Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 22 minutami je TBA napisal:

Naročil in plačal nov hladilnik...

Ali si uzel tistega francoskega, ki ima predale :lol:

Napisano

Kako da si se odločil za to znamko hladilnika?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

ker so izmed najboljših :) + promocija na model je bila. 10let garancije in 150€ povrnjene kupnine

Napisano

Eurosport prižgite; PogiCAR na 1.peronu!

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Eurosport prižgite; PogiCAR na 1.peronu!

jih je kar deklasiral, sta kar carja Pogi in Rogla, sam skupaj ne smeta tekmovati.....

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 19 minutami je sportman333 napisal:

jih je kar deklasiral, sta kar carja Pogi in Rogla, sam skupaj ne smeta tekmovati.....

Letos bi biw sanjski scenarij; Rogla zmaga Giro, PogiCAR pa znova Tour. :)

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano
pred 23 minutami je godlike napisal:

Uspelo....ni tak lahko, kot izgleda.

20230416_175419.jpg

Ja ja, male otroke imam.

Cesa podobnga pa ze 100 let nism vidu. 

• Všeč 2
  • Haha 2
Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Uspelo....ni tak lahko, kot izgleda.

20230416_175419.jpg

Ja ja, male otroke imam.

Majhni otroci imajo tebe 😋

Napisano

Naredil avtooptiko na Korejcu, za stranke dr. Pelka zelo ugodnih 30€. :)

Napisano
pred 25 minutami je sportman333 napisal:

turbo spet počiva :):):), km imaš pa že prave 👍

Ja, sem jih naklepal okroglih 100Kkm v 6ih letih. Zdej pa se bodo počasi vrteli, dokler ga bom mel. 

Drugače pa te motorji zdržijo tudi 600Kkm brez odpiranja.

Pogoj je seveda redno servisiranje, kot se spodobi:rispekt:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 10 minutami je SpEkTr napisal:

Pr Brniku?

Je. Od Novartisa, če se ne motim.

N7rRRL1.jpg

Napisano

A to je tisto gigantsko skladišče, ki nima povezave z železnico in vso tisto robo pretovarjajo s tovornjaki po (že tako preobremenjenih) cestah?

• Haha 1
  • Zmeden 2
Napisano

Čestitke Železarjem! :)

WWW.RTVSLO.SI

Hokejisti SIJ-a Acronija Jesenic so prvič zmagovalci Alpske lige. Na šesti tekmi finala je Cortina v olimpijski...

Napisano

Danes sem bil pa v vlogi peka oz. slascicarja :D ... 

00057E9B-586F-4D25-98E2-861F86739EFD_1_201_a.jpgE7C2CBA2-BBC6-4154-8ECD-0B2B99E75890_1_201_a.jpg6A09D6DD-0781-498B-9505-B52459A48EC9_1_201_a.jpg33D7039C-405E-41CD-97E2-721A88996073_1_201_a.jpg291F2377-98FE-4AFE-BF01-50D5C9F0F1AA_1_201_a.jpg

• Všeč 6
  • Začuden 1
  • Ljubim 2

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Šverc komerc je laufal 100 na uro...pa mi razloži za kaj. A si v jugi dobil tisti Kinder jajček čisto normalno v trgovini?...ne bom še enkrat o pomanjkanju navadnega kofeta itd... Ne vem,kako je bilo v Ljubljani ipd...pač otroštvo sem preživel v Radgoni,tako,da ne morem vedeti....za Radgono pa dobro vem,kako je bilo.   Oče-profesor glasbe,je bil kot rečeno tudi v Radkersburgu zaposlen na glasbeni šoli...tudi v Avstrijski plehmuski je bil zraven (večinoma cariniki)...se je večkrat družil z sodelavci...privat,kot tudi na šolskih piknikih...tudi kot družina smo bili pogosto zraven....ne rabim ti razlagati,da je bil že ta Radkersburg par 100m čez mejo "en drug svet" v primerjavi z Radgono...tako zunaj v javnosti,kot tudi med štirimi zidovi. Seveda folk v jugi tega ni videl...in še danes mislijo,kako super smo se imeli...ja seveda.
    • Ne upam si nič napovedat. Eno veliko poslovalnico postavljamo čist na novo in to je taka živčna vojna vedno, kot bi najmanj jedrsko elektrarno gradili. Sem mislil, da jo bomo prejšnji teden pa so določeni zunanji izvajalci za notranjo opremo vse roke zamudili. Tko, da zaradi tega mi je načrtovan dopust za ta teden že splaval po vodi. Bo pa kaos, ker se še ne ve, a bo trezor urejen, a bodo sefi že postavljeni. Ker sem tega že nekaj dal skos prej, vem kaj pomeni vikend za tem. Z veseljem bi prišel pa nisem čist ziher a bo dovolj energije in volje v soboto al bom mel regeneracijski vikend.   Edini plus bo, da bom naredil še kakih 10-15 ur viška v tem tednu, ki jih bom lahko uporabil za kak medtedenski izlet na biciklu.😉
    • Haha dober vic, sej bi ti verjel, če ne bi takrat živel v delovski družini in ni bil noben komi funkcionar. Yuga ni bil geto, tko da please ne me prepričevat, da si lakoto tolkel in da so bile pomaranče deveto čudo. A sadnih jogurtov tud ni blo?
    • Kaj pa če bi ti polulal psa. Če ne bo pomagal, bo pa vsaj zabavna zgodba.
    • Ti kar ponavljaj, men so tolk zabavni, ko se vedno aktivirajo na isto foro. 💗   Tko, da ja Golob je kriv za dvig - tokrat rab dnar za penzije zaslužnih umetnikov.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.