Shrek Napisano 20. oktober, 2021 Prijavi Napisano 20. oktober, 2021 Ja Šmarje👍...pametni telefon😇... Citiraj
Bossek Napisano 20. oktober, 2021 Prijavi Napisano 20. oktober, 2021 Nisem nek hribolazec, toda danes mi je uspelo prilezt na veliko planino. Je sel cel office (4je) smo sli tam na kranjski rak pa potem tam pri kamnolomu parkirali. Vreme ok 👍 Pihalo, ko pri norcih 💨 .... voznja s CX30 po tistih ovinkih ... cisti uzitek 💪 Citiraj
Bini Napisano 20. oktober, 2021 Prijavi Napisano 20. oktober, 2021 pred 9 urami je Bini napisal: Ko boš poročen 35let bo tudi tebi šlo na smeh..... 😊 Danes pa na eno dobro večerjo h Krpan-u..... 😉 Obljuba dela dog.....😊 Večerja v teku....... Citiraj
Bini Napisano 21. oktober, 2021 Prijavi Napisano 21. oktober, 2021 (urejeno) Pred eno uro je Matick napisal: a majo dobre burgerje? Nisem jedel burger, ampak po reakciji žene sodeč je odličen! (Krpan burger) 😊👍 Še ena za lušte..... Popravljeno 21. oktober, 2021 od Bini Citiraj
sportman333 Napisano 21. oktober, 2021 Prijavi Napisano 21. oktober, 2021 pred 13 urami je Bini napisal: Nisem jedel burger, ampak po reakciji žene sodeč je odličen! (Krpan burger) 😊👍 Še ena za lušte..... Dobr si(sta)jedel(la)...jaz sem nazadnje v "vaših"koncih jedel burger pri bohorju v rog.slatini in je bil tudi bomba👍😉, zgleda ste v tistih koncih dobri v tem....mislim da ostali kraji kar zaostajajo (tako kakovostno, kot cenovno...). Citiraj
Bini Napisano 21. oktober, 2021 Prijavi Napisano 21. oktober, 2021 pred 8 minutami je sportman333 napisal: Dobr si(sta)jedel(la)...jaz sem nazadnje v "vaših"koncih jedel burger pri bohorju v rog.slatini in je bil tudi bomba👍😉, zgleda ste v tistih koncih dobri v tem....mislim da ostali kraji kar zaostajajo (tako kakovostno, kot cenovno...). Citiraj
Z M A J Napisano 25. oktober, 2021 Prijavi Napisano 25. oktober, 2021 Nedeljo preživel v odlični družbi in smo splezali 5 "ferrat"; Glinščico 3 različne in potem še nad Vipavo; Furlanova ter Otmarjeva plezalna pot. ADRENALINSKO Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 25. oktober, 2021 Prijavi Napisano 25. oktober, 2021 dne 10. 10. 2021 ob 15:53 je TiEn napisal: Po dveh dneh testo za napolitanske pice hmalu pripravljeno..manjka mu samo še kako urco na sobni temperaturi Evo,tole bo pica po tvojem receptu!👍 Čez pol ure gre v nadaljno obdelavo......😊 Nekaj takih pa za sladico...... Citiraj
Alex Napisano 25. oktober, 2021 Prijavi Napisano 25. oktober, 2021 pred 9 minutami je Bini napisal: Evo,tole bo pica po tvojem receptu!👍 Čez pol ure gre v nadaljno obdelavo......😊 Nekaj takih pa za sladico...... Mi delate kar gušte s temi pizzami. 🤪 Jaz grem ponavadi v Šared nad Izolo, kjer imajo tak stil pizz. Citiraj
FuManchu Napisano 25. oktober, 2021 Prijavi Napisano 25. oktober, 2021 Če nebi imeli pice "podplat" skoraj vsepovsod okoli nas bi človek še kam šel. Raje pico naredim doma. Citiraj
Tilen5 Napisano 25. oktober, 2021 Prijavi Napisano 25. oktober, 2021 Super bini, ampak a ne zgledajo te kroglice gromozanske ? Za 1 pico rabiš 250g kroglice testa Citiraj
