Težje kot korensko sedlo iz Avstrije ali Zoncolan iz Ovara. 

Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je Nejc1986 napisal:

Mene Peca ni prepričala (govorim o slovenskemu delu). Sem šel iz Črne na Uršljo goro in Nravske Ledine (lepo) in potem po isti poti nazaj še na Peco... Mogoče mi pa ni bilo nič posebnega zgolj zato ker je Urslja tako lepa. 

Gozdnik... Kje je to? Makadam? Meni je bil največji izziv odpeljati Porezen (če govorim o še zvozljivi poti za mtb), od asfalta s specialko pa Čelovnik-brez dvoma. Težje kot korensko sedlo iz Avstrije ali Zoncolan iz Ovara. 

Gozdnik je pri Zalcu (Zabukovica, pri Lovski koci). Je pa bolj pespot... Je treba pa kr neki casa it gor pes ob kolesu, ni sans, da se tu gor peljes

Popravljeno od Deeyan
Napisano
pred 6 minutami je Deeyan napisal:

Gozdnik je pri Zalcu (Zabukovica, pri Lovski koci). Je pa bolj pespot... Je treba pa kr neki casa it gor pes ob kolesu, ni sans, da se tu gor peljes

Aja... Meni so bolj izziv strmine, ki so v teoriji vozne z mtb... Ampak da je pač težko. :)

Napisano

Ta teden bo fajn in sicer po sistemu; 1 dan delam, 1 dan frei, 1 dan delam, 1 dan frei, 1 dan delam in 2 dni frei = 7 dni skupaj, huhu, ne bo dowgcajt :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.