Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 16 minutami je Nejc1986 napisal:

Vplacal 1teden smučanja v Franciji 😎😎

Jaz pa teden v Aleghe v Dolomitih. 🤗

Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

Naložil smuči v avto. Jutri na Cerkno.

😂🤣

pred 7 urami je Nejc1986 napisal:

Vplacal 1teden smučanja v Franciji 😎😎

Kje pa,če ni skrivnost...🤔

Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Evo žena ima nove pacerje 😃,stari so se ji razpadli....😵

IMG_20220203_200002.jpg

Upam, da ne med smučanjem? 😊

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Upam, da ne med smučanjem? 😊

Skoraj, po zadnjem smučanju ji je odpadla vsa privijačena plastika na podplatu, prav razletela se je, kot bi bila zoglenela-drobila se je kot suh kruh...?zmeden? :party0035:

Napisano
pred 47 minutami je FuManchu napisal:

Spet mal ustvarjanja 😄

16442297407747671969051043043106.jpg

Ti pa imaš rad kovino... kot jaz les. 😊

Napisano

Hčerka že eno leto stara danes. Kako gre čas hitro.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 15 minutami je FuManchu napisal:

Hčerka že eno leto stara danes. Kako gre čas hitro.

Res je... Jutri bo šla v šolo, pojutrišnjem v srednjo šolo... Čas neverjetno beži. In naenkrat si pred penzijo. 😬

Napisano

Ja, beži... Ko je žena prvič rodila, jo je še v porodnišnici obiskala sovaščanka, ki dela v bolnici. Žena je hčerko ravno previjala. In, kot je to navadno pri prvem otroki, se je lovila in privajala, kako se taki reči streže. Sovaščanka jo gleda in reče: "Ja, dvakrat se boš okoli obrnila, pa bo rekla za ključe od avta."

Glej, ravno danes ima občinske teste CPP...

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Ja, beži... Ko je žena prvič rodila, jo je še v porodnišnici obiskala sovaščanka, ki dela v bolnici. Žena je hčerko ravno previjala. In, kot je to navadno pri prvem otroki, se je lovila in privajala, kako se taki reči streže. Sovaščanka jo gleda in reče: "Ja, dvakrat se boš okoli obrnila, pa bo rekla za ključe od avta."

Glej, ravno danes ima občinske teste CPP...

🙈😃😂

Napisano

Evo še nekaj mojega ustvarjanja z 3D printerjem. Stenski nosilec za zvočnik

IMG_0763.jpg

IMG_0762.jpg

IMG_0764.jpg

IMG_0768.jpg

IMG_0767.jpg

IMG_0766.jpg

IMG_0765.jpg

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ž.K. ŽAN KRANJEC, olimpijski podprvak, juhuhu, kapo dol fantu, z osmega na drugo mesto, noro! 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Čestitke 👍👍👍👍😁😁

Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Ž.K. ŽAN KRANJEC, olimpijski podprvak, juhuhu, kapo dol fantu, z osmega na drugo mesto, noro! 

Kako sem navijal zanj. Sanjska druga vožnja. 👍💪

Napisano (urejeno)

Tudi jaz sem navijal za našega Žana in to na Rogli v prečudovitem vremenu in družbi.....:ouje:

IMG_20220213_132447.jpg

IMG_20220213_102043.jpg

IMG_20220213_141052.jpg

IMG_20220213_133827.jpg

Popravljeno od Bini
Napisano

Če je že avto Japonski more bit vsaj neki "tljanskega" pri hiši :D

Image from iOS (13).jpg

Napisano

Danes sem tankal super duper maxx nafto. Bomo videli, kako se bo obneslo vse skupaj. Če bo kaj manjša poraba. 🤔

Napisano

Poraba je večja v denarnici. Sem tankal že večkrat in nisem opazil razlike drugje, kot pri ceni.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Jaz sem tudi tankal včeraj 100ko :D Cel dan sem nekaj denar stran metal za razno po trgovinah pol sm pa reku jebiga, bom pa še teh 70 eur požrl :D 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.