Deeyan Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 1 uro je NevLado napisal: No tako sem se zadnjič lepo pohvalil kako je vse kul 😂 - sem dobil sms iz carine za microusb kabel. Izpolnil formular ampak kot piše, med 22 in 150 eur plačaš davek, nad 150 eur pa še carinjenje. Pod 22 eur ni nič. Bomo videli 🤞 Tako je blo pred 1. julijem 2021 https://cekin.si/davki/carinski-postopek-katere-podatke-davek-uvoz-tretje-drzave-paket-posiljka.html Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
NevLado Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 3 minutami je Deeyan napisal: Tako je blo pred 1. julijem 2021 https://cekin.si/davki/carinski-postopek-katere-podatke-davek-uvoz-tretje-drzave-paket-posiljka.html Aaa ok. No če bo šlo 22% na 3 eure ne bom glih okol padu. Tok poceni kabla itak nisem našel nikjer drugje. Citiraj
Z M A J Napisano 10. januar, 2022 Prijavi Napisano 10. januar, 2022 Lušten wikend za mano; sobota Dom pod Storžičem in sankanje, nedelja pa Dražgoše ob 80-letnici dogodka. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 14. januar, 2022 Prijavi Napisano 14. januar, 2022 Evo natovorjena je jutri pa gasa na Roglo ⛷️ 4 Citiraj
Alex Napisano 14. januar, 2022 Prijavi Napisano 14. januar, 2022 pred 11 minutami je Bini napisal: Evo natovorjena je jutri pa gasa na Roglo ⛷️ A strpaš vse kar v avto? Zato si dal korito noter. 😄 1 Citiraj
Bini Napisano 14. januar, 2022 Prijavi Napisano 14. januar, 2022 pred 4 minutami je Alex napisal: A strpaš vse kar v avto? Zato si dal korito noter. 😄 Jp,ni veliko robe za dva.😊Ko smo bili 4je sem dal magnete na streho za druga je bilo pa dosti prostora.....👍 Korito nima veze z smučarijo ,pogrnem deko,da ostane mokro na njej in to je to.😉 2 Citiraj
Bossek Napisano 15. januar, 2022 Prijavi Napisano 15. januar, 2022 Saj to ves da lahko prtlaznik nastavis koliko se odpre? 😆 (zgleda kot, da se ti je v strop zabil) Citiraj
Bini Napisano 15. januar, 2022 Prijavi Napisano 15. januar, 2022 (urejeno) pred 6 urami je Bossek napisal: Saj to ves da lahko prtlaznik nastavis koliko se odpre? 😆 (zgleda kot, da se ti je v strop zabil) Ne to pa ne vem, meni se pa vedno tako grdo zaletijo v strop....🙈 Hahaha,saj vem da se nastavijo, 1cm do stropa oziroma pomičnih vrat se ostavijo....😊 Popravljeno 15. januar, 2022 od Bini 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. januar, 2022 Prijavi Napisano 15. januar, 2022 Jaz sam upam da kej privezes smuči in pancarje. Tole zna zelo, zelo grdo poleteti po avtu ob močnem zaviranju. 1 Citiraj
Alex Napisano 15. januar, 2022 Prijavi Napisano 15. januar, 2022 Pred eno uro je Nejc1986 napisal: Jaz sam upam da kej privezes smuči in pancarje. Tole zna zelo, zelo grdo poleteti po avtu ob močnem zaviranju. Zato pa jaz raje, tudi če greva le dva, vedno spravim smuči in vso ostalo smučarsko opremo v thuleta na streho. Je vseeno bolj varno. 😊 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 15. januar, 2022 Prijavi Napisano 15. januar, 2022 "Povzpel" sm se na Kraski rob 😎 8 Citiraj
