Nejc1986 Napisano 13. marec, 2022 Prijavi Napisano 13. marec, 2022 Pred eno uro je Alex napisal: Aja. Če šteje tudi sedežnice in gondole zdraven potem ja. Jaz sem imel povprečje v Dolomitih nekje 65 km/ dan. To so samo spusti. Meni garmin ura zazna, ko ne smučam. Pa tudi, ko sem pogledal na superski dolomiti s pomočjo karte prevožene proge, mi je dalo enake rezultate. Bom vprašal sestrično ki je bila zraven,koliko je bilo spusta. Citiraj
Nejc1986 Napisano 14. marec, 2022 Prijavi Napisano 14. marec, 2022 pred 16 urami je Alex napisal: Aja. Če šteje tudi sedežnice in gondole zdraven potem ja. Jaz sem imel povprečje v Dolomitih nekje 65 km/ dan. To so samo spusti. Meni garmin ura zazna, ko ne smučam. Pa tudi, ko sem pogledal na superski dolomiti s pomočjo karte prevožene proge, mi je dalo enake rezultate. 1x70km in 5x80-85km na dan je bilo spusta sem preveril na uri od sestrične 1 Citiraj
Bini Napisano 15. marec, 2022 Prijavi Napisano 15. marec, 2022 Evo, karte so kupljene za Los Angeles.... 5 1 1 Citiraj
Alex Napisano 15. marec, 2022 Prijavi Napisano 15. marec, 2022 pred 38 minutami je Bini napisal: Evo, karte so kupljene za Los Angeles.... U,👍 kdaj pa potujeta? Citiraj
Bini Napisano 15. marec, 2022 Prijavi Napisano 15. marec, 2022 pred 5 urami je Alex napisal: U,👍 kdaj pa potujeta? 23.4.za 16 dni... 😊 4 Citiraj
dvorjan Napisano 15. marec, 2022 Prijavi Napisano 15. marec, 2022 A veš koliko ameriških Mazd boš poslikal?! 😃 1 Citiraj
Bossek Napisano 15. marec, 2022 Prijavi Napisano 15. marec, 2022 1 hour ago, Bini said: 23.4.za 16 dni... 😊 a bos vzel rent a car CX30 Turbo? 4 Citiraj
jereb Napisano 15. marec, 2022 Prijavi Napisano 15. marec, 2022 pred 8 urami je Bini napisal: Evo, karte so kupljene za Los Angeles.... Srecno, upam da se ne zaplete, svet se spet zapira tokrat v Aziji...res ne stekam vec. 1 Citiraj
Boss Napisano 15. marec, 2022 Prijavi Napisano 15. marec, 2022 Razlaga je enostavna - to so države, ki se niso prekužile po naravni poti - zero covid policy zdaj jemlje svoj davek. 1 Citiraj
Bini Napisano 16. marec, 2022 Prijavi Napisano 16. marec, 2022 pred 11 urami je Bossek napisal: a bos vzel rent a car CX30 Turbo? Mislim da ne, ker ni v mojih rokah. Je pa planiran Dodge caravan, bo bolj udoben za njihove slabe ceste..... (primerjava z našimi) Upam, da so kaj boljše kot so v vzhodnih državah ZDA.🤔 Citiraj
LabiGT Napisano 16. marec, 2022 Prijavi Napisano 16. marec, 2022 pred 10 urami je Boss napisal: Razlaga je enostavna - to so države, ki se niso prekužile po naravni poti - zero covid policy zdaj jemlje svoj davek. lahko ti tole teorijo iz prakse takoj ovrzem s primeri, sam itak oba veva da nima smisla 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 16. marec, 2022 Prijavi Napisano 16. marec, 2022 To je najbolj lame odgovor.. napiši zakaj misliš, da ni tako, mogoče pa se nekateri imunologi motijo. Jaz sem samo prenesel tisto, kar so pisali v BMJ. Hong Kong, Južna Koreje, Japonska, Nova Zelandija, Avstralija (Kitajske ne bom omenjal, ker očitno zavajajo s podatki) so več ali manj poskušale forsirat zero covid in so s hudimi restrikcijami in lockdowni, ter zapiranjem prebivalstva v domove ves čas držale minimalno okuženost. Zato jim je tale omikron zbezljal saj praktično ni lockdowna, ki bi ga uspešno ustavil. Po drugi strani pa če ostanemo na tem koncu pa recimo Indija, Filipini, Indonezija, Vietnam niso imeli takih restrikcij oziroma niso zasledovali politiko zero covid pa so zato imeli ves čas valove kot smo jih imeli mi, ampak ravno tako nimajo posebnih težav z omikronom, kot jih nimamo v Evropi, ZDA, Braziliji ipd. Citiraj