Bini Napisano 25. oktober, 2021 Prijavi Napisano 25. oktober, 2021 Takole je bila videt pred 10 minutami......😊😆😉 pred 4 minutami je TiEn napisal: Super bini, ampak a ne zgledajo te kroglice gromozanske ? Za 1 pico rabiš 250g kroglice testa Točno toliko imajo. Iz ene kile moke je 6 kroglic.😊 Citiraj
Tilen5 Napisano 25. oktober, 2021 Prijavi Napisano 25. oktober, 2021 Zgleda odlično. Kaka je bila? Še par mojih Citiraj
Bini Napisano 25. oktober, 2021 Prijavi Napisano 25. oktober, 2021 pred 38 minutami je TiEn napisal: Zgleda odlično. Kaka je bila? Še par mojih Odlične 👌😊 Tudi tvoje so videt,da so dobre....👌 Citiraj
Bossek Napisano 25. oktober, 2021 Prijavi Napisano 25. oktober, 2021 To pecete v navadni pecici ali imate kake one Ooni ali kaj podobnega? Sam delam po receptu na linku. Pa ponavadi super uspe v navadni pecici na weber kamnu na max temperaturi (gretje zgoraj+spodaj). Pizza Dough Calculator - Städler Made WWW.STADLERMADE.COM Create your own recipe with the Pizza Dough Calculator. Pick a style and hit calculate for a custom recipe for your Stadler Made Outdoor Oven. Citiraj
Bini Napisano 25. oktober, 2021 Prijavi Napisano 25. oktober, 2021 pred 23 minutami je Bossek napisal: To pecete v navadni pecici ali imate kake one Ooni ali kaj podobnega? Sam delam po receptu na linku. Pa ponavadi super uspe v navadni pecici na weber kamnu na max temperaturi (gretje zgoraj+spodaj). Pizza Dough Calculator - Städler Made WWW.STADLERMADE.COM Create your own recipe with the Pizza Dough Calculator. Pick a style and hit calculate for a custom recipe for your Stadler Made Outdoor Oven. Jp, za poleti je pa tole.....😉👌 Citiraj
Tilen5 Napisano 25. oktober, 2021 Prijavi Napisano 25. oktober, 2021 Domača pečica + šamotna plošča pečem na zgornji tretini na žar+ventilacija da dobiš malo zapečeno skorjo in prej pečeno pico Citiraj
canyon Napisano 26. oktober, 2021 Prijavi Napisano 26. oktober, 2021 frej day .... austrija ma praznik Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Bini Napisano 26. oktober, 2021 Prijavi Napisano 26. oktober, 2021 pred 35 minutami je canyon napisal: frej day .... austrija ma praznik 👍 Citiraj
pob Napisano 26. oktober, 2021 Prijavi Napisano 26. oktober, 2021 pred 9 urami je Bini napisal: Jp, za poleti je pa tole.....😉👌 Hm, imam doma webra, pa vidim, da bom moral nabavit še en dodatek za pečenje pic. Pridem na inštrukcije, ko bo taprav čas. Citiraj
Bini Napisano 26. oktober, 2021 Prijavi Napisano 26. oktober, 2021 pred 3 urami je pob napisal: Hm, imam doma webra, pa vidim, da bom moral nabavit še en dodatek za pečenje pic. Pridem na inštrukcije, ko bo taprav čas. 👍😊 Citiraj
Tilen5 Napisano 26. oktober, 2021 Prijavi Napisano 26. oktober, 2021 To za weber je fajn ja sam še en termometerček pa držat temperaturo med 450-500 stopinj,.. pa maš napolitasnko pico v minutki narjano Citiraj
SpEkTr Napisano 26. oktober, 2021 Prijavi Napisano 26. oktober, 2021 To za weber je fajn ja sam še en termometerček pa držat temperaturo med 450-500 stopinj,.. pa maš napolitasnko pico v minutki narjanoTako ja, jaz sem modificiral ferrarija da dobim ene 450,in je tudi top. Sent from my SM-G780F using Tapatalk Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.