AmpeR Napisano 15. januar, 2022 Prijavi Napisano 15. januar, 2022 Pred eno uro je Nejc1986 napisal: Jaz sam upam da kej privezes smuči in pancarje. Tole zna zelo, zelo grdo poleteti po avtu ob močnem zaviranju. Jaz vedno v avto smučke in palce vse močno zvežem. Uf, zadnjič, ko sem šel z vag-om na vrh Krvavca sem dohitel dva e-golfa. Vozila 40km/h in mi pila živce🥵. In "mona jaz" sem se lotil prehitevat tik pred križiščem za menda Stiško vas pri kozolcem in cca. 70km/h direkt v 90° desen ovinek....😬. Pohodil na polno zavoro, obrnil volan v desno, abs in sistem stabilnosti odlično pravilo svoje in začudeno ostal na mojem pasu. Doma sem moral prav preanalizirat posnetek iz dash camere. Če nebi bilo vse prevezano bi letelo na po avtu. 4 Citiraj
FuManchu Napisano 15. januar, 2022 Prijavi Napisano 15. januar, 2022 Vse lepo in prav glede neprivezanih stvari v avtu, dokler ne zabremzaš na hard imam slabe izkušnje, ko sem vozil neke prčkarije v kombiju cež Gorjance službeno. Izza ovinka traktor itd. Je v kombiju prebilo pregrado, ki ločuje tovorni in vozniški prostor. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. januar, 2022 Prijavi Napisano 15. januar, 2022 Jp,ornk sile so to. Jaz imam pancarje ponavadi zataknjene za prednji sedež, smučke pa privezane z trakom za prireditvene zanke v podu. Že tako ne maram da se mi kaj kotali po avtu , kaj šele kaj težjega 2 Citiraj
Bini Napisano 15. januar, 2022 Prijavi Napisano 15. januar, 2022 Hvala fantje za skrb,vse porihtano kot je treba ,saj je varnost vedno na prvem mestu.....😊👍 Pred eno uro je g.Wankel napisal: "Povzpel" sm se na Kraski rob 😎 Bravo,vidim da hodiš po mojih lanskih poteh..... 2 Citiraj
FuManchu Napisano 15. januar, 2022 Prijavi Napisano 15. januar, 2022 pred 1 minuto je Bini napisal: Hvala fantje za skrb,vse porihtano kot je treba ,saj je varnost vedno na prvem mestu.....😊👍 1 Citiraj
Deeyan Napisano 18. januar, 2022 Prijavi Napisano 18. januar, 2022 kupil E-vinjeto 💪 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 18. januar, 2022 Prijavi Napisano 18. januar, 2022 pred 59 minutami je Deeyan napisal: kupil E-vinjeto 💪 Lepo... Jaz moram kupiti pa dve za obe mazdi. 1 Citiraj
Bini Napisano 18. januar, 2022 Prijavi Napisano 18. januar, 2022 pred 3 minutami je Alex napisal: Lepo... Jaz moram kupiti pa dve za obe mazdi. Jaz jo imam pa že od decembra....😁😊 1 Citiraj
Gelipter Napisano 18. januar, 2022 Prijavi Napisano 18. januar, 2022 pred 3 urami je Alex napisal: Lepo... Jaz moram kupiti pa dve za obe mazdi. Uff ....jaz tudi morem kopit bom ta teden 😉😁😉😉 1 Citiraj
FuManchu Napisano 30. januar, 2022 Prijavi Napisano 30. januar, 2022 Opral vozni park. Gužva v avtopralnici, da ni res 1 Citiraj
Alex Napisano 30. januar, 2022 Prijavi Napisano 30. januar, 2022 pred 28 minutami je FuManchu napisal: Opral vozni park. Gužva v avtopralnici, da ni res Jaz sem tudi najprej, ko sem prišel iz Kranjske Gore dobro opral avto (tudi podvozje). Kakšno sranje na avtu naredijo posoljene ceste. 🤪 1 Citiraj
FuManchu Napisano 30. januar, 2022 Prijavi Napisano 30. januar, 2022 pred 57 minutami je Alex napisal: Jaz sem tudi najprej, ko sem prišel iz Kranjske Gore dobro opral avto (tudi podvozje). Kakšno sranje na avtu naredijo posoljene ceste. 🤪 Res je. Čeprav moj je star 14let in podvozje ni pretirano rjavo. Je pa res da je veliko delov iz aluminija. 1 Citiraj
Bini Napisano 30. januar, 2022 Prijavi Napisano 30. januar, 2022 Danes je bil pa čudovit dan za smučanje......😉 5 Citiraj
Alex Napisano 30. januar, 2022 Prijavi Napisano 30. januar, 2022 pred 34 minutami je Bini napisal: Danes je bil pa čudovit dan za smučanje......😉 Baje, da je že cel januar tako. 😊 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.