dvorjan Napisano 16. marec, 2022 Prijavi Napisano 16. marec, 2022 pred 8 urami je Bini napisal: Upam, da so kaj boljše kot so v vzhodnih državah ZDA.🤔 Ja, ja, brez skrbi, tudi ZDA imajo svoj "zahod". Pa v Kaliforniji ni snega itd. 😃 1 Citiraj
Bini Napisano 16. marec, 2022 Prijavi Napisano 16. marec, 2022 Se je vse podrlo kot hišica iz kart. Danes so mi sporočili,da par,ki potuje z nama po ZDA ne more iti na potovanje,ker je soproga hudo zbolela za kovidom in je v bolnici !!!😓 Prejšnji teden sta prispela iz Maldivov in sta se kot pravita verjetno tam okužila,njemu pa nič ni čeprav je tudi on okužen 🥴 Bova že našla kako drugo varianto za to destinacijo,a verjetno manj ugodno.....😵 Tudi denar od avio.kart sva že dobila nazaj..... Nič,bom kar rekel; več sreče prihodnjič......😊😉😂 1 3 Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2022 Prijavi Napisano 19. marec, 2022 Zgodovinsko uspešen dan naših športnikov!!! 1 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. marec, 2022 Prijavi Napisano 19. marec, 2022 Odlični so, ampak rahlo grenak priokus pri skakalcih. Žiga Jelar bi moral zmagati. V prvi seriji sta oba skočila 232m, a je Jelar, dobil ocene 3x18.5, Kraft pa 2x19.5 in 1x20.0, čeprav sta slogovno skočila enako dobro. Razlika je samo v tem, da je Jelar skakal izzven najboljše deseterice in nima renomeja kot ga ima Kraft. Res ni fora, da sodniki krojijo kdo bo zmagal, kot da ni dovolj, da ga že samo vreme kar precej. Andreja Slokar je pa itak carica brez primere... že dolgo nisem videl tako pogumne predstave na ženskem slalomu. 4 Citiraj
scania Napisano 20. marec, 2022 Prijavi Napisano 20. marec, 2022 Končno prispela toyota po 6 mesecih čakanja. Sledi se premontaza gum na alu in zascita podvozja v torek pa uraden prevzem. 12 Citiraj
LabiGT Napisano 20. marec, 2022 Prijavi Napisano 20. marec, 2022 Mi smo pa yarisko prodali, po isti ceni kot smo jo kupili oktobra 2019 novo. Narobe svet... 1 2 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
dvorjan Napisano 20. marec, 2022 Prijavi Napisano 20. marec, 2022 @scania Lep Yaris, zgleda kar založen z opremo. A je hibrid? 😃 Citiraj
scania Napisano 20. marec, 2022 Prijavi Napisano 20. marec, 2022 pred 4 minutami je dvorjan napisal: @scania Lep Yaris, zgleda kar založen z opremo. A je hibrid? 😃 Hvala. Je hybrid, oprema je pa sttela to je druga od šestih, je pa res da ima dodatno led assist (led luci, mrtvi kot, prečni promet, aktivni tempomat....) varnostno je na fulu. 2 Citiraj
Freak Napisano 20. marec, 2022 Prijavi Napisano 20. marec, 2022 Moja je tudi v petek kupila yarisa hybrid, sicer letnik 2018,je pa isto stella oprema. Malce jim zamerim, da pri tej opremi ni tempomata, ampak ok, sej baje se da naknadno vgraditi 😊 Citiraj
scania Napisano 20. marec, 2022 Prijavi Napisano 20. marec, 2022 pred 4 urami je Freak napisal: Moja je tudi v petek kupila yarisa hybrid, sicer letnik 2018,je pa isto stella oprema. Malce jim zamerim, da pri tej opremi ni tempomata, ampak ok, sej baje se da naknadno vgraditi 😊 Ta zadnji model hybrid ima radarski tempomat pri vseh opremah. Za prejsnjega pa nwm ampak res cudno. Citiraj
Freak Napisano 20. marec, 2022 Prijavi Napisano 20. marec, 2022 Tele opreme majo pr toyoti res kr neki.štrom šipe zadaj so šele od sol opreme dalje. Tukaj je bil tempomat tudi kasneje,šele pri sol opremi. Pa lita platišča isto. Citiraj
Nejc1986 Napisano 25. marec, 2022 Prijavi Napisano 25. marec, 2022 Karnijci.... Pogresal sem jih 😍 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 29. marec, 2022 Prijavi Napisano 29. marec, 2022 VELESILA na pedalih; 3 med top 5 na svetu, noro! https://www.24ur.com/sport/kolesarstvo/na-lestvici-ucija-trije-slovenci-med-pet-mohoric-do-uvrstitve-kariere.html 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.