Z M A J Napisano 14. november, 2022 Prijavi Napisano 14. november, 2022 Russllova F1 zmaga mi je prav polepšala dan. Sem zelo vesel zanj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 17. november, 2022 Prijavi Napisano 17. november, 2022 Še ju3 in sledi precej zanimiv in aktiven wikend zame. 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Uspešno parkiral 3 svoja vozila v domačo garažo, cca. 6,5 x 4m. Stopnjevanje parkiranja, na moj način. :)) 2 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 To si parkiral, ko da bodo noter 100let🤣 1 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 @Z M A J, koliko si ti v mladosti igral tetris? Citiraj
Z M A J Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 pred 25 minutami je Slivka napisal: @Z M A J, koliko si ti v mladosti igral tetris? Nekaj malega, hehe. Tule če mi ne bi frend koordiniral zavijanja naprej nazaj in parkrat dotaknil Geckota, bi pomoje še Z-ja popraskal, heh P.S. sem predhono sodelavko s Twingićem fehtu, če mi ga posodi, pa ko je slišala za kaj ga nameravam uporabit, se je fajn razpizdila in rekla, POZABI POBA, torej ga je bilo treba kupit, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Naročil jekleno ponev mineral-B od De Buyer-ja. Komaj čakam, da kaj zapalim gor Citiraj
Slivka Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 @Z M A J, a na BMWju boš pa zdaj zamenjal tablico? Ker Borut odhaja, zamenjala ga bo Nataša... 3 1 Citiraj
Boss Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 Ja sam res, zdaj si še lastno ime zamenjaj iz Borut v Nataša.. to je itak moderno da si transgender. Bi pa vseeno vprašal v čem je bil smisel tlačit tri avte v eno garažo - je bla stava, da spraviš tri avte notri? 3 1 Citiraj
Z M A J Napisano 19. november, 2022 Prijavi Napisano 19. november, 2022 pred 28 minutami je Boss napisal: Ja sam res, zdaj si še lastno ime zamenjaj iz Borut v Nataša.. to je itak moderno da si transgender. Bi pa vseeno vprašal v čem je bil smisel tlačit tri avte v eno garažo - je bla stava, da spraviš tri avte notri? Ja bila je tudi stava, s Cenetom, lani sem imel poleg tega na fotki, še črnega Geckota in tisto ni bilo teorije, potem sem si želel izposodit Twinga, kar pri sodelavki ni uspelo, se pravi edina opcija je bila nakup in ga je sprva vozil sodelavec, zdaj ga ne rabi več in ga vozim kar jaz, kadar sploh ta stroj pride na vrsto. Mi je bil pa Twingo že od nekdaj želja, tole pa tudi, že brez stave, ali gredo 3 vozila v domačo garažo ali ne. P.S. Getz je nekih 20 ali 30 cm daljši od 1. generacije Twinga in tisto ni bilo teorije, danes pa je šlo in sem NAVDUŠEN, hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 20. november, 2022 Prijavi Napisano 20. november, 2022 pred 18 urami je Z M A J napisal: Uspešno parkiral 3 svoja vozila v domačo garažo, cca. 6,5 x 4m. Stopnjevanje parkiranja, na moj način. :)) Kako ti je pa to poratalo? 😆 1 Citiraj
Bini Napisano 20. november, 2022 Prijavi Napisano 20. november, 2022 Pred eno uro je MazdaBoy napisal: Kako ti je pa to poratalo? 😆 Ja najprej moraš garažo pospravit,potem moraš imeti tri primerne avte na koncu je pa najpomembneje,da nimaš "kupljen" izpit.....😊😂🤣 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 20. november, 2022 Prijavi Napisano 20. november, 2022 pred 28 minutami je Bini napisal: Ja najprej moraš garažo pospravit,potem moraš imeti tri primerne avte na koncu je pa najpomembneje,da nimaš "kupljen" izpit.....😊😂🤣 Simpl ku pasulj pravjo a 🤣 1 Citiraj
Gregster Napisano 20. november, 2022 Prijavi Napisano 20. november, 2022 dne 10. 11. 2022 ob 14:49 je Alex napisal: Za "rep" sem ujel dve karti za koncert Def Leppard in Motley Crue, ki bo drugo leto 27.maja v Munchnu. 😊🤘 Ta dva banda nisem še gledal v živo in sem radoveden, kako zveni ta v živo. Jaz grem spomladi na maidne v stožce😉 2 Citiraj
Alex Napisano 20. november, 2022 Prijavi Napisano 20. november, 2022 pred 4 minutami je Gregster napisal: Jaz grem spomladi na maidne v stožce😉 Mi smo jim bili preskupina v hali Tivoli davnega 1996 leta... 🤘😊 Smo se osebno družili v zaodrju z vsemi člani Iron maiden. Njihova kuharica je skuhala špagete tudi za naš band. 🤘 Na check sound -u je bil ves čas z nami na odru basist Steve Harris in na koncu nas je pohvalil z besedami :"good stuff". Takrat smo prvič doživeli, kakšno razkošje je igrati na takšnem odru, ko imaš monitorje z vseh strani (bobnar celo od spodaj iz podna). Slišiš se kot na CD-ju. Dave Murray je nama kitaristoma razkazal vseh 12 Stratocasterjev in Jackson kitar, ki jih ima na turneji. Prav tako vse feršterkerje in efekte. Ugotovili smo tudi, kako Eddie hodi in straši okoli po odru. 😊 A na žalost ne smemo tega razkriti. 😉 3 1 Citiraj
Jest Napisano 20. november, 2022 Prijavi Napisano 20. november, 2022 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 20. november, 2022 Prijavi Napisano 20. november, 2022 pred 7 urami je Jest napisal: Ne že zdaj otrok strašit no..... Citiraj
Z M A J Napisano 20. november, 2022 Prijavi Napisano 20. november, 2022 Gurmansko proslavili izid lokalnih volitev. P.S. alkohola kurckej, da se razumemo. 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Jst sm se ga pa napil od hudega, ker naš dosedanji župan ni zmagal 🥴 2 1 Citiraj
Bini Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 pred 50 minutami je TiEn napisal: Jst sm se ga pa napil od hudega, ker naš dosedanji župan ni zmagal 🥴 Ti šment..... 🥴 Naš pa je BDW... 😉💪👍 Citiraj
Boss Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Naš tud je pometel v prvem krogu... ga pa zato zdaj imenujejo nepremičnina, ker se ga ne da premaknit iz stolčka. 2 Citiraj
Janez007 Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Sestrična postala županja. Sicer ne v moji občini. 3 1 Citiraj
Jest Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Pri nas je tudi zupan pometel v prvem krogu... Mogoce je razlog ta, da je bil edini kandidat na glasovalnem listku ... 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Dobil rezultata prvih dveh kolokvijev.... Oboje devetka 😎 7 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.